Jag tyckte Terese var jättebra o väldigt trevlig blev mycket bra bemött.
Nordå Fastighetsmäklare
238 omdömen om Nordå Fastighetsmäklare
Vi har använt Lars vid två olika försäljningar, lägenhet och villa. Vi upplever Lars som ytterst seriös, lätt att kommunicera med och han tar det ansvar man kan förvänta sig. Dessutom är Lars ärlig, han är tydlig och tillför ett lugn i hela processen givet hans långa erfarenhet. Jag rekommenderar Lars utan några betänkligheter.
Engagerad och kunnig mäklare. Kommunicerade om intresse och visningar genom hela försäljningsprocessen. Mycket nöjd med hela affären.
Vi blev väl bemötta och han levde upp till våra förväntningar.
Lars hjälpte oss genom smidiga affärer; bokade möten, förberedde dokument och återkopplade snabbt. Kan varmt rekommendera Lars som mäklare.
Trevlig mäklare som lyckades sälja vår lägenhet trotts en seg marknad :) Kunde varit ännu mer "på" och informerat oss som säljare om vad som händer även om det inte händer mycket på den tröga marknaden.
Andreas var mycket tillmötesgående med stort kundfokus, vi har tidigare anlitat Andreas i andra fastighetsaffärer och är supernöjda med leveransen att hitta en bra köpare. Andreas får topp betyg av oss på alla plan
Trevlig och tydlig, bra kommunikation och mycket hjälpsam i att ge oss bra förutsättningar för försäljning trots sommar och semestrar.
En engagerad mäklare som bryr sig om sina kunder vid försäljning av fastigheten
Bra och professionell! Smidigt köp och trevligt bemötande.
Väldigt trevlig och tillgänglig. Kändes trygg och med bra förståelse för konstiga och nervösa frågor som förklarades på ett sätt som var lätt att förstå ur vårt perspektiv. En toppenkille 🙂
Han har varit mycket professionell!, lättillgänglig, rak och tydlig! Han inger mycket stort förtroende som han sedan levererar på! Jag vill verkligen rekommendera Lars till andra som ska sälja sitt boende.
Helt otroligt att min lägenhet blev såld på en dryg vecka Gro var bra för hon var ärlig och inte överdrivet positiv som många mäklare är och överdrivet käcka. Man kommer långt med ödmjukhet Tack Lena
Professionell, kunnig och trevlig. Tillmötesgående och duktig.
Jag är extremt nöjd med Andreas Rutqvist som mäklare. Han är professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet till avslutad affär, och han höll mig uppdaterad hela vägen. Andreas är kunnig, lyhörd och gör verkligen det lilla extra för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en mäklare som är både pålitlig och resultatinriktad. Fem av fem stjärn
Våra kontor 3
Nordå Fastighetsmäklare Örebro
4.8 av 113 omdömenNordå Fastighetsmäklare Sälen
4.8 av 67 omdömenNordå Fastighetsmäklare Sydnärke
4.7 av 58 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Nordå Fastighetsmäklare har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Mycket Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en mycket bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra