Värmarcenter
Värmarcenter grundades 1972 och är idag ett familjeföretag i andra generation. Vår passion och vårt mål är att kunna ge dig ett varmt fordon oavsett väder ute. För vi tycker att alla förtjänar att känna känslan av en värmare som fungerar. Och det är därför du kan vara säker på att du kommer få den bästa tänkbara support från oss. Oavsett om det gäller nyinstallation, service eller köp av reservdelar. Vår kundmottagning svarar på frågor och vägleder dig både via mail och telefon. Har vi inte svaret så finner vi det åt dig, för vi tycker att alla förtjänar en värmare som fungerar.
Välkommen!
Välkommen!
Utmärkelser
188 omdömen om Värmarcenter
Sedan starten hos Reco 2020
Supersnabb leverans !!!!!
Rekommenderas starkt ! -
skrev om Värmarcenter
Skicka enkät om upplevelser när grejorna inte är skickade......
skrev om Värmarcenter
Bra urval av varor + snabb leverans
kanon.. Bra bemötande.. Bra service
skrev om Värmarcenter
Snabb support som såg till att jag fick rätt delar
skrev om Värmarcenter
Beställde en kupefläkt som skulle finnas i lager, samt kunde leveras inom 3dagar. Nu har det gått två veckor och jag har inte fått någon fläkt så jag är ganska missnöjd.
Trevligt att du känner att detta forum är rätt plats att fråga när en vara kommer. Varför inte skicka ett mail till oss eller ringa? Er vara fanns inte i lager när ni la ordern. Vi skickade ett mail och förklarade detta och att fläkten kommer direkt från leverantör i Italien, vilket förlänger leveranstid. Vi har även följt upp med två mail efter detta då leverantör kortat ner leveranstiden. Värt att nämna kan vara att om ni hade svarat på våra mail eller kontaktat vår kundmottagning så skulle vi med största sannolikhet ha kunnat finna en likvärdig fläkt med samma specifikation. Spal har en mängd fläktar med samma mått, som bara har mindre skillnader i specifikation.
skrev om Värmarcenter
Snabbt, enkelt, bra kvalitet.
skrev om Värmarcenter
snabbt enkelt köpte en ny fläkt till min traktor billigt jämfört med återförsäljaren
skrev om Värmarcenter
Bra hemsida med mått så man inte tar fel sen bra produkt
skrev om Värmarcenter
Mycket snabb leverans och bra kvalitet på grejerna 👍
skrev om Värmarcenter
Snabb och bra service, grejorna passade perfekt!
skrev om Värmarcenter
har inte fått några varor tala om varför vill gärna veta
Hej Ove
Värmarcenter
Som vi förklarade i telefon så kom era varor från ett externt lager då de var slut i Stockholm. Att det skulle vara lite längre leveranstid på just denna vara, framgick även av produkten när ni la ordern. Helgdagar skapar dessutom längre ledtider, vilket vi har svårt att påverka. Vi hoppas dock att ni inte känner att den extra väntan har påverkat er upplevelse och jag vill att ni skall veta att vi gör allt vi kan för att varorna skall komma fram till våra kunder så fort som bara möjligt.
Ett tips kan sedan vara att kontakta oss via mail eller telefon istället, det går mycket snabbare att få kontakt där än via denna sida. Ni når oss alltid på info@varmarcenter.se eller helgfria vardagar på 08-800449. -
skrev om Värmarcenter
Köp av webasto ljuddämpare. Värmarcenter uppfyllde leverans tid och snabb hantering av ordern.
Enkelt att beställa och bra kommunikation. -
Kan bara rekommendera!
Fick svar även sent på kvällen på en för mig viktig fråga.
Snabb service och utförlig support.
Grejerna höll hög kvalitet -
skrev om Värmarcenter
Dom har en väldigt trevlig personal med bra service och snabb leverans
skrev om Värmarcenter
Bra utbud, snabb leverans, bra service
skrev om Värmarcenter
Snabb leverans, rätt delar, väl paketerat
Låter som om vi gjort nästan allting rätt. Maila gärna förslag på vad vi kan göra för att få den där sista ”reco”… info@varmarcenter.se
Värmarcenter
Vårt mål är 100% kundnöjdhet och vi går väldigt långt för att lyckas. All feedback uppskattas.. Tack för betyget och för att ni valt oss som leverantör. -
skrev om Värmarcenter
Bra utbud, tydlig hemsida med priser samt snabb leverans.
skrev om Värmarcenter
Bra och snabb leverans och bra delar
skrev om Värmarcenter
Mycket bra kontakt, varan levererades som lovat.
skrev om Värmarcenter
Utmärkt. Bra o stallation och allt fungerar. Bara att tacka.
Johan -
skrev om Värmarcenter
Företaget tog emot min beställning.
Att den vara jag beställt skulle skickas.
Varan som levererades var den beställda.
"Jättekul" att pumpen kom.Hej Eric.. Ja, vi tog emot er order kl 20:59 på måndagen och 10:45 dagen därpå så var er order packad och på väg ut till er med DHL. Det tog två dagar till utlämningsstället och drygt två dagar senare så hämtade ni ut varan... Jag vet inte vad vi kunnat göra bättre för att få högre betyg, men ni får gärna skicka iväg ett mail till oss och berätta. Allt annat än högsta betyg ser vi som att det finns förbättringspunkter och vi lyssnar gärna på våra kunder.
skrev om Värmarcenter
Köpte reservdel till gammal dieselvärmare.
Bra service och snabb leverans -
skrev om Värmarcenter
Köpte en fläkt, bra säljare i telefon och allt stämde bra!
skrev om Värmarcenter
Mycket bra bemötande och den hjälp jag fick..
Kan rekommdera att handla här 😁 -
skrev om Värmarcenter
Bra kundservice och rimliga priser
skrev om Värmarcenter
Snabb leverans, varan motsvarade mina förväntningar.
Dock saknades monteringsanvisningen i paketet och efter lite mailande, sms och ringande så kom till slut instruktionerna. Så i de stora hela är jag nöjd.
Återkommer definitivt när det är dax för saker till värmare.
Mvh
Peter LarssonJa, detta var mitt fel, jag skickade instruktionen till fel mailadress så det var tur att du ringde åter så att det blev rätt till slut. Men vi hade en bra dialog och genomgång innan som jag personligen uppskattade, där vi gick igenom hur värmaren bör installeras och vad som skall kopplas till vad. Så stort tack för en trevlig upplevelse och bra feedback.. Tony
skrev om Värmarcenter
Klockrent från beställning till leverans.
skrev om Värmarcenter
Mycket bra kundservice samt snabb leverans!
skrev om Värmarcenter
Snabb och kundvänlig service, samt en överskådlig hemsida gjorde beställningen enkel. Beställningen gällde ett tillbehör till en marin dieselvärmare.
Vi strävar efter att vara en så komplett leverantör som möjligt när det gäller bränsledrivna värmare. Vi strävar dessutom efter att ge fantastiskt service, något som vi tror gör skillnad både för våra kunder, men även för vår personal och företag... kul att det uppskattas, tack för betyget.
Proffesionellt bemötande
kompetent personal som guidar till val av rätt produkter
Köpte tillbehör till befintlig värmare, fick dessutom tips på underhållsåtgärder och reservdelssatser. -
skrev om Värmarcenter
Företagets personal har en högre kundservice än dom rimligtvis kan få närheten av betalt för! Involverar sig personligt för att lösa okända kunders problem.
Haha... ja, det stämmer nog. Men faktum är att det som är bra mer belönande än pengar, det är den känsla av att hjälpa medmänniskor med deras upplevda problem. Att finna lösningar är tillfredställande och att kunder är nöjda och får en bättre dag... är det vi brinner för. Tack för ett fantastiskt betyg, du gjorde verkligen min kväll.. tack ❤️
skrev om Värmarcenter
De sendte varene fort i retning Norge etter bestilling. Tok kontakt med dem da delen ikke var kommet etter en uke. De svarte hurtig og sendte trackingkode. Varen ble først liggende i toll i Gøteborg i 4 dager så videre sendt til Norge. Den ligger nå i toll i Norge. Det har gått snart 14 dager siden de sendte varen. Konklusjon: bestilling til Norge kan tydeligvis ta 3-4 uker. Jeg bestilte en temperaturføler til webasto. Vekt ca 200 gram, lengde 15 cm så ikke store delen.
Hei Frode og takk for varme ord selv om du ikke har fått bli enda. Jeg visste at det tok tid, men ikke at du fortsatt ikke har mottatt varen. Jeg tar umiddelbart kontakt med DHL for å se om vi kan fremskynde leveringen.
Värmarcenter
Da har du helt rett angående leveranser til Norge, dessverre er det slik at de ofte stopper i tollen og vi har tatt en aktiv beslutning om å pause leveranser til Norge til vi kan garantere raske, kostnadseffektive løsninger.
Igjen, takk for din forståelse og for den fine vurderingen. Jeg sender deg en e-post om status så snart jeg får tak i DHL. -
Bra service och kunskap!
Trevliga på alla vis!
Mycket Braaaaa! -
skrev om Värmarcenter
Snabb leverans. Man får det man beställt. Man önskar sig lite mer beskrivning av delar.
Tack för din feedback, jag tar det till mig och skall se över vad som ni har beställt och hur det presenteras på sidan. Jag vet att vissa produkter har knapphändig information och ofta handlar det om produkter som vi har låg efterfrågan på och helt enkelt inte hunnit uppdatera med mer info.
Värmarcenter
Skulle det vara så att ni är osäker på en vara eller dessa funktion så maila oss gärna eller slå en signal. Vi brinner för att göra det där lilla extra för våra kunder... Tack för feedback och för betyget, väldigt uppskattat.☀️ -
skrev om Värmarcenter
Snabb leverans och rätt grejor. Slang och filter
skrev om Värmarcenter
Bra service och bemötande!
Varorna kom snabbt och allt stämde perfekt! -
skrev om Värmarcenter
Tänk om alla företag hade haft denna service och tillmötesgående, då hade Sverige stått starkt i alla konjunkturer hög som låg.
Hoppla... Det var väldigt varma ord och jag gissar att de var vänligt menade. Men vad hände med betyget? Om vår service bara är värd en "plupp" så är jag ju nyfiken på vad vi kan göra för att bättra oss. Skicka mig gärna ett mail och berätta, det skulle verkligen uppskattas... tony@varmarcenter.se
skrev om Värmarcenter
Beställde en vara ena dagen och den låg på posten nästa dag
INGA PROBLEM fungerade utmärkt -
Mycket snabbt och bra 10 av 10 poäng
Hej!
Tack ska du ha!
Mvh Pekka -
skrev om Värmarcenter
Bra teknisk service och snabb leverans.
skrev om Värmarcenter
Fantastiskt bemötande vid problem med leverans.
Stort tack för ett varmt betyg trots att det inte gick helt smärtfritt vid beställning. Men jag uppskattar din återkoppling, det gav oss möjlighet att uppdatera texten på givna produkter så att informationen blir enklare att tolka. Jag har även lagt till de olika delarna som "köp till" för att det skall gå lätt att hitta dem. Åter igen, tack för feedback och betyg..
skrev om Värmarcenter
Väldigt trevlig, positiv och snabb (kunnig)
skrev om Värmarcenter
Väldigt hjälpsamma trots att det var stängt!!
skrev om Värmarcenter
Beställde varor via internet och det var mycket enkelt pga att hemsidan är utförlig med bra information om produkterna.
Hej Kenneth
Värmarcenter
Om allt nu var enkelt, bra och utförligt, varför ger du oss då lågt betyg? Vi kämpar hårt för att våra kunder skall vara nöjda och betyg som dessa tar månader för oss att reparera. Är det något som du inte är nöjd med så lyssnar vi, men att säga att allt är bra och sedan ge oss lägsta betyg gör mig lite ledsen... -
funkar braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skrev om Värmarcenter
Dåliga inte kommer delar väntar många dagar
Hej Abdullah
Värmarcenter
Jag är ledsen att du känner så. Er order inkom på eftermiddagen fredagen den 8/7 och vi svarade med att produkten fanns på externt lager vilket skulle ge någon extra leveranstid. På måndag 07:30 den 11/7 så lämnade er order vårt lager vilket i mina ögon är helt acceptabelt för en icke lagervara…
Vi hoppas dock att ni är nöjd med produkten och att ni känner förtroende för oss i framtiden. -
skrev om Värmarcenter
Restad ! Inget att bedöma ännu.bra info om restningen men sen vet jag inget mera.
skrev om Värmarcenter
Bra bemötande och snabba reaktioner, helt enkelt bra