Ett dödsfall kommer ofta som en chock även om det gäller en anhörig som varit sjuk länge. Många praktiska saker som man måste ordna mitt i sorgen och inte minst med begravningen. Som tur är fanns då Gunilla Hägglöf på Ignis/Bardels som vi anlitade för begravningen. Jag och mina syskon kände oss så väl omhändertagna genom hela processen och vi fick bra hjälp med allt det praktiska. Dessutom fick vi små tips längs vägen, tänk på det här och gör så här. Allt meddelat med känsla och uppriktigt engagemang vilket var en stor hjälp för oss i vår sorg. Vi rekommenderar Gunilla varmt. Man kan inte vara i bättre händer.
Ignis Begravningsbyrå
2 omdömen om Ignis Begravningsbyrå
För en tid sedan avled en nära anhörig, vi anlitade då Ignis, Vällingby. Min slutsats efter att allt är klart är att Ignis Vällingby har följande huvudfokus: 1. Tjäna pengar 2. Tjäna pengar 3. Tjäna pengar Detta känns olustig då enklaste aktivitet prissätts och presenteras som kostsam "raketforskning". Begravningar tycks vara ren "business" för detta gäng. Trist! :(
Platser 4
IGNIS Begravningsbyrå Vasastan Bardels
5.0 av 1 omdömenIGNIS Begravningsbyrå Vällingby
1.0 av 1 omdömenIGNIS Begravningsbyrå Kungsängen Bro
0.0 av 0 omdömenIGNIS Begravningsbyrå Gustavsberg Värmdö
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Ignis Begravningsbyrå har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Låg
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.
- Mycket Bra
- Bra