Gro och hennes team gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningsprocessen. Professionella, engagerade och alltid tillgängliga när frågor uppstod. Deras kunskap, service och positiva bemötande gjorde att jag kände mig trygga från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Gro och hennes team Nordå till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare. ⭐⭐⭐⭐⭐
Gro Velta
Gro Velta är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Örebro
.Gro Velta har varit registrerad mäklare sedan 2004-01. Gro Velta har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.7. Gro Velta har haft 9 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-04 - 2026-06
10 omdömen om Gro Velta
köpupplevelsen. Från första kontakten till kontraktsskrivningen var hon professionell, engagerad och lätt att få tag på. Hon tog sig tid att besvara alla mina frågor, återkopplade snabbt och skapade en trygg känsla genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hennes lugna och ärliga bemötande samt att hon var tydlig och transparent i kommunikationen. Som köpare kände jag mig väl omhändertagen och informerad i varje steg. Jag kan varmt rekommendera Gro till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare.
Gro är en trygg, pålitlig och professionell mäklare. Hon var engagerad, tillgänglig och gav ett lugnt och förtroendeingivande bemötande genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt!
Bra, tillmötesgående, inlyssnande och engagerad!
Känns genuint trevlig och inte lika påstridig som många andra mäklare. Mycket nöjd med min erfarenhet och hade gärna anlitat Gro vid en egen försäljning.
Det var första gången vi hade kontakt med Gro. Vi köpte en lägenhet av henne. Väldigt bra och lätt att prata med. Hon har återkopplat oerhört snabbt vid frågor. Hon är ödmjuk och mycket kunnig.
Trevlig och noggrann. Hade dock inte kontakt med henne för visning etc, så kan inte ge ett helhetsintryck.
Väldigt omhändertagande. Glad att visa och leda en genom processen.
Kunnig och trevlig. Saklig och bra information
Bra upplevelse, trevlig, lätttillgänglig