Supertrevlig, god kommunikation och gott bemötande rakt igenom hela processen!
Andreas Rutqvist
Andreas Rutqvist är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Örebro
.Andreas Rutqvist har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Andreas Rutqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Rutqvist har haft 28 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2026-04 - 2026-08
29 omdömen om Andreas Rutqvist
Trevlig, tillmötesgående och förtroendeingivande är min erfarenhet av Andreas. Enkel och smidig att ha och göra med. Professionell och samtidigt personlig i mötet med klienten.
Mycket bra. Väldigt professionell. 5/5 stjärnor !
Otroligt kompetent mäklare! Kan verkligen rekommendera honom och hans kollega Dennis.
Andreas var mycket tillmötesgående med stort kundfokus, vi har tidigare anlitat Andreas i andra fastighetsaffärer och är supernöjda med leveransen att hitta en bra köpare. Andreas får topp betyg av oss på alla plan
Trevlig och tydlig, bra kommunikation och mycket hjälpsam i att ge oss bra förutsättningar för försäljning trots sommar och semestrar.
Jag är extremt nöjd med Andreas Rutqvist som mäklare. Han är professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet till avslutad affär, och han höll mig uppdaterad hela vägen. Andreas är kunnig, lyhörd och gör verkligen det lilla extra för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en mäklare som är både pålitlig och resultatinriktad. Fem av fem stjärn
Hej jag tycker att Andreas är en väldigt duktig mäklare väldigt påläst lyhörd omtänksam som klippt och skuren för att vara mäklare. Det handlar ju oftast om en livsavgörande affär för människor! Vi är mycket nöjda och glada med hans bemötande och genomförande av den affären vi gjorde!
Andreas har varit mycket hjälpsam och trevlig. Rekommenderas starkt
Andreas är tillmötesgående och vänlig. Han är engagerad och påläst. Han visar att det inte bara är säljaren som är viktig, utan att även köparen behöver känna sig värdefull. Andreas möter både köpare och säljare på ett respektfullt vis och i allvaret med att köpa/sälja finns även humor och förståelse för oron som kan finnas.