Virab VVS Produktion AB

4.6

7 omdömen om Virab VVS Produktion AB

Huy H
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Jag är mycket nöjd med servicen från Widells Rör & Konsult AB. Trots en hektisk period tog de sig tid att hjälpa mig i rätt tid, och kommunikationen via e-post fungerade utmärkt eftersom jag inte pratar svenska så bra. Installatören var mycket professionell, svarade på mina frågor och utförde arbetet snabbt och noggrant. Jag rekommenderar dem varmt och kommer definitivt att kontakta dem igen vid framtida behov.

Christian L
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Hög kvalitet på produkten. Instruktionerna kunde varit bättre.

Svar från Virab VVS Produktion AB

Hej Christian.. tack för Din kommentar.. Så viktigt att få veta och vi ska direkt gå igenom instruktioner och se till att dom blir bättre. Glad att Du uppskattar kvaliteten, då är vi säkra på att Du kommer ha nöje av den i många år framöver.

Kjell J
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Köpte två handdukstorkar till suveränt bra pris. Trevligt bemötande på telefon och mycket snabb leverans! Helnöjd!

Svar från Virab VVS Produktion AB

Tack för din fina kommentar.. vi vill inget hellre än att Du som kund är supernöjd!

Per G
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Supersnabb leverans. Bra och trevligt bemötande på mail.

Svar från Virab VVS Produktion AB

Härligt och blir verkligen glad av fin kommentar men allra viktigast att Du är nöjd! Välkommen åter om något vi kan hjälpa till med

Josef B
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Snygg, bra pris levererar det som var lovat Bra service

Svar från Virab VVS Produktion AB

Tack för det Josef.. vi blir alltid glada om våra produkter uppskattas och fungerar som de ska.

Gert Johnnie I
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Bra kvalitet snabba leveranser.

Svar från Virab VVS Produktion AB

Tack för fin kommentar.. elpatroner kan ibland vara något som går sönder men vi hjälper alltid till så gott vi kan med att se till att kvalitet och funktion blir vad Du önskar.. Hoppas båda Dina torkar är riktigt varma och sköna speciellt nu när det är lite kallare ute.

Björn Å
Skrev om Virab VVS Produktion AB

Outstanding!! Fantastisk stöd i att hitta rätt produkt - och sen när jag köpt en handdukstork som inte passade - minst lika bra hjälp att få det rättat, val av produkt, transport etcetera.

Svar från Virab VVS Produktion AB

Hej Björn, tack för Dina fina kommentarer, vi hjälper mer än gärna till så Du blir nöjd med våra produkter. Jag är helt säker på att Du kommer uppskatta hur mycket värme den nya torken avger och den är också riktigt fin.