Reco logotype För företag

Lenbergs Begravning & Familjejuridik

1 646

4.7
Bra

Vi på Lenbergs Begravning & Familjejuridik erbjuder personlig, varm och professionell vägledning inom begravning och familjejuridik. Med lång erfarenhet, respekt för den avlidnes och anhörigas önskemål hjälper vi familjer att fatta trygga beslut i livets viktiga stunder. När livet vänder.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Lenbergs Begravning & Familjejuridik Ulricehamn

Vi fick våra önskningar tillgodosedda att vi fick komma när vi ville till begravningsbyrån. Vi fick ett proffsigt och lungt bemötande. Hon lyssnade in hur vi ville ha det och fick även förslag. Höll kontakt hela tiden innan begravningen och jag kunde ringa och fick svar när jag undrade något. Kan varmt rekommendera Lenbergs.

Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Alltid bra. Respekt mot oss kunder. Otroligt kunnig personal. Bara positiva erfarenheter

Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket professionellt och trevligt bemötande. Kunde inte varit finare.

Det här säger kunderna

4 Kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.