Alla kategorier Dator Stockholms län Vallentuna Vallen Marin

Vallen Marin

Olsborgsvägen 30A, 186 41 Vallentuna — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 85 rekommendationer
Årstavägen 29, 12052, Stockholm
Datorreparation.se
Håkan K:
Högsta betyg. Jag trodde min iMac 27 från 2011 hade givit upp för evigt när den blev svart och inte gick att starta men de här kisarna vet h...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Vallen Marin

 • Sandra N
  Sandra N skrev om Vallen Marin
  Urusel service. Båt strulade från dag 1, då skulle försäljaren ha 2000kr för att hämta båten och utföra service (trots att vi köpte en splitterny båt). När vi sedan lämnar in båten vägrar säljaren ge tillbaka båten utifall han inte får de 2000kr direkt vid leverans. Ngt som INTE avtalades vid hämtningen. Dagen båten skulle hämtas fick jag ta ut en semesterdag för att vänta på säljaren som inte dök upp, när jag ringde honom meddelade han att han inte hinner... Usel service och om någon över huvudtaget måste ha kontakt med företaget så se till att ha ALLT på papper och överenskommet.
  gillar detta
 • Peter L
  Peter L skrev om Vallen Marin
  Var noga med att ha allt skriftligt när ni har med Vallen Marin att göra. Fick min båtsäsong till stora delar förstörd pga sen leverans. Utlovat leveransdatum slutet på April 2009, verkligt leveransdatum blev 2009-06-30. Uppskattad arbetstidsåtgång var 2-3 veckor, verklig arbetstidsåtgång blev mer än 6 arbetsveckor. Dessutom har Orrskär Båtar inte gjort klart alla punkter samt gjort en del elektriska felkopplingar. Jag själv kommer ta detta som en läropeng inför framtiden och hoppas iom min bedömning av företaget kunna hjälpa andra från att begå samma misstag.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Olsborgsvägen 30A, 186 41 Vallentuna
Kategorier