Det gick lätt att beställa och allt kom. Fungerade bra.
Tostarp.se
På Tostarp hittar du ett mångsidigt sortiment som överraskar med sin bredd och variation. Vårt utbud sträcker sig över många olika kategorier, från restaurangmaskiner och storköksutrustning till heminredning och trädgårdsprodukter. Vi har också ett imponerande urval av möbler, tillbehör för djur, sportartiklar och mycket mer....
965 omdömen om Tostarp.se
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb leverans och varan var till belåtenhet😊
Leverans av beställd vara precis som väntat, även om det tog en vecka. Var lite tveksam om slangen verkligen var 40mm, men det var helt rätt. Andra leverantörer kallar slangen 1 1/2", detta är fel, antingen är slangen 38,1 mm eller är den 40mm, det gäller att ha koll på vad som levereras. 38,1 fungerar inte på 40mm anslutning. Det är viktigt att uppge vad det faktiskt beställer.
Leveransen tog tid men dom svarade snabbt på frågor om leveransen.
Leverans var inte det dom lovade det nästan en månad 👎
Snabbt och smidigt, mycket nöjd med mina stansar.👍
Snabb leverans. Stekhäll fungerar utmärkt
Fick precis det jag önskade, till ett mycket bra pris.
Det tog väldigt lång tid från beställning till leverans, tur att det inte var akut. jag är van att beställer man på nätet så kommer varan efter bara någon dag
Produkterna var av bra kvalitet och levde upp till beskrivningarns.
Vet inte ännu för jag har inte skruvat ihop grillen
Alldrig mer tog 20 dagar från jag beställt och betalt innan det kom till mig
Alldeles för lång leveranstid utan någon förklaring Borde kunna gå snabbare annars vill man ju veta varför Mvh Thomas
Enkelt o köpa väldigt långsam leverans ofullständig leverans då det saknas saker i leveransen , så inget vidare
Mycket bra, med snabb leverans, lite besvärligt att betala via Svea appen. Annars varorna helt ok. Tack så mycket för affären.
P.g.a av trasig produkt vid leverans och förvirrande retursedel via Postnord är det mycket dåligt att inget telefonnummer är finns........
Enkelt att beställa och betala. Att hitta rätt kondensator och den kunde Tostarp leverera. Supersnabb leverans av kondensatorn, nu funkar min kompressor igen, tack Tostarp.
Har redan besvarat enkäten/Anders Fagerberg
Bara köpt en produkt. Produkten bra, frakten och leveransen bra.
Det var ett bra företag,fick uppgifter eftersom.Det var en bra upplevelse,jag köpte en batteridriven motorsåg har redan använt och kapat lite ved med den,funkar perfekt för det ändamål jag har.
Snabb enkel inhandling samt bra kvalité på dom grejer jag köpte.
Det va smidigt att beställa men jag har inte fått mitt växthus ännu. Det är inte levererat. Beställdes för ett par veckor sedan
Lite lång leveranstid, men snabbt svar på mail fråga om leverns, så helt ok.
Jag har ingen aning hur mitt köp fungerade än eftersom ni började tjata om den här reaktionen dagen efter jag beställde. 4 dagar efter beställning har jag fått 2 mail angående det här vilket är irriterande eftersom jag inte fått produkten än. Företag borde sluta använda såna här skitsiter och istället fråga sina kunder själva.
Varan uppfyllde helt mina förväntningar
Snabb leverans, bra pris, inte hunnit testa varorna ännu.
Bra produkt. Frakten fungerade .
De levererade ett bra EL verk. Tyvärr utan svensk/engelsk manual, men AI löste det problemet. Ett annat problem, som inte Tostarp rår för, är att de använde sig av DSV som i sin tur anlitade Schenker för transporten. Schenker kunde leverera EL verket, 1 vecka efter beställd och angiven leveranstid. SUCK! Fick åka 20 mil extra och hämta EL verket hos Schenker depå i Gbg. SUCK igen... Annars OK!
Helt okej. Tyckte det tog lite för lång tid innan jag fick grejerna.
Bra pris. Snabb och bra leverans. Helt perfekt. Rekommenderas. Tack.
Billigt, snabb frakt, bra produkt.
De är dåliga på att leverera och ge besked om leverans. Jag har inte fått något sändningsnummer eller besked om när jag kan förvänta mig att få min vara. Förvånad att man ska betygsätta dem innan man ens fått sin vara. DÅLIGT!!!
Allt var tip top - bästa service och snabb leverens !
Suoersnabb sevice både med leverans av varan och leverans av delen som fattades i det första paketet, men uruselt att det bara fanns en manual på tyska och att det fattades vitala delar till maskinen. Efter klagomål per mail fick jag en ny manual på svenska per mail, men det borde väl rimligtvis ha följt med från början. Huruvida maskinen är ok nu vet jag inte, för jag har inte monterat den än. Alltså full poäng för företaget, men inte för maskinen.
Lite tidigt, ingen leverans ännu! Växthus dock lätt att beställa.
Lätt att handla, bra kommunikation och snabb leverans.
Varorna som jag beställde uppfyller de kraven som jag förväntade. Frakten gick snabbt också den liksom varorna till bra pris.
Jag har ingen särskild förväntan allt fungerade bra
Tydlig hemsida och Oerhört snabb leverans
Snabb leverans och en bra vara.
Kommer inte att handla av Tostarp mera. Produkten som jag trodde jag köpte håller inte måttet. Dessutom inga leveransbesked utan det kom en faktura som jag förberedde att bestrida då jag varken fick ordererkännande eller att prylen var skickad. Fick plötsligt ett SMS att den var klar att hämta. Får bygga om hela prylen. Den gör inte sitt jobb i min bil. Monteringsbeskrivningen enbart på tyska :(
Varan kom kom i en mycket god ordning. Den enda synpunkten jag har är att kommunikationen under tiden fram till leveransen var lite bristfällig.
Snabb leverans. Saknar däremot hemleverans.
Bra service snabba leveranser.
Smidig handling och snabb leverans
Kundtjänst svarar endast om man lägger flera mejl. Varudeklarationen på hemsidan undermålig.
Hej Jonas, Tack för din recension. Vi vill gärna förtydliga att vi besvarar ärenden i turordning. När flera mejl inkommer från samma kund gällande samma arrende inom kort tid, kan det påverka handläggningstiden och göra det svårt att återkomma inom en timme, särskilt innan vi hunnit besvara det första mejlet. Vi vill också klargöra att vår tidigare konversation mellan er och oss inte avsåg någon reklamation.
Snabb exponering och bra lättsökt hemsida.
De var en av få som hade det jag sökte och det gick snabbt och enkelt att beställa - betala och få leveransen. 👍
Snabb leverans, men har inte provat varan ännu. Så hoppas att den funkar lika bra som leveransen
Det är första gången jag handlar.ska få paket på måndag.Så det funkar nog bra.köpte ett cafebord till balkongen