Terése Olsson

Terése Olsson

Terése Olsson är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Sälen

Terése Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Terése Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Terése Olsson har haft 8 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-06

9 omdömen om Terése Olsson

Sedan starten hos Reco 2026
Fredrik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Terése Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Sälen
Stöten

Vi har köpt bostad via Terése och är väldigt nöjda med hela processen. Hon har varit tillmötesgående, snabb i sin kommunikation och mycket proffsig från start till mål. Vi kan varmt rekommendera henne.

Svar från Terése Olsson

Tack för ert fina omdöme Fredrik! Jag önskar er lycka till med er härliga fjällbostad och hoppas att hela familjen kommer trivas 😊

Jimmy V
Tandådalen

Kunnig och enkel att ha kontakt med genom hela affären.

Svar från Terése Olsson

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Jimmy, kul att ni är nöjda! Jag önskar er stort lycka till med ert nya fritidsboende i Sälen och hoppas ni kommer trivas riktigt bra.

Thomas O

Stort engagemang och otrolig service – från visning till köp.

Svar från Terése Olsson

Stort tack för ditt fina omdöme Thomas, det värmer att höra. Jag hoppas att du kommer trivas med din mysiga stuga i Tandådalen 😊

Linnéa Åsa Camilla G
Sålde sin stuga med hjälp av Terése Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Sälen
Stöten

Proffsig, engagerad och lyhörd mäklare.

Svar från Terése Olsson

Stort tack för ditt fina omdöme Camilla och tack för förtroendet i samband med uppdraget! 😊 Det känns verkligen som att vi hittade helt rätt köpare till slut.

Kjell P
Köpte sin stuga med hjälp av Terése Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Sälen
Stöten

En seriös mäklare som tog hand om både köpare och säljare på ett ypperligt sätt. Tog reda på alla frågor som man hade på ett snabbt och korrekt sätt. Kort och gott så kände man sig trygg genom hela affären. Vi rekommenderar verkligen Terese och Nordå i Sälen.

Svar från Terése Olsson

Tack för ert fina omdöme Kjell, det värmer att höra! Lite roligt att vi insåg att vi hade gemensamma bekanta (att vi till och med har "semestrat" på samma ställe/samtidigt för en herrans massa år sedan). Jag hoppas och tror att detta kommer bli en oas för er, där ni kan släppa all stress och bara "vara". Det behöver vi alla emellanåt!

Jimmy Å
Stöten

Fantastiskt bemötande och super service

Svar från Terése Olsson

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Jimmy! Jag minns att du sa att det "stod ditt namn" på stugan, vilket såklart är extra härligt att höra. Jag önskar er stort lycka till med er fjällstuga och jag hoppas att ni kommer kommer få många fina stunder tillsammans i Stöten 😊

Camilla H
Lindvallen

Proffsigt och personligt bemött. Äkta är känslan. Jag upplever att Terése verkligen brinner för sitt uppdrag - Både säljare och köpare. Terèse är snabb i återkoppling och saklig på ett bra och detaljerat sätt. Förklarar också bra. Förväntningarna levde Terèse verkligen upp till och hon gjorde verkligen allt för att ta reda på om hon inte visste. Jag förlitar mig verkligen på Terése också när det gäller att ha koll på tillgång o efterfrågan. Kan med värme rekommendera Terèse till alla. Bara en massa plus🙌

Svar från Terése Olsson

Tusen tack för fina ord Camilla! Ibland känns det liksom lite extra i hjärtat, när det blir en "perfect match" som i ert fall. En bostad som aldrig hann annonseras ut och som dessutom låg med på din "önskelista". Jag önskar er stort lycka till och jag är övertygad om att ni kommer trivas i er fina fjällvilla! 🤩

Carl Allan Daniel G
Stöten

Terése har skött vår affär med bravur. Serviceinriktad och väldigt seriös. Kan varmt rekommendera Nordå och Terése!

Svar från Terése Olsson

Tack för ditt fina omdöme Daniel, det värmer att höra! Har varit ett sant nöje att få förmedla er fjällstuga. Ibland tar det lite tid men med flera visningstillfällen (en avbruten garagenyckel) och ett bra teamwork hittade vi till slut den perfekta köparen ;) Tack för förtroendet!

Bo A
Lindvallen

Trevlig och social mäklare. Ordning och reda.Eftersom min dotter Victoria hållit i vår försäljning år hon nog bäst att referera till.

Svar från Terése Olsson

Tack för dina fina ord Bo, jättekul att höra! Det var trevligt att vi alla kunde träffas i ert mysiga hus. Jag är övertygad om att de nya ägarna kommer vårda huset och verkligen trivas där, precis som ni har gjort. Tack för förtroendet!