Är jättenöjd med bemötande och utförande. Sjukt snabba och effektiva vid flytten. Nu var det bara drygt en kilometers resväg, men på 6 timmar och några vändor hade de flyttat hela bohaget från hus till lägenhet. De flesta av grabbarna som bar möblerna var jättetrevliga! Särskilt de två engelsktalande killarna 😊 Vi bokade även städningen av huset vi lämnar via Umeflytt och idag innan köparnas besiktning, skulle då jag vara nöjd som köpare. Rekommenderar verkligen Umeflytt och skulle lätt boka dem igen.
UmeåFlytt
UmeåFlytt är din flyttfirma i Umeå och Norrland! Varje år hjälper vi över 500 kunder att flytta till, från eller runt om i hela Norrland, inklusive Skellefteå, Piteå, Luleå, Boden, Haparanda, Kalix, Kiruna, Gällivare, Sundsvall, Östersund, Umeå samt övriga orter i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. Vi gör...
25 omdömen om UmeåFlytt
Lite strul med bilar som gick sönder och personal som blev sjuka men dom löste det jättebra och alla involverade var hur trevliga som helst. Alla grejerna kom fram i samma skick som dom var i innan flytt så det var bra packat. Över lag en mycket positiv upplevelse.
Jag är supernöjd med UmeåFlytt! Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt och de hjälpte mig lösa min flytt i sista minuten. De levde upp till alla förväntningar och gjorde allt smidigt och enkelt. Rekommenderas starkt!
Allt ok enligt våra önskemål Efektiva grabbar
Prisvärd flyttjänst, trevlig personal, lätt att ha och göra med.
Överlag en bra flytt det var bara några småsaker som gick sönder men det får man kanske räkna med när man anlitar en flyttfirma plus att jag hade packat allt själv. Så tveka inte att anlita dem Umeå flytt gjorde ett bra jobb.
Snabbt och enkelt. Något försenad avlastning. Men helt ok
Snabbt enkelt och bra utfört.
Affordable prices, punctuality and a very meticulous team who handle the materials with such care and always have a smiling face. I will recommend them to everyone!
Mycket snabb och smidig flytt ännu en gång.Trevlig chef och personal!
Utförde ett flytt för mig. Det gick jättesmidigt och proffisigt. Rekommenderar starkt!
Mycket bra bemötande och service, noggrant och bra arbetat!
Ett jättebra bemötande, bra och göra med, ett enda minus var lite svårt att få tag i chefen, ringde jag så var han illa till, sedan SMS var lite svårt att få återkoppling, Men underbara att anlita. Kommer att anlita om jag behöver hjälp igen☺️👍
Killarna som bar var riktiga stjärnor, bästa killarna i stan! Lite missförstånd med små detaljer men inget som inte gick att lösa. Vi flyttade trots allt från grannlandet, Finland.
Hej! Flytten blev genomförd, men på 3 dgr. Skulle vid telefonkontakt eventuellt ske på 2 dagar Nästa dag fick vänta hela dagen utan besked varför. Skrev själv sms och frågade, fick till svar att de var sjuka. De kom på tredje dagen och då blev flytten genomförd . Saknade bekräftelse mail/eller skriftligen.Endast tel.kontakt vid genomförande av flytt. Endast tele- fonkontakt, fick ringa själv. Mvh Lena Pallin
Jag är mycket nöjd med Umeåflytt AB! Flytten gick smidigt och allt sköttes väldigt noggrant och professionellt. Personalen var både trevliga och uppmärksamma på detaljer. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en pålitlig flyttfirma.
Kanonbra arbete av de 3 flyttkillarna; proffsiga, noggranna, effektiva och snabba och jättetrevliga. Kändes tryggt och bra att lämna bohaget i deras händer. Rekommenderas.
Flytt och städning. Trevliga, snabba o hjälpsamma. Om de blir det dags igen för flytt kommer jag att anlita Umeåflytt igen.
Duktig personal som var noggrann och trevlig! Inga problem och prisvärt! Tack Umeå flytt!
Trevlig och närvarande personal
Mycket nöjd med denna flyttfirma! När jag skickat in min förfrågan blev jag uppringd med ett svar redan efter någon timme trots att det var helg. Flytten bokades in måndag förmiddag och allt gick snabbt och smidigt!
Blev snabbt uppringd av chefen och fick hjälp inom några dagar med att skotta taket.
Trevlig personal som gjorde ett bra jobb till ett bra pris. Företaget hade lite svårt att hålla övertalad tid både att påbörja och avsluta flyttstädningen vilket drog ner mitt betyg från 5 till 4.
Smidigt, enkelt till rätt pris
Väldigt seriösa. Städningen bästa jag varit med om.