Tim's Haircut AB

timshaircut.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 042-24 02 50 Dela

Tim’s Haircut är en prisbelönt och framstående frisörsalong belägen i hjärtat av Helsingborg. Här möts besökare av en erfaren och engagerad personal, i en stilren och modern miljö, designad för komfort och avkoppling. Salongen står för en kundupplevelse utöver det vanliga med tjänster som klippning, färgning, och BHBD extensions....

191 omdömen om Tim's Haircut AB

Sedan starten hos Reco 2024

Rut E
Skrev om Tim's Haircut AB

Lyssnade noga på mina önskemål. Frisyren klarar jag själv att fixa precis som den såg ut när jag lämnade salongen vilket var ett önskemål.

Svar från Tim's Haircut AB

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Arif Y
Skrev om Tim's Haircut AB

Very nice and professional staff

Svar från Tim's Haircut AB

Thank you so much Arif for your kind review! We are happy that you are satisfied with your visit and look forward to seeing you again soon.

Susann N
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag är supernöjd med min nya frisyr o trevligt bemötande! Hade med mig en bild om önskad frisyr. Önskan blev uppfylld!

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är överväldigade av glädje efter att ha läst ditt positiva omdöme! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart. Tack för att du valde oss! 🌟

Marie E
Skrev om Tim's Haircut AB

Allt toppen! Fem stjärnor till Tim!

Svar från Tim's Haircut AB

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Du är alltid välkommen tillbaka!

Madeleine W
Skrev om Tim's Haircut AB

Ny frisyr enligt bild, ovandlad lite för att passa mej. Kännde mej omhändertagen på bästa sätt. Glada o trevliga 😀👍

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är helt överväldigade av glädje efter att ha läst ditt omdöme! Ditt beröm är en stor motivation för oss. Tack för att du gjorde vår dag och vi ser fram emot att välkomna dig igen! 😊

Sara S
Skrev om Tim's Haircut AB

Så proffsigt bemötande! Elina lyssnar verkligen på vad man önskar, utgår från kundens behov och kommer gärna med förslag om man vill. Supergullig och härlig personlighet! Har äntligen hittat mitt favoritställe! Kommer absolut tillbaka! 10/10 och massa mer! Bara +++++++++ Supernöjd kund Sara

Tim K gillar detta
Svar från Tim's Haircut AB

Tack för vänliga omdöme Sara det fick oss att le som solstrålar! Att höra att du är nöjd med vår service är en stor belöning för oss. Tack för att du delade din glädje! ☀️

Ruby P
Skrev om Tim's Haircut AB

Det var en bra upplevelse, trevlig frisör. Jag är nöjd med min klippning!

Svar från Tim's Haircut AB

Din positiva feedback har verkligen gjort vår dag! Tack för att du valde oss! 😊

Josefine J
Skrev om Tim's Haircut AB

Elina har gett mig nytt hår!!!!!! Proffsigt bemötande, så fin färg 👌🏻 Så nöjd :) kan varmt rekommendera.

Svar från Tim's Haircut AB

Din uppskattning har verkligen satt guldkant på vår dag! Vi är stolta över att kunna gör dig nöjd. Tack för ditt fina omdöme och vi hoppas att få se dig snart igen! 😊

Carina Margareta S
Skrev om Tim's Haircut AB

Man känner sig alltid välkommen på Tim’s Haircut, blir alltid mycket trevligt bemött av personalen! Professionella och lyssnar in en. Utöver det så bjuds det alltid på super gott kaffe. Mina förväntningar på mitt besök var att få en naturlig look, få bort det gråa i håret med slingor & en bottenfärg och en klippning av toppar. Resultatet blev jätte fint. Produkt som jag köpte var Amika smooth over, Frizz fighting treatment, älskar den!! För den som har lockigt hår och vill få bort frizzet rekommenderar jag den verkligen.

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är hopplöst förlorade för ord efter att ha läst ditt fantastiska omdöme! Att veta att vårt arbete har betytt så mycket för dig är inspirerande. Tack för att du gjorde vår dag och vi ser fram emot att fortsätta göra dig glad! 🌈

Sahra K
Skrev om Tim's Haircut AB

Fantastisk duktig, kunnig och professionell.

Svar från Tim's Haircut AB

Tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme! Din feedback betyder mycket för oss och vi är glada att vi kunde ge dig en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! 🌈

Malin B
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevligt bemötande! Inlyssnande och kreativ frisör!

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är så tacksamma för din positiva recension! Vi är glada att vi kunde leverera. Vi hoppas att få se dig snart igen! 🌟

Nils B
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim han levererar som vanligt!

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du tog dig tid att dela din åsikt med oss. Vi hoppas att du kommer tillbaka snart! 😊

Hanna L
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevligt bemötande och jättefint resultat!

Svar från Tim's Haircut AB

Ditt omdöme har spridit ljus över vår dag! Vi är så glada att du är nöjd med vår service. Tack för att du valde oss! ☀️

Karen S
Skrev om Tim's Haircut AB

Som alltid är Tim otroligt trevlig, professionell och lyhörd efter vad jag önskar. Det är därför jag återvänder till honom gång på gång. Rekommenderar!

Svar från Tim's Haircut AB

Ditt omdöme skänkte oss enorm glädje! Att veta att vi har gjort dig nöjd är den bästa belöningen vi kan få. Tack för att du valde oss och vi ser fram emot att se dig igen snart! 😊

Isabell P
Skrev om Tim's Haircut AB

Blev väldigt bra bemött och kände mig i trygga händer. Hade stora förväntningar, är nöjd med besöket, kändes professionellt. Klippte mig!

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att du tog dig tid att dela din åsikt med oss. Din feedback är värdefull för oss! Vi hoppas att du kommer tillbaka snart! 😊

Alice B
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag var där för första gången . Allt var som jag hoppats . Super bra klippning och bemötande av mig som kund . Jag kommer absolut gå dit igen . Alice

Svar från Tim's Haircut AB

Vi känner oss som om vi dansar på moln efter att ha läst ditt fantastiska omdöme! Att veta att vi har överträffat dina förväntningar fyller oss med stolthet och glädje. Tack för att du valde oss! 💃

Andreas N
Skrev om Tim's Haircut AB

Jätteduktiga allihop! Klippt mig där i många år och alltid fått bra hjälp med det jag bett om och varit nöjd när jag gått därifrån.

Svar från Tim's Haircut AB

Wow, vi är verkligen tacksamma för ditt fantastiska omdöme! Att höra att du är glad med vår service gör oss stolta och glada. Vi ser fram emot att göra ditt nästa besök! 🎉

Tina A
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevligt bemötande. Klipper efter personens önskemål och med frisörens expertis så det verkligen blir bra.

Svar från Tim's Haircut AB

Vi är väldigt tacksamma för ditt positiva omdöme! Att veta att vi har kunnat ge dig en bra upplevelse gör oss mycket glada. Vi ser fram emot ditt nästa besök! 🌞

Ran N
Skrev om Tim's Haircut AB

Great guy, great haircut, super helpful and understanding

Svar från Tim's Haircut AB

We are very happy about your review! Hearing that you are satisfied with our service makes us proud and joyful. Thank you for choosing us and we look forward to seeing you again! 😊

Anna Jenni E
Skrev om Tim's Haircut AB

Härlig salong med trevligt bemötande! Tillmötesgående och flexibla! Gick därifrån med ett leende på läpparna och kommer absolut tillbaka!

Svar från Tim's Haircut AB

Woohoo! Tack för att du sprider glädje med din recension! Att veta att vårt arbete har bidragit till din tillfredsställelse får oss att jubla. Vi ser fram emot att skapa ännu mer magi som får dig att le vid ditt nästa besök! 😄

Silke-Anja W
Skrev om Tim's Haircut AB

Supervänlig bemötande, mycket kvalificerad rådgivning och klippning med ett fantastiskt resultat…. Rekommenderas varmt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Tim's Haircut AB

Att läsa din feedback gjorde vår dag! Vi är stolta över att ha kunnat ge dig en bra upplevelse. Tack för att du valde oss! 🎉

Anni G
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim är så trevlig och min lugg har inte sett så här bra ut innan! Kommer definitivt gå till Tim varje gång det är dags att klippa sig!

Svar från Tim's Haircut AB

Tack Anni så mycket för ditt fina beröm! Det värmer våra hjärtan att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart ! 🌟

Kristina M
Skrev om Tim's Haircut AB

Jättetrevlig frisör som klippte mig precis som jag ville!

Svar från Tim's Haircut AB

Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme, och det är mycket glädjande att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen. Med vänliga hälsningar, Tims

Dafina G
Skrev om Tim's Haircut AB

Alltid bra bemötande, supernöjd med Elina! Världens bästa frisör!

Gabrielle R
Skrev om Tim's Haircut AB

I 20 år har Tim varit den jag alltid återkommit till. Klippt och färgat håret även på andra ställen bara för att varje gång få bekräftat att det inte finns någon bättre än Tim. Bor nu i Malmö men det är en självklarhet att åka till Tim i Helsingborg för att få håret fixat. Tack Tim, du är bäst! Gabrielle

Moste B
Skrev om Tim's Haircut AB

Känner mej alltid som en ny människa efter detta proffsiga besök, alltid mottagen och behandlad på allra bästa sätt. Rekommenderas varmt

Bea L
Skrev om Tim's Haircut AB

Alltid mycket väl. Tim levererar alltid. Lila infärgning i många år😘

Carl L
Skrev om Tim's Haircut AB

Otroligt trevligt och professionellt!

Charlotte T
Skrev om Tim's Haircut AB

Alltid med ett leende! Vi känner oss altid välkomna.

Nina R
Skrev om Tim's Haircut AB

Som vanligt ett synnerligen trevligt besök! Återkommer alltid till Tim's 😀 Känner mig alltid som en ny person när jag lämnar salongen. Bäst i stan, helt enkelt!

Gunnel W
Skrev om Tim's Haircut AB

Professionellt och trevligt bemötande samt toppenbetyg när det gäller frisyr.

Ella A
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag blev glatt välkomnad och kände mig i goda händer hos Elina.

Ingrid H
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag blev mycket vänligt bemött och fick snabbt en tid på obekväm arbetstid för Tim. Jag hade aldrig varit där tidigare och hade inte några särskilda förväntningar, men fick äntligen en frisyr som var precis vad jag önskade, och det utan att behöva förklara i detalj hur jag ville ha det.. Tim såg precis vad som skulle vara snyggt på mig. Jag är mycket nöjd!

Michaela K
Skrev om Tim's Haircut AB

Trots inget äkta hår på huvudet så blir jag alltid nöjd hos Tim.

David M
Skrev om Tim's Haircut AB

Lovely experience. And I left more attractive than when I entered.

Bassant E
Skrev om Tim's Haircut AB

Allt var perfekt. Jag gillade verkligen Elina, hon tog hand om mitt hår och jag älskar det så mycket.🫶🏼

Jessica S
Skrev om Tim's Haircut AB

Elina är alltid ett proffs! Hon läser av kunden och försöker till sin bästa förmåga att möta dem så man blir nöjd. Hon har magiska fingrar med den där saxen och hon bjuder alltid på trevliga samtal.

Engla Elsa Minna K
Skrev om Tim's Haircut AB

De trevligaste frisörerna och den allra bästa servicen!

Tim K gillar detta

Igor S
Skrev om Tim's Haircut AB

Grym frisör! Alltid lika trevlig och kommunikativ.

Daniel Ö
Skrev om Tim's Haircut AB

Otroligt trevligt bemötande och jag gick därifrån väldigt nöjd med min klippning.

Anette K
Skrev om Tim's Haircut AB

Det blir alltid bra när man klipper sig hos Tim!

Katja K
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim var lyhörd och jättetrevlig. Jag är supernöjd med min klippning, precis som jag önskade.

Jimmy M
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevlig lokal, trevliga frisörer och ett exceptionellt bra utförande.

Elsa L
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag var på besök hos Elina på Tim’s Haircut och är mer nöjd än någonsin. Som tidigare platinablond med världens största utväxt så var jag ivrig att göra en förändring och uppfräschning. Jag hade inga förväntningar, men om jag hade haft det hade besöket toppat alla dem. Jag gick ut därifrån som en helt ny människa, framförallt för att mitt hår förvandlades från en sorglig utväxt till en superfräsch kallt brun färg som såg så himla naturlig ut. Var länge sen jag var så nöjd med mitt hår! Det var även otroligt fint bemötande...

Sara P
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag är mycket, mycket nöjd med både slingor och klipp! /Sara

Helene L
Skrev om Tim's Haircut AB

Elina är en fantastisk frisör. Alltid lika nöjd🤗

Angelica J
Skrev om Tim's Haircut AB

Super bra service är jätte tacksam. Håret blev jätte fint.

Camilla C
Skrev om Tim's Haircut AB

Har gått hos Tim’s under flera år. Är alltid nöjd när jag går därifrån. Tim får fria händer med både färgning och klippning för han vet bäst// CC

Nygårds Karin B
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevlig och professionell service! Tim har en mycket fin känsla för färg och lyssnar in kunden. Jag är en återkommande kund!

Laura G
Skrev om Tim's Haircut AB

Proffsig och duktig frisör! Kan varmt rekommendera Tims Haricut!