Verbal AB

Verbal AB

Ring 0771-40 01 00 verbal.se
3.5

Vi kombinerar toppservice & konkurrenskraftiga priser med ansvarstagande för människa och natur. Tillsammans med våra kunder formar vi en inspirerande och hållbar mobiloperatör. Välkommen till Verbal.se

756 omdömen om Verbal AB

Renée Marie Charlotte S

Blev uppringd av Nikolaj som frågade om hur jag tyckte att mitt abonnemang fungerade.... Blev verkligen förvånad, tror aldrig detta har hänt mig tidigare. Vänligt bemött och generöst när.jag fick slut på surf . Tack till både Nikolaj och Daniel!

Teo Åliver Q
Skrev om Verbal AB

Jag har haft Verbal som operatör ett tag nu och är väldigt nöjd med deras kundservice. De ringer upp med jämna mellanrum, men alltid på ett sätt som känns respektfullt och inte störande. Varje samtal jag haft har varit trevligt och hjälpsamt – senast pratade jag med Hugo, som var både tydlig och professionell. Jag uppskattar särskilt att Verbal alltid informerar om gratis alternativ och hur man kan spara pengar på sitt abonnemang. Det känns som att de verkligen sätter kunden först.

Peter F
Skrev om Verbal AB

Snabb och smidig hjälp med mitt ärende😀👍

Mikko Johan L
Skrev om Verbal AB

Niko för Verbal bemötte mig alltigenom proffsigt, trevligt och tydligt. Kunde inte ha varit bättre.

Suzann Catharina B

Mycket trevligt bemötande och hjälpsam försäljare. Jag är mycket nöjd med Verbal.

Björn Henrik C

Trevlig kundtjänst (Nikolaj) som tipsade om 2 fria förbättringar i mitt abonnemang.

Kenneth W
Skrev om Verbal AB

Kanonfint samtal! Berättade sakligt o lugnt om lite saker man kan göra för att slippa onödiga försäljnjngssamtal.

Susanne Katarina W

Leo, som ringde mig, var trevlig, informativ och serviceminded. Dessutom inte alls "gåpåig" vilket var mycket sympatiskt! En riktigt bra säljare och kontakt!

Polly C
Skrev om Verbal AB

Vill lyfta Niko som var mycket trevlig och hjälpsam med att hitta en lösning som passade mig!

Solveig Margareta J

Fick fantastisk hjälp med att beställa ny telefon pga akut läge pga nedstängning av 2 och 3 g nätet Upptäckte att min mobil inte skulle fungera med 5G

Åsa Anne-Helen K

Talade med Amy som var väldigt trevlig och hjälpsam

Sareh K
Skrev om Verbal AB

Mycket positivt! Nikolaj är tydlig och trevlig.

Ingemar J
Skrev om Verbal AB

Bra beskrivning av syftet med samtalet. Trevlig. Bra på att lyssna o bra på att förklara. Honom borde ni ge ett ledningsansvar!

Maria Christina L

Pratade med Nikolaj som ringde upp mig för att kolla om jag var nöjd och för att ge mig information. Sakligt, effektivt och trevligt!

Svar från Verbal AB

Tack för att du delade din upplevelse! Kul att höra att allt med Nikolaj kändes både trevligt och smidigt, det är precis så vi vill att det ska kännas efter en kontakt med oss. Vi finns här om du undrar något mer!

Maria Larsdotter B

Hej. Jag har nog aldrig pratat med en trevligare människa nånsin.NICOLAI...var rädda om honom.Vilken underbar människa ni har på Verbal. Så snäll o trevlig. Väldigt saklig. Om jag kunde ge en 10 i betyg skulle jag göra det. Stor kram till Verbal och Nicolai

Svar från Verbal AB

Tusen tack för din fantastiska recension! Det värmer verkligen att läsa. Vi är otroligt glada över att ha Nicolai i vårt team och vi ska absolut vidarebefordra dina fina ord till honom. Tack för att du spred lite extra glädje vår väg!

Lars Gunnar L
Skrev om Verbal AB

Talade med Nikolaj. Bra samtal.

Svar från Verbal AB

Tack! Kul att höra att allt gick bra med Nikolaj. Vi finns här om du behöver något mer!

Daniel H
Skrev om Verbal AB

Mkt trevliga bra service och väldigt ärliga !

Svar från Verbal AB

Tack för din fina kommentar! Superkul att du tycker vi är trevliga och att servicen håller måttet. Vi finns här om du behöver något mer!

Carina L
Skrev om Verbal AB

Nikolaj var trevlig och tillmötesgående och fixade NIX åt mig,skickade länk till autogiro,m.m Väldigt nöjd

Svar från Verbal AB

Tack för din fina recension! Också väldigt roligt att höra att Nikolaj kunde hjälpa dig med både NIX och autogirolänken. Vi blir verkligen glada över att du är så nöjd!

Inga-Lill C
Skrev om Verbal AB

Trevlig kille som ingav förtroende.Bra information om NIX.

Svar från Verbal AB

Stort tack för din recension! Härligt att höra att både bemötandet och informationen om NIX levde upp till förväntningarna.

Thanh H
Skrev om Verbal AB

Det var rätt bolag som ringde. Har fått många frågor från olika personer

Svar från Verbal AB

Vi har hört att detta kan inträffa vilket vi inte står bakom. Vi försöker alltid vara övertydliga med var vi ringer ifrån och alla former av avtal skickas alltid ut i skriftligt format. Tack för ditt omdöme :)

Paul Anders Ingemar H

Pojken var trevlig och hjälpsam jag tycker Verbal är mycket bra och prisvärt!😃🇸🇪

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! :)

Sara Erika L
Skrev om Verbal AB

Nikolaj pratade jag med. Trevlig och förklarar väldigt enkelt så man förstår 👍

Svar från Verbal AB

Tack för din feedback! 😊 Det är alltid kul att höra när våra medarbetare gör det enkelt och tydligt för våra kunder. Vi ska hälsa Nikolaj att han gjorde ett bra intryck!

Richard T
Skrev om Verbal AB

Hade problem med vårt Wi-Fi i några månader. Efter ett antal samtal till teknisk support fick vi info att drivrutinerna för routern går att uppdatera via adminsidan nätverket och därefter har det funkat i några veckor.

Svar från Verbal AB

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde problem med Wi-Fi under en period. Det har varit ett fel på vissa märken av router som gjort att de haft problem vid bland annat byte av frekvenser. Tillverkarna av dessa routrar släppte däremot nyligen en uppdatering som ska stabilisera detta för användarna. Det kan vara bra att då och då gå in och kika efter dessa uppdateringar så att hårdvaran alltid har den senaste versionen då dessa ofta kommer med "buggfixar". Tveka inte att höra av dig till oss igen om det uppstår fler frågor eller funderingar.

Maria Teresia A

Blev uppringd av Nikolaj som ville hjälpa oss med telefonförsäljare som är på oss hela tiden genom att lägga till våra nummer i Nix gratis. Superbra initiativ, och supertrevligt samtal! :)

Svar från Verbal AB

Hej! Tack så mycket för din fina kommentar – vad roligt att höra att samtalet med Nikolaj var både trevligt och hjälpsamt! Vi vet hur irriterande det kan vara med oönskade samtal, så vi är glada att vi kunde hjälpa till att minska dem. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp med något annat framöver! Allt gott

Idil M
Skrev om Verbal AB

Jag kände att jag fick en otroligt trevlig bemötande. Han informerade mig väldigt bra och tydligt. Är otroligt nöjd ! Det var Nikolaj jag pratade med.

Svar från Verbal AB

Vad härligt att höra att du fick ett så trevligt och tydligt bemötande av Nikolaj. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig om din kontakt med oss.

Martin Stefan Alexander B

Trevligt och tydligt samtal med Nikolaj.

Svar från Verbal AB

Alltid kul att höra om trevliga kontaktar med oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Birgitta Marita L

Jag har idag pratat med Amy och fått både ett väldigt gott bemötande och hjälp med Nix. Jag beklagar mitt byte men är tillbaka om två år igen.

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att Amy gav ett gott bemötande och kunde hjälpa dig med NIX. Du är alltid välkommen tillbaka när som helst!

Sofie Elenor B

Trevligt samtal där Nikolaj frågade om jag var nöjd med Verbal och om jag hade några frågor, han ordnade även nix till min telefon eftersom det ringer många andra försäljare.

Svar från Verbal AB

Vad roligt att höra att du är nöjd och att Nikolaj kunde hjälpa dig med NIX. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss.

Kim H
Skrev om Verbal AB

Har haft Verbal i 4 månader nu och det funkar klockrent i Norduppland. Deras app är enkel och smidig för pågyllning av surf samt se aktuellt surfsaldo osv. Har blivit kontaktad av Verbal som ville kolla läget och om jag hade några frågor eller funderingar. Ville inte pracka på mig massa extratjänster. Erbjöd dock att NIXa mitt nummer vilket jag accepterade och tackade för. Rekomenderas.

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerar som det ska och att du är nöjd med både appen och servicen Dina rekommendationer uppskattas verkligen! 🙏

Hans Joakim A
Skrev om Verbal AB

Hade ett mycket trevligt samtal med Nikolaj, som bara ville följa upp att det funkar bra med mitt abonnemang, och fråga om jag har några frågor eller synpunkter :-) Trevlig rutin att följa upp! Och som sagt ett samtal som rakt igenom var trevligt!

Svar från Verbal AB

Vad roligt att höra att du uppskattade uppföljningen och samtalet. Vi uppskattar din feedback.

Eva-marie A
Skrev om Verbal AB

Nikolaj var trevlig och informativ. Fick snabbt veta om NIX.

Svar från Verbal AB

Tack så mycket! Vad roligt att höra att Nikolaj gav dig en bra upplevelse.

Ann-Kristin Yvonne F

Super trevligt att prata med Nikolaj,bra info och en hjälpande hand när det behövs.Tack

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du upplevde samtalet med Nikolaj som trevligt och hjälpsamt. Vi ser till att han får ta del av din feedback. Tack själv för att du tog dig tid att skriva! Vänliga hälsningar,

Winni D
Skrev om Verbal AB

Hjälpsamma och snabb återkoppling.

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt hjälpsamma och snabba arbete. Vänliga hälsningar,

Josefin Birgitta W

Jag ringde för att få hjälp med ett brådskande ärende och ärendet var löst inom några minuter. Väldigt trevlig och hjälpsam person. Hjälpen uppskattades enormt mycket. Varje gång jag ringt Verbal så har de varit trevliga, hjälpsamma och lösningsorienterade. Så jag är mer än nöjd med servicen.

Svar från Verbal AB

Stort tack för din fina och värmande recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med ditt brådskande ärende och att du upplevt vårt team som både trevligt, hjälpsamt och lösningsorienterat – det är precis så vi vill att det ska vara. Tack för ditt förtroende och att du är så nöjd med vår service! Vänliga hälsningar,

Anna Marie Therese J

Mkt snabb och bra support från kundtjänst

Svar från Verbal AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att vår kundtjänst kunde ge dig snabb och bra support. Mvh!

Emma F
Skrev om Verbal AB

Jag har fått ett otroligt bra bemötande! Har alltid förståelse för att de som arbetar med telefonförsäljning har det som sitt jobb, även om jag kan tycka det är frustreande att bli uppringd. Nico, som jag har pratat med flera dagar i rad, har inte en enda gång varit påstridig eller pushig. Han har varit otroligt förstående för min situation, som gjort att jag behövde komma ner i månadskostnad. Nico har inte bara erbjudit en suverän service i form av bemötande, attityd och känsla. Han har också erbjudit en suverän service...

Svar från Verbal AB

Hej Emma, Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är verkligen glada över att höra att Nico har gett dig ett så bra bemötande och att han har kunnat hjälpa dig hitta en lösning som passar din situation. Det betyder mycket för oss att du känner dig uppskattad och förstådd, och att samtalen med Nico har gjort att du valt att stanna kvar hos Verbal. Vi ska självklart se till att ge honom din guldstjärna! Tack för att du är en trogen kund, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden. Varma hälsningar,

Jessica S
Skrev om Verbal AB

Jättebra kundservice! Uppsägning av abonnemang via mejl med bra kommunikation och info. Fick bl.a. hjälp med flytta över nummer till annan operatör.

Svar från Verbal AB

Hej, Tack så mycket för din fina feedback! Vad härligt att höra att du upplevde vår kundservice som bra och att vi kunde hjälpa dig smidigt med uppsägning och nummerflytt. Tveka inte att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver! Vänliga hälsningar,

Daors V

Grym enkel service 5 stjärnor till jacob

Svar från Verbal AB

Hej, Stort tack för din fina recension och dina 5 stjärnor till Jacob – det betyder mycket! Vi är glada att du är nöjd med servicen och ser till att din hälsning når honom. 😊 Välkommen att höra av dig när du behöver oss igen! Vänliga hälsningar,

Sara D
Skrev om Verbal AB

Jättebra service som vanligt med Nico :)

Svar från Verbal AB

Hej, Stort tack för din fina kommentar – vi blir så glada av att höra att du är nöjd med servicen, och vi ser till att hälsa Nico! 😊 Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp – vi finns här för dig. Vänliga hälsningar,

Jan Mattias K
Skrev om Verbal AB

Otroligt påträngande säljare som direkt ljög om kostnad för mitt nuvarande abonnemang och ville ha ett godkännande direkt under samtalet. Att nästan tvinga på folk ett uselt abonnemang utan betänketid och två års bindningstid är sjukt oseriöst.

Svar från Verbal AB

Hej, Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback – även om vi såklart är ledsna att höra om din upplevelse. Det är väldigt viktigt för oss att all information som ges av våra säljare är korrekt, tydlig och aldrig upplevs som påträngande. Vi tar dina synpunkter på största allvar och vill gärna följa upp detta internt. Om du har möjlighet att kontakta vår kundservice och lämna mer information om samtalet, hjälper det oss att utreda vad som har hänt och säkerställa att våra rutiner följs. Vi uppskattar att du lyfter detta – det hjälper oss i vårt arbete att bli bättre. Vänliga hälsningar,

Sorin Cristian S

Ok ! Its more than I can say it !

Svar från Verbal AB

Thannk you for this! It means a lot to us!

Bengt Peter L
Skrev om Verbal AB

Fick hjälp av Jacob som svarade direkt. Problemet löstes blixtsnabbt, mycket bra jobbat. Mvh Peter.

Svar från Verbal AB

Tack så mycket! Vad roligt att höra att Jacob kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen din feedback och finns här om du behöver hjälp igen. Ha en fortsatt fin dag!

Lars Vilhelm P

Hade problem med surfen Tom fixade detta utan tjafs snabbt o smidigt! Toppen

Svar från Verbal AB

Tack för ditt omdöme! Härligt att Tom kunde fixa surfproblemet enkelt och effektivt. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva ett omdöme om oss :)

Sofia Johanna K

Jacob var väldigt snabb och hjälpsam!

Svar från Verbal AB

Tusen tack för din feedback! Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt i din kontakt med Jacob :)

Jesper B
Skrev om Verbal AB

Tack för hjälpen & ett fantastiskt bemötande Jacob!

Svar från Verbal AB

Tack själv för ditt fina omdöme! Och tack för att du lyfter fram Jacob, han kommer bli riktigt glad över dina ord :)

Eva B
Skrev om Verbal AB

Fick snabb och professionell hjälp av Jacob som är super trevlig

Svar från Verbal AB

Det uppskattas att du lyfter fram både snabbheten och servicen! Jacob kommer bli väldigt glad när vi delar detta med honom. Tack för att du tog dig tid att skriva!

John Gustaf Pierre R

Ringer o tjatar som psykfall på att man ska teckna nåt abonnemang , vidrigt företag !!

Svar från Verbal AB

Vi beklagar verkligen om du upplevt våra samtal som påträngande. Vår ambition är alltid att bemöta alla vi kontaktar på ett professionellt och respektfullt sätt. Om du vill att vi tar bort ditt nummer från våra listor direkt är du varmt välkommen att kontakta oss på 0771 400 100 så hjälper vi dig med det.

Bo Inge L
Skrev om Verbal AB

Tycker att det är enbart att försöka sälja abbonemang Sålde ett till en funktionshindrad kille (hörde inte försäljaren det har han själv problem) Förlängde ett nr som är låst hur det nu skall gå till. Ringer en Carsten var försiktig

Svar från Verbal AB

Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte blev som den skulle. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder korrekt och tydlig information, och att bemöta alla på ett respektfullt sätt. Vi vill gärna gå igenom ärendet noggrant för att se vart vi brustit och kunnat göra annorlunda. Vänligen kontakta oss på 0771 400 100 så att vi kan reda ut det inträffade med dig.

Alejandro S
Skrev om Verbal AB

Tom was kind and also very reasonable about cancelling the subscription from the date I intended to cancel it via the Verbal app. Problem was fixed to my full satisfaction.

Svar från Verbal AB

Thank you for your kind words! We're happy to hear that Tom could help you cancel your subscription smoothly and to your full satisfaction. If you need anything else, just let us know!

Maria F

Bra bemötande, trevlig personal,

Svar från Verbal AB

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som bra och personalen som trevlig. Hör gärna av dig om du har några fler frågor eller funderingar! :)