Turboshop Sweden AB

Turboshop Sweden AB

• Badge2026
4.7
Call 0522-100 94 Share

Turboshop Sweden AB är en ledande turboleverantör i Sverige som levererar och renoverar turbos till alla slags fordon. Med vårt starka partnerskap med turbotillverkare erbjuder vi en mängd olika produkter från välkända varumärken. När du beställer i vår webbshop får du både en enkel köpupplevelse och snabb leverans. Vi levererar...

183 omdömen om Turboshop Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2024

Krister W
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb leverans av turbo till penta KAD 32. Bra service och pris samt även hjälpsam för att säkerställa att alla nödvändiga delar levererades med inför montage

Sven Sture E
Wrote about Turboshop Sweden AB

Otrolig bra service! Kom in med en reklamation idag, de demonterade turbon direkt och analyserade den. De fann att Penta var nog de som låg bakom haveriet. Fick en ny utan diskution som goodwill! Jag kan starkt rekommendera denna firma!

Conny B
Wrote about Turboshop Sweden AB

Fantastisk bra bemötande, trevlig och bra tålamod då jag inte kan något och gärna frågar en del. Och kanon att jag kan ringa och fråga om jag kör fast i att renovera min turbo. Mvh Conny

Adrian A
Wrote about Turboshop Sweden AB

Trevlig personal, bra service och snabb leverans

Henrik B
Wrote about Turboshop Sweden AB

Utmärkt service och snabb leverans.

Øyvind G
Wrote about Turboshop Sweden AB

Jeg vil absolutt anbefale Turboshop Sweden AB. Helt enestående service, bare 4 dager frakt til Tromsø fra Sveriget og meget konkurransedyktige på pris. Den renoverte turboen var også veldig bra lakkert i volvopenta grønn. Levert godt innpakket. Frakt til norge og betaling gikk også veldig bra. Hilsen ekstremt fornøyd kunde.

Rickard B
Wrote about Turboshop Sweden AB

Har inte fått produkten än. Så jag verkligen inte vad min upplevelse blir

Svar från Turboshop Sweden AB

Hejsan Rickard. Vi hanterade din order samma dag här och skickade den till er. :) Så den bör snart vara hos er enligt DHL. Tagit förvånansvärt lång tid med leveransen men det får du fråga DHL om. Förhoppningsvis är den hos dig idag enligt trackingnumret. Ha en fortsatt go dag. Med vänlig hälsning / Best regards Christoffer Dalberg Turboshop Sweden AB Marierovägen 3 459 30 Ljungskile ☎ +46 (0) 522-100 94 ☎ +46 (0) 735-15 88 45 📧 Christoffer@turboshop.se 🌍 www.turboshop.se

Jimmy S
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb leverans och svarar direkt på mejl. Ringde till och med mig direkt efter jag lagt beställning för att säkerställa att jag valt rätt turbo. Fixade transport av den gamla direkt när jag hörde av mig. 5/5 i betyg.

Stig I
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb leverans och turbon fungerar bra

Torbjörn E
Wrote about Turboshop Sweden AB

Varan som skulle finnas i lager, både enligt webshop och kundtjänst visade sig finnas i Italien. Utlovad expressleverans på 1-3 arbetsdagar blev 6 arbetsdagar.

Svar från Turboshop Sweden AB

Hejsan Torbjörn. Ja,vi har många externa lager som vi erbjuder expressfrakt ifrån då vi minst sagt erbjuder ett stort utbud här. Just på denna order så har leveransen dragit ut på tiden tyvärr,Ser ut som huvudorsaken är att frakten gått med Eco & inte express som beställt utav dig samt oss. Vi vill alltid hålla så korta levtider som möjligt och som utlovat via telefon precis här så kompenserar vi dig för missad expressfrakt ifrån vår leverantör. Kan också ställa till det något med röda dagar osv som sagt på telefon....

Kent A
Wrote about Turboshop Sweden AB

Kan inte ge någon information än,för jag har inte fått varan än.

Svar från Turboshop Sweden AB

Hejsan Kent. Vi har svarat dig här med info på mail angående trackinglänk ifrån UPS. Vet tyvärr inte varför UPS dröjt med leveransen på denna turbo utan du får kontakta dom för mer exakt info. Hoppas att turbon skall uppfylla dina krav är en fabriksny originalturbo till väldigt fördelaktigt pris. Ha en fortsatt go dag. Med vänlig hälsning / Best regards Christoffer Dalberg Turboshop Sweden AB Marierovägen 3 459 30 Ljungskile ☎ +46 (0) 522-100 94 ☎ +46 (0) 735-15 88 45 📧 Christoffer@turboshop.se 🌍 www.turboshop.se

Mickael P
Wrote about Turboshop Sweden AB

Beställde turbo av dem. Ringde först och stämde av att den fanns i lager och att jag kunde beställa till vår verkstad. Jag lägger en webb order enligt deras instruktioner. Turbon skall komma på några dagar. Efter en vecka ringer jag och frågar hur det går. Då säger dom att dom inte hade turbon lager och att dom höll på att leda efter en. Men nu står jag med kundens bil på verkstaden utan turbo och ingen ringer mig och informerar om situationen. Så jag säger ni kan släppa det jag löser det på annat håll. Nästa gång var öppna och transparanta. Kommunicera med era kunder när fel uppstår

Svar från Turboshop Sweden AB

Hejsan Mickael. Jag har mailat dig med lite mer fakta ifrån våran kundlogg där man ser att vi försökt nå dig både via telefon samt mail. Det måste ha blivit något missförstånd här då vi försökt nå dig flera gånger via telefon samt mail för att meddela dig detta och erbjuda dig istället en fabriksny originalturbo till väldigt bra pris då renoverad bytesturbo tyvärr blivit slutsåld. Vi har inte fått tag på dig och inga svar. Så i detta ärende svårt för oss att göra något annorlunda utan svar så kan vi inte gå vidare med...

Tommy b
Wrote about Turboshop Sweden AB

Köpte turbo och packningssats Bra smidigt att handla hos dom hel nöjd

Christer A
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb service bra produkter, mycket nöjd.

Mats E
Wrote about Turboshop Sweden AB

Beställda varor kom som förväntat. Men saknade återkoppling på att jag borde beställt packningssats. Löste sig iaf.

Thomas B
Wrote about Turboshop Sweden AB

Allt gick som det skulle, snabb leverans.

Sebastian L
Wrote about Turboshop Sweden AB

Mycket bra service, bra kommunikation mellan

Johan N
Wrote about Turboshop Sweden AB

Alltid superbra hjälp när man har funderingar vilka delar som passar ihop med varandra tex vilken turbo och wastegate man ska välja till en viss motorkombo och effekt man är ute efter. Snabba leveranser och snabba svar om man undrar något. Finns bara bra saker att säga om dom :) /Johan

Niclas D
Wrote about Turboshop Sweden AB

Bra support på telefon inför köp av utbytesturbo till marinmotor. Snabb leverans. Bra support på telefon avseende tekniska frågor i samband med installation av ny turbo.

Anders G
Wrote about Turboshop Sweden AB

Ett företag som verkligen är serviceminded. Mycket nöjd med det dom levererat och kommunikationen. Rekommenderar dom, helt klart.👍

Juha-Matti R
Wrote about Turboshop Sweden AB

E-postfrågor har varit långsamma att svara på, eller inte besvaras. Jag förstår utmaningarna med att ha mycket att göra, men 2-3 veckors förseningar eller inget svar alls är dålig kundservice enligt min mening. Jag beställde produkter från e-butiken för en vecka sedan, men jag fick bara ett automatisk svar om att beställningen hade mottagits. Jag vet inte om proukterna har skickats eller vad problemet är. Jag kan bara vänta...

Emil S
Wrote about Turboshop Sweden AB

Bra kundservice lätta att ha o göra med och ställa frågor och få bra svar

Nikola D
Wrote about Turboshop Sweden AB

Great service! Very happy with the product! Will come back if need more parts from here!

Magnus F
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabbt och väldigt smidigt. Bra kvalitet på produkterna.

Ronny P
Wrote about Turboshop Sweden AB

Jag blev mycket nöjd med med samtalet och bemötandet kan varmt rekommendera dem.

Björn N
Wrote about Turboshop Sweden AB

Grymma! Bra, snabba på att svara och väldigt hjälpsamma. Mkt nöjd!

Jesse V
Wrote about Turboshop Sweden AB

Mycket bra service! Hjälper en direkt när man. Behöver. Inga konstigheter.

Hans P
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb leverans, produkten ser ut att vara av hög kvalitet

Gøran S
Wrote about Turboshop Sweden AB

God oppfølging - Rask levering - Transport med UPS var perfekt - Tull deklarasjon enkelt og smidig

Leo L
Wrote about Turboshop Sweden AB

Trevlig personal och fick hjälp så fort det strulade lite.

Erik Å
Wrote about Turboshop Sweden AB

Bra pris trevligt bemötande och snabb hjälp !

Kristian G
Wrote about Turboshop Sweden AB

Enkelt och smidigt till ett bra pris

Oliver P
Wrote about Turboshop Sweden AB

Bra support och snabba leveranser! Ni är grymma!

Henrik N
Wrote about Turboshop Sweden AB

Funkar bra och snabb service har mycket på hyllan

Mattias S
Wrote about Turboshop Sweden AB

1. Otroligt snabb respons per mail för att får guidning om vilken produkt jag behövde köpa. 2. Sjukt snabb leverans! Hann knappt beställa innan jag kunde hämta ut paketet! 3. Prisvärt.

Karl K
Wrote about Turboshop Sweden AB

Trevlig o kunnig personal väldigt hjälpsama. snabb leverans av delarna.

Coy H
Wrote about Turboshop Sweden AB

Accurate and fast service. Responded quickly to the one question I had. I highly recommend Turbo Sweden. The new turbo looks beautiful in my XC70.

Jonas B
Wrote about Turboshop Sweden AB

Ny turbo till båten. Nöjd med leveransen. Tag inte många dagar att få hem turbon.

Bernt T
Wrote about Turboshop Sweden AB

Bra info och de står för vad de lovar. Rättade till en fel turbo bra och va r tillmötesgående

Jim H
Wrote about Turboshop Sweden AB

Ville prova en produkt, som jag ej har fått resultat av än

Kjell R
Wrote about Turboshop Sweden AB

Seriösa o snabba hjälpsamma rekomenderar

Lars N
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabb leverans med god kvalité,

Joakim O

Bra kundtjänst och support /jo

Jesper F

Jätte nöjd med min 19t turbo jag köpte

Albin M
Wrote about Turboshop Sweden AB

Riktigt bra och snabb service

Richard A
Wrote about Turboshop Sweden AB

Snabba med leveransen, bra kvalitet och enkel återkoppling, generellt ett seriöst och bra företag är vårt företags upplevelse.

Jarmo M
Wrote about Turboshop Sweden AB

Har inte hafft mycke med er att göra! Länge sedan jag köpt någe från er!! Är ju bra de finns i fall att behöva köpa delar till Turbon!!

Anders H
Wrote about Turboshop Sweden AB

Mycket bra snabb leverans helt som det skall vara för att man skall bli nöjd.

Samuel S

Intresserade produkter till salu

Martin O
Wrote about Turboshop Sweden AB

Turbon var det fel på. När jag skickade tillbaka den vore det bra om man fick en retursedel. Krångel med frakten. Lite sega att svara men i övrigt hjälpsamma och trevliga.