Ny turbo till båten. Nöjd med leveransen. Tag inte många dagar att få hem turbon.
Turboshop Sweden AB
Turboshop Sweden AB är en ledande turboleverantör i Sverige som levererar och renoverar turbos till alla slags fordon. Med vårt starka partnerskap med turbotillverkare erbjuder vi en mängd olika produkter från välkända varumärken. När du beställer i vår webbshop får du både en enkel köpupplevelse och snabb leverans. Vi levererar...
146 omdömen om Turboshop Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2024
Bra info och de står för vad de lovar. Rättade till en fel turbo bra och va r tillmötesgående
Ville prova en produkt, som jag ej har fått resultat av än
Seriösa o snabba hjälpsamma rekomenderar
Snabb leverans med god kvalité,
Bra kundtjänst och support /jo
Jätte nöjd med min 19t turbo jag köpte
Riktigt bra och snabb service
Snabba med leveransen, bra kvalitet och enkel återkoppling, generellt ett seriöst och bra företag är vårt företags upplevelse.
Har inte hafft mycke med er att göra! Länge sedan jag köpt någe från er!! Är ju bra de finns i fall att behöva köpa delar till Turbon!!
Mycket bra snabb leverans helt som det skall vara för att man skall bli nöjd.
Intresserade produkter till salu
Turbon var det fel på. När jag skickade tillbaka den vore det bra om man fick en retursedel. Krångel med frakten. Lite sega att svara men i övrigt hjälpsamma och trevliga.
Ett mycket bra och professionellt bemötande och hög service.
Klockrent! Riktigt grym support, speciellt av Christopher som hjälpte mig med mina önskemål. Rekommenderas starkt 🙂
Snabb leverans och bra betalningsalternativ
Snabb leverans utan konstigheter.
Bra service och snabb leverans. Helt problemfritt.
Servicen vad mycket bra. Känsla var att man verkligen vill hjälp och få det bästa för situationen och inte bara att sälja.
Bra utbud. Stor erfarenhet av turbobranschen.
Bra service och snabba svar när jag hade lite funderingar.
Funkade bra , inga problem alls
Alltid snabba och raka besked.
Är helnöjd med kontakten jag hade med supporten och den hjälp de gav mig att välja rätt turboaggregat till min SAAB. Turbon (TD04HL-15t) är nyligen inkörd och fungerar fint hittills efter 1500 km!
Fantastik service och snabb leverans av min beställning
varan kom som dom lovade, bra pris, och jag är nöjd.
Mycket serviceinriktade och kunniga. Smidig och snabb leverans av turbon trots en väldigt tight tidsram.
Bra pris och servis och snabb leverans
Snabb och bra service. Köpte utbytes/renoverad turbo till Volvo
Bra grejjer och snabb leverans på delarna man beställer. Beställde dock fel del först och dem svarar inte på mail hur jag ska skicka tillbaka det så därför blir betyget medelmåtta.
Hejsan Christofer. Det var märkligt,Hur du returnerar varor har vi tydligt på våran hemsida här och vad jag kan se så tog vi denna reservdel i fri retur trots att det var en beställningsvara. Men vi kan alltid bli bättre så tack för feedback. Må gott. Med vänliga hälsningar Christoffer Dalberg Turboshop Sweden AB
Snabbt enkelt o billigt rekomenderar detta starkt
Kunniga och hjälpsamma, en viktig kombination för en mindre kunnig kund. Så jag klarade själv att byta turbo.
Mycket trevlig och kunnig personal! Köpte en ersättningsturbo som levererades på ett par dagar, så helnöjd.
God service och god kunskap om sina produkter. Kommer handla där igen utan tvekan
Snabba smidiga och generösa bra upplevelse av företaget
Snabb och korrekt service. Supernöjd
Jättebra service kunnig personal och ett jätte trevligt bemötande
Riktigt snabb leverans. Bra kundservice, trevlig personal och framför allt grejer med bra kvalitet
Bra och snabb hantering. God kommunikation.
Vänlig å proffsigt bemötande när jag ringde för köp av en holset turbo til mitt prosjekt! Dom värkar ha stor ärfarenhet!
Fungerade så smidigt som man bara kan önska! Inga problem! 😀
Fantastiskt service och trevlig personal
Snabb leverans ,bra kvalitet.
Bra och kunnig service samt snabb leverans.
Köpte en turbo till min 850. Väldigt nöjd med bemötandet från kundservice. Varan var mycket väl paketerad vid frakt
Rask leveranse og god support. -Stian
Grym service ! Bra o göra med! Rekommenderar starkt!
Uppskattar hjälpen med att få fram rätt turbo. Trevligt bemötande och bra service. Det som gjorde att jag valde företaget var hjälpen jag fick (utan att be om det) via chattfunktionen. Ett stort minus tycker jag var återkopplingen när jag hade frågor kring hur jag skulle lösa monteringen när turbon hade en annan anslutning. Min fråga var om det fanns konverteringssats. Svaret nej hade varit helt okej. Att helt låta bli att svara är inte okej. Nu löste jag det på egen hand på ett ganska billigt och förhållande vis...
Hejsan Peter. Stort tack och vi försöker alltid hjälpa till så smidigt vi kan här. Vi kan ej se att du återkopplat något här om att turbon du köpt utav oss ej passar ? :) Kan ibland vara så att mail kommer bort eller liknande men vi söker nu här och finner inget angående din order här. När det kommer till turboaggregat så kan dom ibland ersättas ifrån tillverkarna till nyare modeller då många turboaggregat utgår ur produktion tidigt. Men vi har brett utbud utav lösningar för dom flesta varianter och även för turbon...
bra kundbemötande men tråkigt med en ny renoverad turbo som spricker och måste bytas inom 10mil. men ny turbo blev renoverad och skickad inom någon dag och kom fram samma vecka.
Snabb åh bra service! Supernöjd!