Reco logotype För företag

Städhem

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Städhem Eskilstuna

Den är mycket bra. Vi tycker att dom sköter sitt uppdrag mycket bra

Städhem Västerås

Fungerar som det ska så att jag får städat varannan vecka

Städhem Eskilstuna

Mycket nöjd med hemstädning och kommunikation med ansvariga på kontoret. Dom personer som städar gör ett fantastiskt jobb. Rekommenderar Städhem.

Städhem Västerås

Mycket bra bemötande. Jättetrevlig tjej som jobbar här. Det som ska städas blir jättefint. Sen har man ju kvar skåp och lådor. Det är den tjänsten vi har köpt, alla ytor fina. MVH Ing-Britt Andersson

Städhem Eskilstuna

Jag blev fint bemött, förstående och personligt. Jag förklarade hur viktigt det var för oss att få samma städhjälp varje gång. ( min man har hemtjänst från kommunen och det är väl 30 olika personer och det kan vara 5 olika varje dag.En del har tom svårt att kommunicera på svenska. Att kunna få ett personligt bemötande och att direkt kunna nå, i vårt fall Kicki för att då kunna beskriva vad jag ville ha hjälp med. Viktigt att då ingen svarar " det här är inte mitt bord" utan "självklart det hjälper vi till med". Sedan fantastiskt att det är fint rengjort och på det sätt vi kommit överens om.

Det här säger kunderna

3 Kontor tillgängliga hos Reco

Städhem Köping

4.7

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.