Mycket trevlig support och snabb leverans.
Värmarcenter
Värmarcenter grundades 1972 och är idag ett familjeföretag i andra generation. Vår passion och vårt mål är att kunna ge dig ett varmt fordon oavsett väder ute. För vi tycker att alla förtjänar att känna känslan av en värmare som fungerar. Och det är därför du kan vara säker på att du kommer få den bästa tänkbara support från...
232 omdömen om Värmarcenter
Sedan starten hos Reco 2020
Smidig beställning snabb leverans
Mycket snabb o bra suport ……………
Härligt att höra! Vi uppskattar när vi får möjlighet att ha en dialog med våra kunder. Ofta är det varor av teknisk natur där flera lösningar finns och då är det bra att bolla tankar och idéer innan man går vidare. Hoppas allt går bra med reparationen..
Fel antal av de backventiler jag beställt, inte det antal jag skulle ha. Fakturan var dock på rätt antal. Ingen återkoppling på Mail till dem. Betalade och beställer aldrig av dem igen.
Hoppla... här verkar det som om det har blivit något galet. Fel antal säger du, jag skall genast se över ordern och se till så att du får det antal som du beställt. För att säkerställa att detta inte händer igen så vore jag ytterst tacksam om ni ville berätta vilken adress ni skickat mail till, för jag kan inte finna något mail från er. Jag beklagar verkligen om det har blivit fel från vår sida och gör vad jag kan för att rätta detta.
Helt ok skulle get 5 ut av 5 om det inte vore att varje leverans var det något som var del dvs fel antal saker eller fel dimension mot det jag beställde. Dock åtgärdades det direkt...
Det tycker jag är ett fair betyg, vi kan alla göra fel och det viktigaste är att man ser till att lösa det. Men har man väl gjort en miss så är man inte värd full pott. Stort tack för omdömet och för din förståelse i detta fall.
Ett mycket bra bemötande från första samtalet. Problemlösningen och hjälpen jag fick var ovärderlig. Denna firma kommer jag garanterat att använda mig av flera gånger. Jag köpte en brännarinsats till en Volvo. /Lars
Härligt Lars! En viktig komponent i att få rätt delar är att man säkerställa rätt förutsättningar och underlag. Då är ett samtal till oss ofta värt varenda minut det tar. Kul att det löste sig så bra.. och tack för ett väldigt fint omdöme.
ok !
Kort och enkelt men budskapet går fram, tack för omdömet och för att ni använder er av oss.
Bästa service 💯💯 o bästa personal
WOW.. bättre betyg än så, kan man väl inte få. Jag skall framföra till mina kollegor att de har levererat på topp ytterligare en gång. Stort tack för ett fint omdöme.
Snabb leverans, bra bemötande och snabb support. Bra priser, brett sortiment (kunde köpa alla delar från samma leverantör)
Tack för ett väldigt positivt och bra omdöme. Det värmer att läsa och jag skall framföra det till mina kollegor som alla har varit inblandade i att totalupplevelsen blev bra... så från oss alla, stort tack
Fick mycket bra support när jag beställt fel vara och fått bytt ut den mot den jag skulle beställt!
Ibland blir det fel, så enkelt är det och då är det bra om man fokuserar på vad man kan göra för att lösa det på bästa sätt. Nu fick vi en bra dialog direkt i online-chatten och kunde lösa så att rätt vara skickas och retursedel läggs med försändelsen... tack för en trevlig dialog och för ett fantastiskt betyg.
Proffsigt. Kompetent personal. Bra utbud.
Fantastiskt betyg, stort tack! Hoppas du fick till ljuddämparen och att resultatet blev bra.
Magstarkt med 95 kronor i frakt för 2 stycken 40 mm gummigenomföringar med DHL! Hade kunnat skickas i ett vaderat kuvert mye billigare och direkt till min brevlåda. Beskrivningen av varan hade också kunnat vara tydligare.
Ja, det kan jag faktiskt hålla med om. Jag gick in på produkten och det ser ut som om vikten är felaktigt inlagd vilket ger en högre frakt. Det är nu ändrat och jag tackar för att du berättade det för oss. Sen vad det gäller vadderade kuvert så har valt att inte skicka varor utan spårning. Anledningen är att försändelser har en tendens att försvinna vilket blir väldigt kostsamt i längden. DHL är lite dyrare men vi kan stå för leveranserna, vilket är viktigt för oss.
Hade bara en fråga gällande installation! Fick ett bra och ärligt svar, kanonsupport!
Tack för att du hörde av dig! Alltid härligt med kundkontakt… supertack för ett fint betyg, jag skall föra det vidare till kundsupport! ❤️
Använde hemsidan och hittade snabbt vad jag behövde. Beställde på söndag, varorna hos mig redan på onsdag trots röda dagar. Toppen att få sådan service!
Snyggt, tack för det betyget... sååå uppskattat!! ☀️ Ja er order plockades faktiskt redan på söndagen. Hög trafik i butiken gjorde att vi jobbade även på helgen för att få iväg varorna i tid. Härligt att det bar frukt och att varorna var framme i Malmö redan på onsdagen..
Mycket kunnig säljare som gav goda råd via telefon. Enkelt att hitta rätt reservdel på nätet. Supersnabb leverans. Allt fungerade perfekt. Jättenöjd med allt.
Tack Berit, du har verkligen gjort min dag! ☀️ Det är precis denna typ av kundnöjdhet som vi strävar efter. Tack!..
Trevligt bemötande och supportande
Tack Anders. Om du får lust så får du gärna ge oss feedback kring vad vi kan göra för att få fem Reco nästa gång. Vi strävar hårt för att ge bästa möjliga kundnöjdhet och då är varje detalj viktig.
Snabb och bra leverans. Bra varor!!
Hej David Tack för betyget, men jag måste fråga vad vi kunnat göra mer för att få full pott? För oss är 4 ringar ett tecken på att något går att göra bättre och då tar vi gärna emot den feedback. Dra gärna iväg ett mail med era tankar. Under tiden jobbar vi på för att få full pott. Ha en fin dag...
Snabb leverans och bra överskädlig websida
Hej Thomas Tack för betyget, men jag måste fråga vad vi kunnat göra mer för att få full pott? För oss är 4 ringar ett tecken på att något går att göra bättre och då tar vi gärna emot den feedback. Dra gärna iväg ett mail med era tankar. Under tiden jobbar vi på för att få full pott. Ha en fin dag...
Otroligt snabb leverans av kontrollpanel ( PU22) till min båtvärmare.
Visst är det kul när det gåt fort, eller hur!?.. Nu är det båtsäsong och i början kan det vara kallt till sjöss, och då vill man inte vänta flera dagar på att få värmaren att fungera. Vi får passa på att tacka för ert betyg och önska er en varm sommar...
Bra att kunna ha tillgång till reservdelar.
Ja, vi försöker att ha ett så komplett sortiment som möjligt. Utöver det ni finner hos oss online, så har vi ca 8000 artiklar som vi inte har lagts upp. Så oavsett vad ni söker till bränsledrivna värmare så är chansen stor att vi har det. Vår kundmottagning och våra tekniker hjälper gärna till via mail eller telefon.. info@varmarcenter.se
Funkade fint att beställa och hämta på eftermiddagen.
Tack John för det fina omdömet. Vi försöker vara så snabba vi kan med leveranser.. Stort tack ☀️
Väl bemöt , dom försökte verkligen hjälpa mig👍 På hemsidan finns min vara i lager men på riktigt så är varan restad. Jag blev lite imponerad bör dom ringde mig och berättade när lev var beräknad 👍
Tack Mikael för betyget. Jag förstår din frustration även om jag måste lägga till att vi faktiskt inte har lagersaldo online. Vi ligger med det mesta på lager, men vissa delar som är udda, utgående, restnoterade eller som sällan säljs kan vi inte ha i lager av kostnads själ. Där förlitar vi oss på starka leverantörer som har snabba leveransmöjligheter. Men i vissa fall så är det slut även där och då blir det tyvärr som i detta fallet, att det blir drygt tre veckors leveranstid. En beställning hos oss är dock aldrig permanent,...
Varan kom fort och var väl paketerad.
Hoppla… Det låter ju som om vi skött oss, men betyget säger annorlunda. Jag skulle verkligen uppskatta om ni hade tid och lust att ge oss lite feedback kring vad vi kunnat göra bättre. Vi strävar efter en riktigt bra kundupplevelse och lyssnar när vi kan förbättra oss… info@varmarcenter.se
Köpte en brännkammare till en TT-V värmare. Snabb och enkel beställning via hemsidan. Snabb leverans. Reservdelen passade perfekt!
Toppen… precis som det ska vara. snabbt och enkelt.. Men jag gissar att det var lite jobb att få delarna på plats sen. Brukar ta någon timme att plocka ner, serva och få ihop allt igen. Stort tack för betyget, väldigt uppskattat.
Det var lätt att beställa via hemsidan. Bra och snabb leverans.
Härligt att höra! Vi jobbar ständigt med att göra sidan mer lättnavigerad och då uppskattas det när det fungerar. Snabb och bra leverans har vi DHL att tacka, de är en solid partner att arbeta med. Stort tack Håkan för det fina betyget.
Hej fyllde i beställning betalade med kort direkt. Men någon vara har jag inte mottagit. Känner mej blåst på pengar och varan. Svårt ge ett omdömme utan varan. Jan Josefsson solbacksv 8 98192 Kiruna. tel 0738241583
Hej Jan Jag blir genuint ledsen när jag läser detta. Det som gör mig ledsen är att du väljer att ge oss ett lågt betyg INNAN du ens kontaktar oss och frågar var varan tagit vägen. Först skriver du detta betyg och tio minuter senare så mailar du oss och skriver samma sak. Mail svarar vi på direkt, så inom en timme så hade vi lokaliserat varan och återkopplat till dig. Tro det eller ej, men vi hade inte blåst dig utan att varan ligger och väntar på dig hos DHL Servicepoint väldigt nära där du bor och har gjort sedan någon...
Ett bra företag med god service och utbud, priser som är bra och leveransen är riktig god
Jag blir varm i hjärtat när jag läser ditt betyg, det har gjort min dag. Vi strävar efter hög service och ditt betyg är om något ett bevis på att vi levererar. Stort tack och ha en fantastisk dag..
Lätt att handla rätt till bra pris
Tack för ditt betyg. Kul att höra att det gått smidigt att lägga ordern och få varorna.
Hei. Tilasin ensimmäisen kerran elämäni aikana ulkomaisesta nettikaupastasta teiltä tavaraa. Kokemus oli erittäin positiivinen. Kiitos teille.
Hei, Ensinnäkin haluamme kiittää luottamuksesta. Otamme jokaisen tilauksen vakavasti ja erityisesti silloin, kun tilaus tulee jostakin naapurimaistamme. Silloin haluamme varmistaa, että voimme pitää saman nopean toimitusajan ja palvelun. Mukavaa, että onnistuimme tälläkin kertaa ja suuret kiitokset hienosta arvioinnista. /Tony
Snabb leverans och bra fu gerande kommunikation över telefon. Svante.
Tack Svante. Vi vet att det ibland har varit lite svårt att komma fram pga hög belastning, men vi strävar efter att ge varje kund bra service och det måste få ta lite tid. Härligt att ni kom fram och att ni fick tag på rätt delar... Tack för betyget.
Snabb leverans, …………………………………………………….,,
Vi gör vad vi kan för att få iväg alla beställningar så fort som det bara går. Kul att få bevis på att det fungerar och uppskattas. Tack för betyget..
Toppen firma, har beställt där förut och kommer göra det igen. Bra och kunnig personal och snabb hjälp och hantering av allt. //Raymond Wasara
Fantastiskt betyg Raymond. Uppskattar återkommande kunder och speciellt när de är lika nöjda som dig. Glöm inte att återkommande kunder får en liten bonus, kika mailen om du inte har sett den... Tack för ett fint betyg
Tyvärr beställde jag fel men det ligger helt på mig så Värmarcenter gjorde sitt jobb.
Hoppla Göran, hoppas du har varit i kontakt med oss för att se till så att du får fram rätt delar. Det är ju aldrig kul när det blir fel, men sådant händer ju och då vill vi gärna hjälpa till så gott vi kan.
Informationen på företagets försäljningssidor var så tydlig att någon ytterligare kontakt inte behövdes. T.o.m. monteringsanv.i pdf form kunde hämtas direkt. Leveransen gick på några dagar och varan var tryggt förpackad. Jag köpte en värmeväxlare till båten för ca 3000:- mycket lik den gamla som var 30 år. Bara att skifta och njuta.
Tack för feedback om att monteringsanvisning uppskattas. Jag tar det till mig och ser till att lägga upp fler anvisningar till de som saknar. Skulle man sedan sakna någon info som inte finns angiven så hjälper vi gärna till att ta fram den, bara att maila, ringa eller kika förbi. Tack för ett fint betyg..
Bra o snabba svar på frågor.Har inte monterat produkten än men det ser ut att vara komplett.snabb leverans,trevligt bemötande.
Härligt att höra Anders. Nu bör produkten vara monterad men om någon fundering uppstår så vet du vart vi finns. Tack för betyget..
Inget att klaga på på det jag har köpt
Toppen, det är ju så man vill ha det.. tack för ett fint betyg ☀️
Snabb leverans, fick vad jag beställde.
Toppen, det är ju exakt det man förväntar sig gissar jag... inför nästa köp så ser jag fram emot att ni även provar vår support. Vi har ett gäng härliga tekniker som besvarar frågor och rekommenderar lösningar baserat på given situation. Stort tack för att ni handlat hos oss och tack för ett fint betyg. ☀️
Mycket kundvänliga och hjälpsamma,tipsar gärna och levererar snabbt
Tack HJ, Dina ord värmer och uppskattas verkligen. Vi strävar efter en bra kundrelation och tror att en bra grund i det är bra support och agerande. Härligt att höra att det uppskattas, tack för betyget ☀️
Bra å snabb service å mycket trevlig i kundmottagningen
Kul att du valde att slå oss en signal, vi uppskattar den personliga kontakten och det brukar resultera i tryggare affär. Dels i att man får rätt delar, dels i att man vet att man har information om hur arbetet skall utföras och dels för att man vet att man enkelt kan få mer info om man kör fast...Tack för ett fint betyg.
Supersnabb leverans och toppen service Super nöjd!
Härligt att höra! Vi försöker verkligen leverera på både service och produktutbud, kul att det uppskattas... Tack för betyget.
Kanonbra service, fick snabbt svar om vilken del jag behövde som passade det jag skulle ha och leveransen var snabb!
Ja, just detta upplägg uppmanar vi alla att göra... just slå en signal eller skicka ett mail för att säkerställa att delen man tänkt köpa verkligen passar till just den applikation som det är tänkt. Ofta har vi flera varianter av samma artikel och vi försöker alltid att ge kunden den rätta och även den mest prisvärda. Tack för ett väldigt fint betyg.
perfekt....................................................................................................
Bättre betyg än så kan väl knappast få! ☀️ Stort tack Reine 👊🏽
Snabb leverans bra priser allt toppen
Tack Peter för ett fint betyg..
Det är första gången jag är i kontakt med dem så jag vet inte
Hej Anders. Jag hoppas att din första upplevelse med oss var till belåtenhet. Skulle det finnas något vi kan göra bättre så lyssnar vi, skicka gärna ett mail och berätta för oss.
Supersnabb leverans !!!!! Rekommenderas starkt !
Tack Patrik för ett fint betyg. Alltid skönt när man slipper vänta på beställda varor..
Skicka enkät om upplevelser när grejorna inte är skickade......
Hej Emil. Enkäten skickas ut per automatik en viss tid efter lagd order. Oavsett om varan är skickad eller ej. Men jag har bollat frågan vidare till våra utvecklare för att se om vi kan ändra så att frågan skickas först efter att varan gått iväg. Vi har dock försökt vara informativa gällande er order och skickat två mail om att varan inte fanns i lager och gett datum när den skulle vara åter i lager. Tror dessutom att vi lyckades få hem den bra mycket fortare än vad vi först förmedlade.
Bra urval av varor + snabb leverans
Precis som det skall vara, skönt att det håller hela vägen... stort tack för ett fint betyg.
kanon.. Bra bemötande.. Bra service
Härligt att höra! Hoppas du fick till uppgraderingen av värmaren efter vårt samtal. Sen att det blev 99% billigare efter samtalet får väl ses som en bonus. ☀️ Tack för ett fint betyg och för ett trevligt samtal.
Snabb support som såg till att jag fick rätt delar
Tack Hans för ett trevligt samtal och besök i butik. Skönt att höra att brännarinsatsen vi plockade fram var den rätta. Tack för ett bra betyg..
Beställde en kupefläkt som skulle finnas i lager, samt kunde leveras inom 3dagar. Nu har det gått två veckor och jag har inte fått någon fläkt så jag är ganska missnöjd.
Trevligt att du känner att detta forum är rätt plats att fråga när en vara kommer. Varför inte skicka ett mail till oss eller ringa? Er vara fanns inte i lager när ni la ordern. Vi skickade ett mail och förklarade detta och att fläkten kommer direkt från leverantör i Italien, vilket förlänger leveranstid. Vi har även följt upp med två mail efter detta då leverantör kortat ner leveranstiden. Värt att nämna kan vara att om ni hade svarat på våra mail eller kontaktat vår kundmottagning så skulle vi med största sannolikhet ha...