Tvättmästarn

Tvättmästarn

• Badge2026
4.9
Call 040-606 05 60 Share

Välkommen till Tvättmästarn – Vi hjälper lag & klasser att nå sina mål! Ska ni åka på cup, klassresa eller träningsläger? Tvättmästarn är Sveriges trygga partner när det kommer till att tjäna pengar till gruppen. Sedan starten har vi hjälpt tusentals skolklasser, idrottslag och föreningar att förverkliga sina drömmar genom...

47 omdömen om Tvättmästarn

Sedan starten hos Reco 2026

Elis G
Wrote about Tvättmästarn

Service i världsklass, med överlägsna säljtips och härlig push att sälja!

Lotta M
Wrote about Tvättmästarn

Bra som tidigare Enkelt att beställa via kontakt vi har sedan tidigare

Anna E

Enkelt och lättsålda produkter

Elisabeth G
Wrote about Tvättmästarn

Bra bemötande och support. Bra produkter.

Svar från Tvättmästarn

Kul att både supporten och produkterna uppskattas! Tack snälla för att skrev ett omdöme, ett fint sådant!

Eva Jenny Malin P
Wrote about Tvättmästarn

Den bästa kvaliteten på papper som varar länge med den bästa servicen.

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla för fint omdöme, ja pappret behöver inte vara av sämre kvalité bara för att det är mycket på rullen, kul att det uppskattas!

Andreas B
Wrote about Tvättmästarn

Funkar bra. Enkelt att beställa och om det skulle vara något problem får man alltid bra hjälp. Lyhörda på åsikter.

Svar från Tvättmästarn

Stort tack Andreas för fint omdöme, vi försöker alltid ta feedback från kunderna och vara lyhörda, fint att det uppskattas :-)

Tina P
Wrote about Tvättmästarn

Tvättmästarn har miljövänliga produkter av yppersta kvalitet. Att de dessutom stöder ungdomsidrotten är ytterligare ett plus. Jag har provat alla deras produkter och ingen av dem faller utanför ramen, dryga och därigenom prisvärda. Min favorit är toalettpappret, mjukt, hållbart och en rulle räcker otroligt länge.

Svar från Tvättmästarn

Tusen tack Tina för jättefina ord! Superkul att höra att du är nöjd med alla våra produkter och att du uppskattar "vår grej" med högre pris per enhet i inköp, och istället ett lågt brukspris då allt räcker längre än butiksprodukter.

Maria A
Wrote about Tvättmästarn

Mycket bra produkter. Tänker ni starta en försälning så får ni väldigt bra hjälp att komma igång.

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla Maria för fint omdöme, vet ju att du ansvarat för ett 10-tal lyckade försäljningar i er klubb senaste 5 åren, tack för att du tog dig tid att skriva. :-)

Katrina G
Wrote about Tvättmästarn

Snabb, smidig service och trevlig personal

Svar från Tvättmästarn

Stort tack för fint omdöme! :-)

Anki J
Wrote about Tvättmästarn

Bästa pappret! Bästa försäljaren!

Svar från Tvättmästarn

Kul att du gillar pappret, Tusen tack för fint omdöme Anki! :-)

Anette D
Wrote about Tvättmästarn

Trevligt bemötande Sökte efter ett mjuk toapapper som räcker länge och det kunde tvättmästarn uppfylla. Bra kvalitet på pappret vilken sort det än är. En god planering för nästa köp är bra att göra då leveransen kan dröja vid längre uppehåll som olika lovhelger och sommarsemester.

Svar från Tvättmästarn

Roligt att du betonar både papprets mjukhet och att det räcker länge, det var våra 2 kriterier när vi tog fram det! :-) Tack tack för fint omdöme! Ja tyvärr har vi "stängt" 4 veckor i juli och även över jul och nyår då vi åker runt på lite olika cuper och visar upp oss.

Alexandra E
Wrote about Tvättmästarn

Alltid nöjd! Snabbt och bra!

Svar från Tvättmästarn

Kul att höra, tusen tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme, ett fint sådant!

Kristina L
Wrote about Tvättmästarn

Bästa företaget. Så trevliga särskilt Jon. Bästa pappret köpte toapapper och hushållspapper. //Kristina

Svar från Tvättmästarn

Oj, "Bästa företaget", ja det var inget dåligt betyg ;-) Det tackar vi för. Kul att höra att även du gillar vårat Toa & Hushållspapper! Tack snälla!

Johanna E
Wrote about Tvättmästarn

Trevlig personal, smidigt att beställa och snabb leverans

Svar från Tvättmästarn

Tack för att du tog din tid och skrev ett fint omdöme!

Maggan L
Wrote about Tvättmästarn

Har varit en bra upplevelse att sälja Tvättmästarns grejer. Många som beställt varor har frågat när de kan göra en ny beställning. Det som oftast beställt är toa/hushållspapper och disktabletter. Bra kontakt med säljare. Har varit bra att det inte krävs ett visst antal säljare eller att man ska sälja för ett visst belopp. Går fort att få varorna efter beställning periodens slut.

Svar från Tvättmästarn

Superkul att höra att ni är nöjda med oss och att allt gått smidigt med både försäljning och leveranserna! Extra roligt att höra att det är kunderna som frågar när ni ska sälja igen :-) Vet att ni sålt ett 10-tal gånger senaste 5-6 åren och nästan alla er kunder fortsätter handla från er förening år efter år :-) Stort tack för fint omdöme Maggan!

Gabrielle P
Wrote about Tvättmästarn

Trevlig kundservice, snabba leveranser och bra produkter.

Svar från Tvättmästarn

Tusen tack för fint omdöme och att du uppskattar den kvalité vi valt att ha på produkterna!

Ayan D
Wrote about Tvättmästarn

Jag är jättenöjd med produkterna! Allt från toalettpapper till tvättmedel håller verkligen hög kvalitet. Toalettpappret är både mjukt och räcker länge. Man märker att det är noggrant utvalda och bra produkter. Det är verkligen toppenkvalitet rakt igenom. Jag rekommenderar starkt! 😊

Svar från Tvättmästarn

Alltid extra roligt att kvalitén på alla våra produkter uppskattas, då vi hela tiden jobbar för att det ska var bland det bästa på marknaden. Vi tycker att sånt är extra viktigt när lag & klasser säljer produkterna. ALLA ska kunna stå för dom och kunna sälja de med gott samvete när det gäller både kvalité och pris. Tack snälla för att du tog dig tid för att skriva ett omdöme! :-)

Lena R
Wrote about Tvättmästarn

Alltid lika bra service! Tror inte jag har fått fakturan dock...

Svar från Tvättmästarn

Kul att höra att det vi gör uppskattas, tack för ett fint omdöme! Fakturan är på väg, det får vi ta på oss :-)

Katharina F
Wrote about Tvättmästarn

Helt suveräna pappers artiklar både toa å hushållspapper ☀️☀️☀️☀️☀️

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla för ett jättefint omdöme, jättekul att höra du gillar toa & hushållspappret vi har!

Peter L
Wrote about Tvättmästarn

Mailkontakt. Snabba trevliga svar och snabb leverans.

Svar från Tvättmästarn

Fint att höra att vi sköter oss ;-) Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och tack snälla för ett fint betyg.

Lisbeth C

Vänligt Service känsla Snabbt

Svar från Tvättmästarn

Tackar, tackar för ett fint omdöme! Roligt att höra att det vi gör inte går obemärkt förbi :-)

Peter G
Wrote about Tvättmästarn

Fantastiskt bemötande, bra support och grymt bra produkter! Vår favoritprodukt, som är oerhört dryg, är Maxrullen Hushållspapper. Oerhört lätt att ge 5 stjärnor av 5 möjliga!

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla för fina ord, fint omdöme och många superlativ! :-)

Susanne G
Wrote about Tvättmästarn

Man är skit beroende. På ett bra sett

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla, gött att det var på ett bra sätt! ;-)

Artur O
Wrote about Tvättmästarn

Älskar era produkter!! Däremot tycker jag att beställningsformuläret är lite krångligt. Fakturan kunde vara tydligare i vad som betalas och vad vi som lag har tjänat

Svar från Tvättmästarn

Roligt att höra att du gillar våra produkter! :-) Feedbacken angående både fakturan och beställningsformuläret tar vi absolut med oss. Lite osäker på om du menar det digitala eller det fysiska beställningsformuläret, vore kanon om du vill kontakta oss på info@tvattmastarn.se, så vi får vi höra hur vi kan förbättra formuläret. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Ingrid L
Wrote about Tvättmästarn

Mycket bra bemötande och fin hjälp om man behöver det.

Svar från Tvättmästarn

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme! Kul att höra att du är nöjd med oss! :-)

Rolf B
Wrote about Tvättmästarn

Tvättmästaren levererar mycket bra varor. Toalettpapper och hushållspapper mycket fin och bra kvalitet. Snabb leverans och smidig beställning.

Svar från Tvättmästarn

Superroligt att höra att produkterna och det vi gör här på Tvättmästarn uppskattas av dig Rolf. Tack för fint omdöme och för att du tog dig tid att skriva!

Christer F
Wrote about Tvättmästarn

Har varit ansvarig för de lag jag haft under drygt 10 års tid och har bara positiva minnen.

Svar från Tvättmästarn

Tack för fint omdöme Christer, kul att höra att vi gjort gott intryck under alla de försäljningar du ansvarat när ni sålt Tvättmästarn. På 10 år tid har det ju blivit rätt många försäljningar! Tusen tack!

Fredrik S
Wrote about Tvättmästarn

Deras Toapapper/Hushållspapper är världsklass, ändra aldrig receptet!

Svar från Tvättmästarn

Stort tack för fina ord Fredrik, jag lovar här och nu att vi inte kommer ändra receptet på våra papper. :-) Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme!

Pia E
Wrote about Tvättmästarn

Allergi tvättmedel. Ett fantastiskt tvättmedel! Dessutom är det drygt = räcker till många tvättar.

Svar från Tvättmästarn

Jättekul att höra att du gillar vårat allergitvättmedel, ja extra kul att du uppskattar att det räcker längre än andra tvättmedel! Tack snälla för att du tog nån minut och skrev ett omdöme! :-)

Lena N
Wrote about Tvättmästarn

Bra kvalité på produkter & service!

Svar från Tvättmästarn

Det tackar vi för, kul att du uppskattar det vi gör! :-) Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Malin W
Wrote about Tvättmästarn

Jag tycker deras hushållspapper är bra. Jag använder det till att putsa mina glasögon.

Svar från Tvättmästarn

Jättekul att höra att du tycker om vårat hushållspapper. Tack snälla för att du skrev ett omdöme Malin!

Roland L
Wrote about Tvättmästarn

Snabba leveranser och varar riktigt länge. Då pratar jag om toarullarna.

Svar från Tvättmästarn

Tack för ett fint omdöme Roland, och roligt att höra att du uppskattar vårat långa toapapper!

Yvonne S
Wrote about Tvättmästarn

Alltid snabba leveranser och bra service

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla för fint betyg och kul att du uppskattar det vi gör! :-)

Lisa V
Wrote about Tvättmästarn

Väldigt trevliga, lösningsorienterade när leveransen inte går som den ska & ett super servicemind! Vi är jättenöjda med Tvättmästarn & kan varmt rekommendera att sälja via dom.

Svar från Tvättmästarn

Kul att höra att det vi gör uppskattas. Jag minns strulet med er leverans, det var en pall som hade vält/skadats under transport, men verkar som vi fick till det bra till slut ändå ;-) Tack snälla för fina ord och tack för att du rekommenderar andra lag/klasser att sälja Tvättmästarn. :-)

Lars S

Fantastisk service och produkter

Svar från Tvättmästarn

Finfina ord, tackar, tackar! Superkul att höra att du uppskattar det vi gör och våra produkter.

Folke D
Wrote about Tvättmästarn

Mycket bra kvalitet på hushålls- och toalettpapperskvalitet. Snabb leverans och trevligt bemötande.

Svar från Tvättmästarn

Tusen tack för att du tog av din tid och skrev ett fint omdöme! Roligt att höra att du gillar vårt toa & hushållspapper! :-)

Christer H
Wrote about Tvättmästarn

Superbra bemötande Snabba återkopplingar Alltid snabba leveranser Jättebra papper både toa & hushållspapper bäst på marknaden. Enda som är åt det sämre hållet är kartong som dom levererar pappret i är lite i klenaste laget. Men gör ju jobbet så 👍

Svar från Tvättmästarn

Roligt att höra att du tycker vårt Toapapper och Hushållspapper är bäst på marknaden, inget dåligt betyg inte, det tackar vi för! ;-) Kul även att du uppskattar vår "service". Tack för feedbacken angående ytterkartongerna, vi ska se över dom under året, det lovar jag!

Therése P
Wrote about Tvättmästarn

Har bara positiva upplevelser kring Tvättmästaren. Både utifrån kvaliteten på produkterna samt bemötande och service från de personer jag haft kontakt med. Älskar Tvättmästarens hushållspapper och toapapper!

Svar från Tvättmästarn

Härligt, jag älskar när folk älskar våra produkter :-) Blir ju så mycket mer lättsålt för alla lag, klasser och föreningar om man har produkter som uppskattas :-) Tack snälla för att du tog dig tid och skrev ett väldigt fint omdöme!

Leif A
Wrote about Tvättmästarn

Ni bäst 🌞🌞 alltid lika trevligt att handla hos er

Svar från Tvättmästarn

Oj, "Bäst" till och med, det var riktigt fina ord, det tackar vi för. Med trevliga kunder så är det ganska lätt att vara trevlig tillbaka :-)

Charlotte H
Wrote about Tvättmästarn

Alltid lika smidigt att sälja och bra produkter till bra pris

Svar från Tvättmästarn

Superkul att höra att försäljningen alltid löpt smidigt, vet att du varit ansvarig & drivit försäljningen i flera olika lag sen vi startade Tvättmästarn 2014. Det tackar vi för! :-) Stort tack för ett jättefint omdöme och hoppas vi hörs snart igen!

Jenny R
Wrote about Tvättmästarn

Bra produkter! Enkelt att beställa!

Svar från Tvättmästarn

Fint att höra att våra produkter går hem och att du tycker att beställningarna är smidiga! Tack snälla för att du tog tid att ge oss ett omdöme, ja ett fint sådant! :-)

Fredrika J
Wrote about Tvättmästarn

Mycket bra och prisvärda produkter. Och så stödjer man skolklasser eller föreningar.

Svar från Tvättmästarn

Vet att du både ansvarat för några försäljningar själv och efter det fortsatt handla våra produkter genom andra lokala klasser och föreningar under många år. Jättekul att du uppskattar det vi gör och våra produkter, tack snälla för det och för fint betyg!

Tommy K
Wrote about Tvättmästarn

De har väldigt hög kvalitet på alla produkter och bra leveranssäkerhet

Svar från Tvättmästarn

Jättekul att höra att vårt val att satsa på kvalitetsprodukter uppskattas, tusen tack för du gett oss ett fint betyg, det värmer!

Jenna K
Wrote about Tvättmästarn

Jag är mycket nöjd med detta Sport tvättmedel. Det tar bort doften av plagget. Jag inte hittar något annat tvättmedel som verkligen har lyckats med det, förrän nu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Tvättmästarn

Tack tack för fint betyg. Verkligen kul att höra att du gillar vårt populära Sporttvättmedel.

Jessica A
Wrote about Tvättmästarn

Snabb och bra respons. Trevlig säljare

Svar från Tvättmästarn

Jätteroligt att höra att du uppskattar det vi gör, är ju extra lätt när man har trevliga kunder ;-) Stort tack för fint omdöme, det ska vi fortsätta leva upp till!

Anette E
Wrote about Tvättmästarn

Är det bästa hushålls o toapapper vi använt.

Elin B gillar detta
Svar från Tvättmästarn

Superkul att höra att du gillar våra toa- & hushållspapper. Tusen tack för ett fint betyg!

Nils Fredrik Alexander S
Wrote about Tvättmästarn

Rätt lätt sålt och trevligt bemötande via telefon👍

Svar från Tvättmästarn

Tack snälla för fina ord! Snällt av dig att ta dig tid att ge oss ett omdöme!