Jag är jättenöjd med Jonas! Han var flexibel och såg till att försäljningen gick snabbt och effektivt, eftersom jag redan köpt en annan bostad. Det kändes tryggt att han känner till både lägenheten och föreningen väldigt väl. Detta gjorde att han verkligen kunde lyfta fram lägenhetens främsta styrkor på ett fantastiskt sätt!
VIEW Mäkleri
7 omdömen om VIEW Mäkleri
Sedan starten hos Reco 2026
Bra bemötande, trevlig, snabb återkoppling på frågor, hjälpsam, glad och positiv person!
Trevlig, klok, erfaren, har hittills hanterat hela försäljningen på ett utomordentligt sätt! Jag har kunnat luta mig tillbaka och låta Jonas leda processen framåt med fingertoppskänsla. Rekommenderar varmt denna mäklare.
Jag har nu haft kontakt med Jonas Danielsson vid två tillfällen – både vid köp och nu vid försäljning av bostad – och jag har varit mycket nöjd båda gångerna. Det känns tryggt att arbeta med en mäklare som är professionell, engagerad och alltid snabb med att återkoppla. Jonas håller en kontinuerlig och tydlig kommunikation genom hela processen, vilket gör att jag som kund känner mig välinformerad och delaktig. På en bostadsmarknad som ofta upplevs som utmanande för både köpare och säljare är hans kunskap och rådgivning särskilt...
Tack Tiina för det fina omdömet. Det är alltid lika trevligt att samarbeta med dig och jag får önska lycka till framöver för er båda.
Kunnig, bra bemötande, snabb återkoppling.
Tack för det fina omdömet. Min strävan är alltid att vara tillgänglig och återkoppla genom hela processens gång.
Jonas var väl påläst, trevlig och hjälpsam. Som köpare upplevde jag att han ansträngde sig för att göra processen bra även för mig, med tydlig kommunikation och stor transparens genom hela affären. Kan varmt rekommendera.
Tack Elliot. Kul att höra att ni varit nöjda med mitt jobb och att jag gjorde processen bra för er. Jag försöker alltid att lägga största vikt vid att båda parter i en affär ska vara 100 % nöjda. Lycka till framöver i er fina lägenhet.
Professionell mäklare, som anstränger sig för att skapa en bra affär för både köpare och säljare. Väldigt seriöst i sin värdering av bostaden och ger en realistisk bild av vad säljaren kan förvänta sig. Använder sig av fotografer som tar exceptionella foton.
Tack Henrik för det fina omdömet. Det har varit en fröjd att samarbeta och ni gör mitt jobb så mycket enklare när ni också ger ett 100 procentigt engagemang. Lycka till framöver i nya huset och så hoppas jag att vi får samarbeta mer i framtiden i er bostadsresa.