Tostarp.se

Tostarp.se

• BadgeThousandReviews
1 097
3.9

På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....

1097 omdömen om Tostarp.se

Sedan starten hos Reco 2024

Jonn M
Skrev om Tostarp.se

Köpte en plattlyft för stora plattor och fich snabb leverans. Verktyget funkar jättebra.

Staffan H
Skrev om Tostarp.se

Väldigt bra, kanon. snabba leveranse

Reine A
Skrev om Tostarp.se

Det gick snabbt och enkelt att beställa produkten. Och frakten gick ganska snabbt. Bra service.

Jenny K
Skrev om Tostarp.se

Det tog ganska lång tid, och jag fick en annan murhammare än den jag beställde, men jag har en känsla av att den som jag fick var en dyrare modell, så jag är nöjd.

Pontus O
Skrev om Tostarp.se

Bra produkter till bra priser. Leveranstiden var dock längre än förväntat och jag fick ingen information om förseningen utan behövde själv kontakta kundtjänst. Det tog cirka två veckor att få hem min jordborr. I övrigt är jag nöjd med köpet.

Jan-Åke S
Skrev om Tostarp.se

Funkar bra har inte testa den nån längre tid

Per T
Skrev om Tostarp.se

Något lång leveranstid på min beställning, cirka 14 dagar. Produkterna kunde beskrivas något bättre. Kvaliteten verkar helt ok.

Knut S
Skrev om Tostarp.se

enkelt bra service snabb leverans bra priser.

Sven Ö
Skrev om Tostarp.se

Bra och enkelt att beställa hos er

Siv E
Skrev om Tostarp.se

Allt helt ok förutom att det dröjde innan paketet kom. Jag beställde fladdermusholkar 4st.

Marcus S
Skrev om Tostarp.se

De produkter som visas på hemsidan finns inte i lager utan beställs från Kina. När jag efter en månad undrade varför mina sifferstämplar aldrig blivit levererade så fick jag beskedet att dom skulle komma veckan därpå, när jag efter två månader undrade detsamma så fick jag dom till slut levererade veckan därpå. Tyvärr var det ena plastetuiet sprucket, antagligen för att varorna kom i ett vadderat kuvert. Jag har inte och kommer inte att reklamera detta då dom inte har ett nytt hemma. Så man kan lika gärna beställa själv från Temu eller liknande istället för att köpa genom Tostarp.

Blom J
Skrev om Tostarp.se

Det funkade som det brukar när man handlar via nätet, varken sämre eller bättre. OK

Bengt J
Skrev om Tostarp.se

Begränsad erfarenhet av firman. OK lev tid

Tobias S
Skrev om Tostarp.se

Helt ok... Bra produkt å snabb leverans.

Bo R
Skrev om Tostarp.se

Köpte traktor däck kom väldigt snabbt mycket bra

Mats A
Skrev om Tostarp.se

För lång leveranstid.Ca 3 veckor sedan beställning.Och motorsågen jag köpte finns ingen manual på Svenska.Förstår inte hur jag skall montera på sågsvärdet

Rolf T
Skrev om Tostarp.se

Fungerat utmärkt, snabb leverans väldigt nöjd med produkten

Kent Stefan Astor B

Mycket dålig återkoppling på mitt ärende. Kontakta dem typ 10 april då jag upptäckte att min kompressor inte fungerade. Väntar fortfarande på åtgärd ang detta. MYCKET svårt å få kontakt å upprättelse/ stefan

Malmborg M
Skrev om Tostarp.se

Snabb leverans till ett bra pris

Björn A
Skrev om Tostarp.se

Lång leveranstid Men produkten verkar bra

Ronnie E
Skrev om Tostarp.se

Enkelt och snabbt och smidigt

Nils D
Skrev om Tostarp.se

Min beställning fastnade i något system, ingen återkoppling. Fick påminna två gånger innan någon svarade och då var det ytterligare två veckors leveranstid. Återstår och se om jag får mina prylar någon gång.

Stefano K
Skrev om Tostarp.se

Ganska bra och smidigt, hade mycket bättre förväntning på sandfiltret som jag köpte. Till det priset trodde jag att filtret skulle vara robustare, större. Skickade den tillbaka då den inte passade. Det är väldigt svårt att komma i kontakt med personal som kan svara på frågor. Blev hänvisad till hemsidan...behov av personal som man kan prata med och kan svara på frågor. Annars är risken stor att man köper fel varor. Mvh Stefano

Auktje N
Skrev om Tostarp.se

Very 👍. The delivery came as they said.

Yvonne W
Skrev om Tostarp.se

Vi fick snabbt svar och leverans av vår dammfontän!

Lars Ö
Skrev om Tostarp.se

Första gången jag handlade av dom och det funkade väldigt bra tycker jag.

Jan R
Skrev om Tostarp.se

Bra sida, lätt att beställa. Bra produkt och snabb leverans. Är väldigt nöjd.

Lars A
Skrev om Tostarp.se

Väldigt lång leveranstid. Går fortare att beställa på Ebay eller Amazon.

Nils Holger B
Skrev om Tostarp.se

Bra priser. Dock kunde man lägga in en notering på hemsidan om försenad leverans på en viss artikel som tagit slut på lagret och möjlig leveranstid på grund av försenad inköp vid tillverkning.

Bengt N
Skrev om Tostarp.se

Bra leverans tid tycker jag. Billig pump

M.H.R M

Utbudet verkar växa 👍 Smidigt och tydlig webbshop 👌 Lev tider är diffusa 👎

Jimmy B
Skrev om Tostarp.se

Snabb leverans o enkelt att handla. Tyvärr riktigt dålig produkt,,, sotningutrustning. Gick sönder direkt o lagade men vågade inte använda den mer med risk att den skulle gå sönder i skorsten. Billigt men ligger tyvärr i skrothögen nu. Jimmy

Sabri S
Skrev om Tostarp.se

Leveransen på hemsidan stämmer inte alls med verkligheten.

Lighthouse I
Skrev om Tostarp.se

Lite längre leveranstid än utlovat. Men varan var som väntat.

Ronny R
Skrev om Tostarp.se

Tycker det är lite tôligt när jag bor på landet att de inte har optionen med att skicka paket med Early Bird [Tidningsbärarna].

Stefan Ö

Kanon perfekt,perfekt, perfekt

Karin S
Skrev om Tostarp.se

Otroligt snabb leverans! Det gillar jag, röjan har jag tyvärr inte använt än, så den kan jag inte säga något om.

Tobias W

………………………………………………………………………….

Ingela D
Skrev om Tostarp.se

Snabb leverans och bra lastvagnar.

Anders V
Skrev om Tostarp.se

Mycket bra Enkla att ha att göra med

Ian K
Skrev om Tostarp.se

Bra varor till ett bra pris! Jag är mycket nöjd!

Mats-Erik F
Skrev om Tostarp.se

Lång leveranstid. Såg senare att det fanns andra som var billigare.

Jessica O
Skrev om Tostarp.se

Omständigt och omöjligt vid önskemål om reklamation.

Benny L
Skrev om Tostarp.se

Jag hittade det jag behövde till ett bra pris. Problemet var leverans. "Snabb" utlovas. Lagervara sändes ut efter ca 9 arbetsdagar. Tog 15 dagar att få. Det är lång väntan på ett verktyg man behöver.

Henrik K
Skrev om Tostarp.se

Bra kvalite vettiga priser! Rekommenderas.

Christer J
Skrev om Tostarp.se

Lång leveranstid 10 dagar däck med slang till gräsklippare.

Nordström K
Skrev om Tostarp.se

Tyvärr lite lång lev.tid men bra grejer till bra pris

Mattias M
Skrev om Tostarp.se

Den ena strålkastaren av två var trasig…

Olof S
Skrev om Tostarp.se

Har ingen aning om vad tostarp är för något

Åke A
Skrev om Tostarp.se

Ganska omständigt med att uppge lev. adressen, som dessutom skickades till Jönköping när den skulle till Borås.Fick heller ingen info. var leveransen befann sig eller när den skulle komma. Jag köpte en kompessor där det stog att det inte fanns någon garanti, vilket är väldigt konstigt. jag har dock ej testat produkten ännu , men förvänta mej en bra produkt.