Thinea AB

Thinea AB

4.8 / 5 baserat på 25 omdömen
Thinea är en helhetsleverantör inom Brand & Räddning. Produkter, tjänster och utbildning finns i vår portfölj. Genom att vara märkesoberoende så kan vi leverera ett av de bredaste sortimenten på marknaden. Några exempel på produkter och tjänster är hjärtstartare, HLR utbildning, Brandsläckare, Släcksystem, Rökluckor, Brandtätning, Brandskyddsutbildning och mycket mer.

Vi levererar inte bara kvalitativa resultat utan gör det med hjärta och hjärna. Vi är små nog att bry oss men stora nog att får jobbet gjort.

Utmärkelser

25 omdömen om Thinea AB

Sedan starten hos Reco 2022
 • 2023-01-17 Insamlad av företaget
  Det var mycket bra , både bemötande och kurs var i särklass . Lars var en utmärkt lärare som förklara på ett lätt och bra sätt . Mycket nöjda deltagare .
  Stort tack Mikael för omdömet, härligt gäng och fantastiskt duktiga på HLR-delen, ert rekord kommer troligtvis hålla i sig ett tag. /Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  Jag blev bemött bra, förväntningen var bra och företaget levde upp till kursens utbildning. Företaget köpte in en Hjärtstartare och service på allt.
  Stort tack för fint omdöme. Mycket god investering till ert företag, hoppas ni inte behöver använda varken kunskaper eller utrustning. /Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  Mycket bra ledare för kursen, rekommenderar till alla
  Stort tack Per för fint omdöme och trevlig kurs! /Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2022-08-24 Insamlad av företaget
  Jag fick info om Thinea AB via ett digitalt HR-nätverk där de rekommenderades varmt av flera HR-experter. Vi har beställt en kombinerad HLR- och brandutbildning för 12 medarbetare. Alla deltagarna var imponerade av utbildningen! Allt från bokningen till genomförandet sköttes utmärkt och fungerade klockrent. Våra mejl och frågor besvarades direkt, Thinea-teamet var punktliga, vänliga och karismatiska och själva utbildningen lärorik och rolig! Den överträffade våra förväntningar på alla punkter. Vi kommer absolut att vända oss till Thinea AB även i framtiden och rekommenderar dem varmt till alla som letar efter utbildare som verkligen kan sitt ämne fullt ut och utför arbetet med stort engagemang och förståelse för målgruppen! Stort tack Thinea från Newmanistitutet!
  Stort tack Tamilla för detta fina omdöme! Det värmer verkligen när man får läsa detta. Vi kommer fortsätta göra vårt yttersta för att fortsätta leva upp till detta. På återseende! Mvh Lasse Thinea AB
  Gilla
 • 2022-08-24 Insamlad av företaget
  Kursen genomfördes mycket skickligt. Båda kursledarna var mycket erfarna och kompetenta, upplägget var pedagogiskt och utfördes så att man kunde ta in mycket information på den tid som stod till förfogande.
  Härligt att du kände så, ni hade väldigt bra och relevanta frågor som gjorde att vi kämpade mot klockan och knappt ville lämna. Det är ett bra betyg till er som deltagare, så 5/5 till er med! Thinea AB
  Gilla
 • 2022-08-23 Insamlad av företaget
  Vi hade HLR och brandutbildning under en eftermiddag kl 13-17:30. Instruktörer var vänliga, roliga, erfarna, kompetenta och hade också väldigt bra stämning med varandra, vilket jag uppskattade mest. Jag hade inga särskilda förväntningar, men de verkligen väckte min intresse kring frågor. De kunde använda väldigt bra de frågorna vi ställde för att föra undervisningen vidare, och jag känner mig nu mer beredd att bemöta olyckor utan panik.
  Stort tack för den fina beskrivningen, det värmer verkligen hjärtat att du nu känner dig lite tryggare! /Lasse Thinea AB
  Gilla
 • 2022-08-23 Insamlad av företaget
  Mycket bra upplägg och bemötande.
  Stort tack för fina ord! Samma till er, vi fick verkligen ett jättefint mottagande och mycket bra frågor under kursen. /Lasse Thinea AB
  Gilla
 • 2022-06-27 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och snabb service.
  Tack Joakim för fint omdöme, tveka inte att höra av dig om det finns något mer vi kan hjälpa till med. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-06-13 Insamlad av företaget
  Företaget såg till vårt behov och presenterade en lösning som fungerade för er och oss. Att vi dessutom fick prova VR var en bonus.
  Tack så mycket för fint omdöme Susanne. Tveka inte att höra av er om det finns mer vi kan hjälpa till med. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Trevligt. Informativt. HLR + brandskydd
  Tack för fint omdöme Marie! Hoppas du känner dig lite tryggare i din kunskap om den någon gång skulle behövas. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Bra kursledare
  Vi som är företag var nöjda i helhet.
  Kul att höra Magnus, om det finns något mer vi kan hjälpa till med så tveka inte att höra av er. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Jättebra kurs! Väldigt trevlig, kunnig och pedagogisk kursledare. Gjorde det allvarliga roligt och lätt att lära.
  Ett extra plus till VR-brandsläckaren som kändes som så nära verklighet som möjligt
  Stort tack för fint omdöme, det värmer verkligen!
  Kul att du gillar VR precis lika mycket som vi gör.
  Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Hlr och brandkurs. Bra och lärorikt! Kul att få testa på att släcka bränder med VR glasögon.
  Då har vi gjort vårt jobb, tackar så hjärtligt för fin recension.
  Härligt att höra att du tyckte det var kul med VR.
  Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Super HLR och Brandutbildning.
  Mvh Sofia
  Tack för fin recension, hoppas du slipper använda den kunskapen. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  Trevlig kursledare som höll en bra nivå på frågor o svar. En bra kurs som hålls enkel men väldigt tydlig.
  Tycker de va väldigt bra med de praktiska momenten, ”att få känna på så nära verklighet man kan komma” förhoppningsvis är man inte lika rädd att gå fram ifall nått händer.
  Väldigt nyttig utbildning som alla borde gå.
  Stort tack för fin recension Anna. Hoppas du aldrig behöver använda kunskaperna, och om du behöver dessa, känner dig bekväm. Att våga göra något är ju grunden i utbildningen. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-31 Insamlad av företaget
  HLR och brandskydd utbildning. Väldigt informativ och roliga fysiska aktiviteter. Kursen fick fyra timmar att kännas kort. Hade definitivt gått om den om några år.
  Så roligt att höra Karl-Johan! Extra kul att ni fick vara första gruppen ut med VR-släckning. Härliga diskussioner i grupperna! /Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-24 Insamlad av företaget
  Lars var mycket proffsig och förtroendeingivande från första kontakt tills genomfört uppdrag. Ger honom mina varmaste rekommendationer.

  Farzad
  Regionchef foodora
  Stort tack Farzad, alltid härligt att få jobba med företag som tar säkerheten på allvar. Hoppas ni trivs i ert nya fina kontor! /Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2022-05-12 Insamlad av företaget
  Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb service
  Stort tack för fin rekommendation Rami! Hoppas projektet fortlöper problemfritt. / Lars Thinea AB
  Gilla
 • 2022-03-18 Insamlad av företaget
  Mycket bra kundbemötande och service minded
  Tack för fint omdöme, hoppas ni slipper ifrån fler bränder. På återseende nästa år. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-03-01 Insamlad av företaget
  Lasse är en fantastisk föreläsare och instruktör. HLR-utbildningen gav mig värdefull kunskap som jag tar med mig i framtiden. Det känns otroligt viktigt och tryggt med denna utbildning i bagaget och nu förstår jag vikten av att underhålla denna kunskap.
  Jag kan verkligen rekommendera Lasse på Thinea och uppmanar alla att boka HLR utbildningen här! :)
  Stort tack Johanna, det värmer verkligen att du uppskattade utbildningen. Livsviktig kunskap, helt klart! ❤️‍🩹 Thinea AB
  Gilla
 • 2022-03-01 Insamlad av företaget
  1. Mycket bra bemötande av Lars.
  2. Inga speciellt förväntningar, eftersom jag har varit med i såna kurs MEN jag blev glad överraskad på vilket sätt Lars gick igenom utbildningen. Nytänkande.
  3. Mycket nöjd med utbildningen.
  Stort tack Ivannia för den fina recensionen. En brandutbildning nästa gång så är du varmt välkommen! 🔥 Thinea AB
  Gilla
 • 2022-02-27 Insamlad av företaget
  Jag rekommenderar varmt Thinea AB´s HLR utbildning.
  Lars Johdet är en helt fantastisk instruktör. Hans lugn och peppande förmåga att förklara stegen och hur man använder en hjärtstartare fick samtliga i gruppen att glömma vara vi var och gå all in och verkligen rädda livet på vår docka Anne. Kunde inte föreställa mig innan hur jobbigt det var och ändå gav man inte upp.
  Det var en skön känsla i hela kroppen efter utbildningen att nu kan jag faktiskt rädda ett liv om situationen uppstår. Är nu en stolt livräddare tack vare Lars.
  Oj! Stort tack för detta omdöme. Det värmer verkligen att jag lyckades få in dig i den känslan. Jag hoppas du aldrig behöver använda denna kunskap. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-02-25 Insamlad av företaget
  Bra bemötande av trevlig person.
  Jag hade höga förväntningar som Tinea levde upp till med råge.
  Oerhört nyttig utbildning i HLR men även tips om något fastnar i luftvägarna.
  Tack.
  Stort tack för värmande ord Ove, hoppas du aldrig behöver använda kunskapen. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-02-24 Insamlad av företaget
  Kontakten med Thinea och framförallt Lars har varit riktigt bra, han ser till kundens bästa och lyssnar på kundens önskemål.
  Thinea har bytt rökluckor, de har även hand om allt inom brand hos oss.
  Vi upplever att Lars på Thinea är lätt och snabb att få tag i, vilket verkligen underlättar för oss då vi har en teater verksamhet där saker och ting måste fixas oftast igår när det händer något.
  Vi är verkligen nöjda med Thinea!
  Stort tack för omdömet, det värmer verkligen att ni upplever vår leverans som snabb och träffsäker. Thinea AB
  Gilla
 • 2022-02-24 Insamlad av företaget
  Kan varm rekommenderas! Vår tekniker gick verkligen in för att lösa vårt problem. Dessutom enligt vår uppfattning kostnadseffektivt. Kan inte vara mer nöjd.
  Stort tack för omdömet, det är alltid utmanande med ombyggnationer. Hoppas projektet kan fortsätta friktionsfritt för er. Tveka inte att höra av er om ni stöter på patrull på vägen. Thinea AB
  Gilla