Reco logotype För företag

Reco logotype

Crona Software

3.9
Bra

Crona Software AB är en del av Confirma Software, ett nordiskt mjukvaruföretag med fokus på små och medelstora företag samt offentlig sektor. Under varumärket Crona erbjuder vi lösningar inom lön, tid, POS/kassasystem, affärsmallar och dokument – med fokus på effektivitet och kontroll. Genom förvärv av bland annat Boxnet, DokuMera...

164 omdömen om Crona Software

Sedan starten 2025
Magnus F
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Vi upplever att Cronas Kassasystem fungerar bra. Systemet har de funktioner vi behöver.

Emma W
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Försäljningsdelen är väldigt enkel att förstå, kommisionsdelen relativt enkel men saknar vissa funktioner

Bahadir A
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Lite problem senaste månaden med koppling till Fortnox som skapade problem med fakturor och tog mycket tid att ringa och följa upp många gånger och inte löst problemet än.

Svar från Cronas Kassasystem
Hej Bahadir, tack för du tog dig tid att lämna omdöme! Jag beklagar verkligen att du upplevt problem med kopplingen till Fortnox. Skulle du ha möjlighet att skicka dina kontaktuppgifter på mail till supportpos@crona.se så meddelar jag supportchefen nu direkt att hålla utkik och gå till botten med detta. Hoppas du får en fin dag trots detta. mvh Tobias
Thomas L
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Vi har aldrig varit i kontakt med Cronas Kassasystem.

Javier B
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Tycker att supporten på Cronas kassasystem är super bra! Dessa människor kan serva och väldigt trevliga. Kassasystemet är enkelt dock lite för enkelt som blir en förhinder på funktioner som man som kund har önskat sig.

Svar från Cronas Kassasystem
Hej Javier, tack för ditt omdöme. Jätteroligt att läsa! Ja, det är verkligen ett toppengäng på supporten! Om du har möjlighet så skicka gärna lite mer information om de funktioner du känner saknas, så kan vi se om det finns möjlighet att lyfta detta till vår utvecklingsavdelning inför kommande uppdateringar. Maila då till supportpos@crona.se så meddelar jag supportgruppen att du kanske hör av dig där! Ha en riktigt fin dag! mvh Tobias
Urban L
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

De skulle kunna ha snabbare kundsupport. Det kan ta väldigt lång tid att få ett problem åtgärdat.

Svar från Cronas Kassasystem
Hej Urban, jag är ledsen att du upplevt att det tagit lång tid att få hjälp! Om du har möjlighet så får du gärna skicka lite mer information om tillfällena du varit i kontakt med oss och vilka frågor du haft. Det hjälper oss mycket när vi ser över planeringen och hur vi kan förbättra oss till nästa gång. Maila då till supportpos@crona.se Jag meddelar vår supportchef om att du kanske hör av dig där. Tack för ditt omdöme och vi hoppas ändå att du får en fin dag! mvh Tobias
Camilla O
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Hej Jag heter Camilla och tog över Lilla Cirkeln i Sep- 24 så ni kanske kan uppdatera era register :) Vi är nöjda med Cronas kassasystem samt er kundservice. Alltid trevlig och snabb respons när något är fel. Kan varmt rekommendera andra.

Svar från Cronas Kassasystem
Hejsan Camilla, Oh ja! Det ska vi absolut göra, jag skickar vidare din information direkt. Jätteroligt att höra att allt funkar bra! 😊 Stort tack för omdömet och dina rekommendationer! Ha en härlig dag, mvh Tobias
Raja B
Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Det finns allt som man behöver i kassa systemet

Skrev om Cronas Kassasystem Bekräftad företagssida

Hej. Första månaden var katastrof!! Säljaren lämnade inte över vilka moduler vi skulle ha till supportpersonalen som skulle installera detta system. Information var helt obefintlig. Systemet är bra, lätt att kunna ändra artiklar och det känns som om hela systemet "skalar" bra om verksamheten utökas med fler verksamheter. Supportpersonalen är bra, kunniga och de allra flesta är dessutom bra på att ge ett gott serviceintryck! Nu efter c:a 1,5 år med CronaPOS flyter allt på bra. Ingen i personalen klagar på systemet! Det var en ganska vanlig situation med våra tidigare system. Bättre betyg än att användarna inte gnäller går inte att få! *smiley*

Svar från Cronas Kassasystem
Hej Per, jag beklagar verkligen upplevelsen du fick när ni körde igång! Det var visserligen ett litet tag sedan nu, men jag kommer såklart lyfta detta vidare så att vi undviker den typen av interna kommunikationsmissar framöver. Jätteroligt att höra att det funkar bra för er nu! 😊 Tack för ditt omdöme och ha en fin dag! Mvh Tobias
Paul F
Skrev om DokuMera Bekräftad företagssida

Bra kundservice! Ringde upp för att kontrollera att allt blev rätt!

Christina H
Skrev om Crona Lön Bekräftad företagssida

Bra, trygg system för svenska företag. De som jobbar på support är fantastiska.

Svar från Crona Lön
Tack för omdömet! Det är de verkligen, och vi är så otroligt stolta över dem! Ha en riktigt fin dag Christina! mvh Tobias
Elisabeth N
Skrev om Crona Lön Bekräftad företagssida

Fantastisk lönesupport. De kunniga, trevliga och kan löneprogram.

Claes L
Skrev om Crona Lön Bekräftad företagssida

Kundservice är helt fantastisk ! Fantastiska personer som jobbar där. Best in class.

Maria B
Skrev om Crona Lön Bekräftad företagssida

Väldigt hjälpsamm support vid överflyttning från fast installation till webb baserad. Blev dock lovad att alla funktioner skulle finnas med men det saknades några. Då var det inte lika enkelt att få hjälp. Men jag löste det själv genom ändringar efter samtal med uppdragsgivaren. Tycker rapporter mm var enklare och tydligare i den gamla fasta versionen. Lättare att se vad det var man valde. Gillar inte att det är liggande format på alla rapporter, blir väldigt mycket mer papper. För övrigt är jag nöjd, känns tryggt med webb baserat med alltid aktuella uppdateringar.

Ladda fler omdömen

Affärsområden 3

Visar: 3 av 3

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Crona Software har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Bra

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: