Riktigt bra service. Jag hade missuppfattat storleken på en klamma, dom ringde då upp och dubbelkollade innan dom skickade så jag fick rätt. Även snabb leverans.
Värmarcenter
Värmarcenter grundades 1972 och är idag ett familjeföretag i andra generation. Vår passion och vårt mål är att kunna ge dig ett varmt fordon oavsett väder ute. För vi tycker att alla förtjänar att känna känslan av en värmare som fungerar. Och det är därför du kan vara säker på att du kommer få den bästa tänkbara support från...
332 omdömen om Värmarcenter
Sedan starten hos Reco 2020
Mycket snabb leverans, bra service
Vvberedaren orsakade en stor brand i vår husbil. Fabrikationsfel som orsakar oss stora kostnader och förstörd semester.
Vi är väldigt ledsna över det inträffade och förstår hur frustrerande och jobbigt det måste vara att råka ut för en sådan händelse. Vi önskar verkligen att det funnits något vi kunnat göra för att förhindra detta. Vi vill dock tydliggöra att vårt företag enbart har sålt själva varmvattenberedaren. Ni beställde produkten från vår webbshop, och vi levererade den redan dagen efter beställning, vilket vi ser som mycket snabb och god service. Installationen utfördes därefter av en extern installationsfirma som ni själva anlitat....
Bra pris och snabb leverans ++++
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både priset och leveransen. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver!
När man inte får info att sakerna man beställt har utgått utan måste kontakta Värmecenter själv, efter att man fått denna undersökningen. Därför blir inte betyget högre Hälsninga Ulf
Hej Ulf, Tack för din feedback. Anledningen till att du inte fick återkoppling direkt var att vi sökte produkten från flera leverantörer innan vi slutligen fick besked om att den utgått. Vi beklagar att detta inte kommunicerades tidigare och tar till oss din synpunkt för att förbättra vår process. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något annat.
Snabb leverans och mycket bra passform.
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och passformen. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med! 😊
Snabb leverans Tack för gåva som var i paketet MVH Gyuri
Hej Gyuri, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade både snabb leverans och gåvan. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det där lilla extra. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!
Grymt trevligt bemötande av kunnig personal. Fick bra hjälp som löste mitt problem på några minuter.
Hej Matts Vilken glädje att läsa din recension! Att du fick bra hjälp av vår kunniga personal och att ditt problem löstes på bara några minuter betyder mycket för oss. Vi brinner för att ge varje kund den bästa servicen, och det är roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi uppskattar det verkligen!
Enkelt att handla. Bra support på produkten.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du tycker det är enkelt att handla hos oss och att du uppskattar vår support. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något mer!
Det stod leverans 2-3 dagar. Inte tre veckor som det tagit, utan någon information.
Tack för att du hör av dig och delar din feedback. Vi beklagar verkligen förseningen och att du inte fått den information vi skickat. Tyvärr är varan tillfälligt slut hos Webasto och har blivit restnoterad. Vi har skickat mail om detta och ber dig gärna kontrollera din skräppost, då det ibland hamnar där. Vi beräknar att varan är åter i lager den 24 februari. Om du önskar avbeställa din order kan du enkelt göra det genom att kontakta oss via telefon eller mail – vi strävar alltid efter att svara inom en timme. Vi uppskattar din förståelse och hoppas kunna hjälpa dig på bästa sätt!
Bra sortiment , snabba på att svara och leverera.
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och vår snabba service. Det betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Snabb å bra leverans. Billiga produkter
Hej Nils Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och våra produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till ett bra pris och att leverera snabbt och smidigt till våra kunder. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Värmarcenter
fick dåliga besked och fick inget spårnins nummer
Hej Tage Tack för din feedback. Vi förstår att det kan vara frustrerande när något inte går som förväntat, och vi vill gärna förtydliga vad som har hänt med din beställning. Du lade din order den 29 december, och redan den 30 december skickades varan från oss. I samband med detta skickades ett e-postmeddelande med spårningsnumret till den e-postadress du angav vid beställningen. På grund av nyårshelgen och röda dagar anlände paketet först den 2 januari, vilket aviserades via SMS till det mobilnummer du registrerade....
Har fortfarande inte fått de varor. Trots att man lovar leverans 2-3 arbetsdagar
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen förseningen och förstår att det kan vara frustrerande när leveransen dröjer längre än förväntat. Din order inkom i samband med julledigheten, och en av delarna var tyvärr restnoterad och behövde beställas direkt från Webasto i Tyskland. Kombinationen av röda dagar och restorder gjorde att det tog fem dagar innan vi kunde skicka din beställning. Vi kan se att varorna lämnade vårt lager innan nyår, så du bör ha dem hos dig idag eller imorgon....
Snabb leverans, rätt grejer! Xxxxxxxxxxxxxxx
Tack för din feedback! Snabb leverans och rätt grejer – det är som musik i våra öron! 🎶 Vi säger bara: varför krångla till det när man kan göra det rätt direkt? 😉 Välkommen tillbaka när det är dags igen! 🚚✨
Magiskt! !
Tack för din magiska recension! ✨ Det behövs verkligen lite magi i världen idag, och vi är glada att vi kunde bidra med vår lilla del. Välkommen tillbaka när som helst! 😉🎩
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Allt fungerade som lovat. Fick rätt brännarinsats och blev hjälpt att välja rätt.
Tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att höra att vår personal kunde ge dig den hjälp du behövde och att allt fungerade som utlovat. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Välkommen åter!
Superbra hjälp inför beställning.
Tack för din fina feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig inför din beställning och ser fram emot att assistera dig igen i framtiden. 😊
Funkade klockrent good jul o gott nytt år
Tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att allt fungerade klockrent. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄✨
Snabbt å smidigt. Lite dyr frakt om man ska gnälla lite men annars toppen betyg
Tack för ditt fina omdöme och för att du uppmärksammade frakten! Det visade sig att artikeln var registrerad med fel vikt, vilket gjorde fraktkostnaden högre än nödvändigt. Detta är nu åtgärdat, och vi har krediterat dig för en del av fraktkostnaden. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Proffs! Hjälpsamma och lösningsorienterade.
WHABAAM! Vilken fantastisk feedback! Stort tack för ditt fina betyg – det värmer verkligen att höra att du tycker vi är proffsiga, hjälpsamma och lösningsorienterade. Vi strävar alltid efter att leverera på topp! 😊
Bra support inför och efter köp. Jag köpte en fjärrstyrning av värmaren till min Amarok -18
Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår support både före och efter ditt köp. Hoppas att fjärrstyrningen till din Amarok -18 fungerar perfekt och gör vardagen lite smidigare! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver. 😊
Bra service snabba leverans prisvärt
Tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service, snabba leveranser och våra priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden så att vi kan få till full pott! 😊
Dom vet vad dom gör Mer behöver jag inte skriva men reco envisas med att man måste skiva minst 30 tecken, det bör det vara nu
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Det är alltid roligt att höra att vårt arbete uppskattas. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden, är du alltid välkommen att höra av dig! 😊
Allt fungerade fint, varan var till belåtenhet, snabb leverans!
Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både varan och leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!
Seriöst förefag som skickar det som man beställer snabbt smidigt och enkelt inga priblem
Hej, Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar vår snabba och smidiga service. Vi strävar alltid efter att leverera det som beställs enkelt och utan krångel. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!
Förklarar bra Kunniga Tar sig tid Fantastiskt bra Helnöjd
Hej, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattar vårt arbete. Att förklara, vara kunniga och ta oss tid för våra kunder är något vi alltid strävar efter. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Väldigt snabb leverans och normala priser.
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och våra priser. Välkommen tillbaka!
Het okej Mvh 👍👍👍👍👎👎👎👎👍👎👎👌👍👍
Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen full pott! Det verkar dock som om du har blandade känslor med alla tummar upp och ner. Om det är något specifikt som kan förbättras eller något du uppskattar särskilt, låt oss gärna veta så vi kan göra det bättre! 😊 Mvh 🌟
Snabba och hjälpsamma ! Proffs !
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du uppskattar vår snabba och professionella service. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!
Bra service. Bra tipsar. Duktiga personalen och mekaniker. De ställer (sätter) kund i fokus!
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår service och våra tips. Att sätta kunden i fokus är en av våra viktigaste prioriteringar, och det är alltid roligt att höra att vårt arbete uppskattas. Varmt välkommen tillbaka!
Snabb och proffsig personal. Servicen på topp! 10/10
WOW! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde vår personal som snabb och professionell. Din feedback betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att hålla servicen på topp! Varmt välkommen åter!
Köpte en fjärrkontroll till värmaren på bilen, det var snabb leverans men det nya batteriet var slut till kontrollen, fick köpa ett nytt. Men efter kontakt med en säljare så fick jag ersättning för besväret. Nu funkar kontrollen fint och slipper jag gå ut och starta värmaren.
Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och för att du informerade oss om batteriproblemet. Som jag nämnde i vårt samtal, visade det sig att vi fått in en batch med fjärrkontroller som innehöll dåliga batterier från tillverkaren. Tack vare ditt samtal gick vi igenom och bytte ut de som inte höll måttet. Vi hoppas att kompensationen täckte mer än väl för besväret med batteriet. Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något annat, och tack för att du hjälpte oss att förbättra!
Funka fint fläkten stod på trappan två dagar efter beställning.
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Härligt att höra att fläkten kom fram snabbt och fungerar som den ska. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en riktigt bra upplevelse, så om det är något mer vi kan göra för att få full pott, berätta gärna för oss!
Snabb leverans och produkten var precis som förvänat.
Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att höra att leveransen var snabb och att produkten levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och tillförlitlig upplevelse. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!
missade i webshopen att jag ville få hemskickat och inte hämta men jag fick svar på mailen inom en timme att de skulle packa och skicka istf att den låg där på disken o vänta.
Tack för din recension! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp med att ordna leveransen. Vid val av "hämta i butik" försöker vi alltid vara uppmärksamma på kundens adress, och om den är långt bort tar vi kontakt för att säkerställa att allt blir rätt och smidigt. Tack för att du handlade hos oss, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer!
Snabb leverans på fläkten jag köpte.
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen av fläkten. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver!
Bra information som ledde till köp av en produkt som jag blev mycket nöjd med
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att informationen var hjälpsam och att produkten levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt köp, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Snabb leverans men något höga priser på reservdelar.
Tack för din feedback! Vi är glada att leveransen gick snabbt. Våra priser speglar den höga servicenivå och kvalitet vi erbjuder, då vi strävar efter att ge våra kunder mer än bara delar. Vi uppskattar din förståelse och hoppas få välkomna dig tillbaka snart!
Jag kontaktade Värmarcenter för råd om värmare till min båt ooh de svarade snabbt samt vid beställning så levererades värmaren mycket snabbt.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du fick snabb hjälp och att din värmare levererades snabbt. Vi är glada att vi kunde assistera dig med rätt lösning för din båt och hoppas att du blir nöjd med produkten. Välkommen åter om du har fler frågor eller behov framöver!
Lätt att prata med och kunnig personal
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår personal som både lätt att prata med och kunnig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och uppskattar att du tog dig tid att dela detta med oss. Välkommen åter!
Snabba leveranser och exakta besked
Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och tydliga besked. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en smidig och pålitlig service. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard framöver!
Kanon! Snabb service snabb leverans samt att jag fått varan jag beställt+bra hemsida
Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår snabba service, leverans och att produkten motsvarade dina förväntningar. Det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge våra kunder. Ditt beröm för vår hemsida värmer också, vi jobbar hårt för att den ska vara användarvänlig och smidig att navigera. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Tack för att du valde oss! 🌟
Funkar utan problem. Grejerna kommer efter någon dag
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att leveransen fungerade smidigt. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig!
det funkade bra kanske blir något mer någon gång i framtiden
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att allt fungerade bra. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Enkelt att beställa, snabb leverans och bra kvalitet. Kan inte bli bättre!
Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en smidig beställningsprocess, snabb leverans och att du är nöjd med kvaliteten. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och det är underbart att höra att vi lyckades!
Mycket bra service och engagement i mina tidigare problem som nu blev lösta
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde lösa dina tidigare problem. Din uppskattning betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta ge dig utmärkt service.
Bra med Reservdelar och snabb leverans
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra reservdelar och leveranstiden. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Allt kanonbra. Kunnig och snabb leverans
Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kunniga service och snabba leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!
Snabbt och bra. Helnöjd Rekomenderas.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är helnöjd med vår snabba service. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen!