Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

• Badge2025
4.7

Vi på Vita Liljan Begravningsbyrå i Västerhaninge är mer än bara en begravningsbyrå. Vi finns här för att hjälpa och stötta familjer genom svåra tider och skapar avsked med omtanke. Vi lyssnar noga till önskemål och arrangerar begravningen utifrån dessa för att hedra den person ni mist. Med vår långa erfarenhet och goda kunskap...

65 omdömen om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Buster P
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Trevligt och proffsigt bemötande. Allt blev bra.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Buster för dina ord. Det blev en fin begravning som ni hade. Mvh Joakim Rosendal

Hans Tomas L
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bra korrekta kompenta personer...........................................

Tack så mycket Tomas. Mvh Joakim Rosendal

Anneli T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi blev jättetrevligt bemötta på vårt första möte ang min mammas begravning. Bra information lyhörda för våra önskemål mycket respekt och ödmjukhet. Och sen begravningen blev precis så som vi ville. T om ett vackert solo av Joakim, ”Morning has broken” som mamma önskade. Vi rekommenderar!!! Med vänlig hälsning, Anneli

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Anneli. Va fint att ni känner så. det värmer oss att höra att vi har lyckats med det ni ville ha och att ni fick en begravning som ni önskade. Det var ju tur och fint att jag fick hoppa in och sjunga solo då Alfred hade tappat rösten. Mvh Joakim Rosendal

Elizabeth S
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fin bemötanden, professionella och flexibla. Vi är så nöjda!

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Elizabeth för dina ord. Glad att ni är nöjda. Ni hade en väldigt fin begravning med allt som ni tillsammans varit med och ordnat. Mvh Joakim Rosendal

Michael Y
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi har dessvärre behövt anlita Vita Liljan ett par gånger nu i nutid då våra äldre morföräldrar har gått ur tiden. Tråkigt förstås men Vita Liljan har skött allt exemplariskt åt oss med snabb återkoppling på våra frågor och därför vill vi rekommendera begravningsbyrån Vita Liljan i Västerhaninge.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Michael. Tack för att ni valt att vända er till oss igen, men beklagar att ni ändå behövt göra det. Tackar för rekommendationen och fint att ni är så nöjda med vår hjälp. Jag hoppas ni nu får det lugnt. Mvh Joakim Rosendal

Mikaela B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Trevligt bemötande, snabba svar och bra service.

Tack Mikaela för ord. Mvh Joakim Rosendal

Lena M
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Trevliga och mycket bra bemötande. Vi är mycket nöjda med deras hjälp. De har hjälpt oss med min mammans begravning, minnesstund samt måltid i sammanband med den. Allt har fungerat mycket bra.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Lena, Så fint att du är nöjd med all hjälp du fick och att det fungerat så bra. Mvh Joakim Rosendal

Pernilla B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Jag kände mig så trygg redan vid första kontakten med Vita Liljan. Jag fick blomsterarrangemang och musiken som jag önskade och personalen som var med på begravningen var väldigt lugna, trevliga och tillmötesgående. Enda nackdelen var att prästen hörde av sig för samtal så nära inpå begravningen men det är inte något som Vita Liljan kunde styra över tror jag.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Pernilla och tack för att du skriver. Fint att läsa om att du är så nöjd med vårt samarbete. Förstår att det inte känns helt bra när prästen inte hör av sig i god tid. Tyvärr så kan vi inte styra det, men vi kan absolut framföra det i samtal med församlingar. Otroligt olika hur varje präst och församling gör med samtalen, vissa är otroligt snabba och ute i god tid, sedan finns det dem som av olika anledningar tar längre tid på sig innan de tar första kontakten och bokar in ett samtal. Vore det bästa för både familjer...

Anders N
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi är väldigt nöjda med servicen och hjälpen vi fick med pappas begravning

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Anders. Fint att ni fick vara med och hjälpa er med allt och att ni är så nöjda. Mvh Joakim Rosendal

Bibbi E
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma med allt. Billiga och trevliga Är jättenöjd med all hjälp Kan varmt rekommendera dom

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Bibbi för dina ord. Värmer att du känner dig så nöjd med allt. Mvh Joakim Rosendal

Lilian M
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Allt fungerade. Vänligt bemötande och mycket bra hjälp. Och en helt fantastisk minnesbok.

Vita Liljan Begravningsbyrå och Lilian M gillar detta
Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack för dina ord Lilian. Fint att du även gillade minnesboken så mycket. Mvh Joakim Rosendal

Lena S
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Påläst officiant som gjorde ett utomordentligt bra framträdande under ceremonin med ett tal som sammanfattades väl av vår avlidnes liv. Även i övrigt bra kommunikation och upplysning av uppdragets genomförande.

Lena S och Vita Liljan Begravningsbyrå gillar detta
Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack Lena. Fint att ni tog er tid att skriva. Fint ni är så nöjda med allt och att talet och begravningsakten blev fint. Hoppas även minnesboken har kommit till er och till belåtenhet. Mvh Joakim Rosendal

Gun G
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Trevlig personal och allt fungerade fint

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och Tack Gun för att du tog dig tid att skriva. Tack för dina ord och vad skönt att allt fungerade fint. Mvh Joakim Rosendal

Bodil E
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bra bemötande. Allt flöt på bra och smidigt.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack Bodil för att du tog dig tid att skriva. FInt att du kände att det flöt på och gick smidigt. Mvh Joakim Rosendal

Agneta H
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Mycket bra möte, trevligt och tryggt. Hjälpsam

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Agneta för dina fina ord. Fint att läsa att ni känt trygghet och varit nöjda. Mvh Joakim Rosendal

Camilla S
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Väldigt positivt. Fin bemötande. Mycket lätt att prata med de som arbetar där. Joakim har skrivit fina tal. Han spelar och sjunger mycket vackert. Kommer alltid att gå till Vita liljan Joakim när jag behöver kontakta en begravningsbyrå. Han gör fantastiska minnesböcker. Jätte tack 🙏❤️

Camilla S och Vita Liljan Begravningsbyrå gillar detta
Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Camilla. Tack så jättemycket för dina fina ord. Värmer att höra att ni varit så nöjda med allt. Kul att ni gillar minnesböckerna också, dem är vi väldigt stolta över. Ni är välkomna tillbaka om det behövs men vi får självklart hoppas att det dröjer lång tid =) Mvh Joakim Rosendal

Ulf Göran Erik A
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Väldigt trevligt bemötande av mycket kunnig personal.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och stort tack för ditt omdöme. Fint att läsa att du är nöjd med vårt bemötande och vår kunskap. Mvh Joakim Rosendal

Per Olof J
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fantastusk service och hjälp vid ett svårt och sorgligt skede i livet

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack så jättemycket för dina ord Per Olof. Fint att ni tyckt om hjälpen och att det kunnat underlätta för er i stunden som var. Mvh Joakim Rosendal

Birgitta Eila-Anne J
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bra bemötande, lätt att få kontakt via telefon o mail. Förväntade mig att allt skulle flyta på vilket det gjorde ganska bra. Beställde hjälp med begravningsceremoni, annons, catering.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack för dina ord Birgitta. Fint att du kände att allt flöt på och att du enkelt kunde få den kontakt du ville ha. Mvh Joakim Rosendal

Lena C
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Jag är väldigt nöjd bra kontakt och trevlig personal. Lena Cederlund

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Lena och tack för dina ord. Fint att du är nöjd med oss och den hjälp du fått. Mvh Joakim Rosendal

Cecilia V
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

En mycket personlig och kompetent byrå. Trevlig och omsorgsfull personal. Mycket prisvärd. Begravningsceremonin och efterföljande minnesstund uppskattades mycket av oss och övriga begravningsgäster. Stort tack! Kan varmt rekommenderas.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Cecilia och tack. Va glad jag blir att läsa att ni varit så nöjda med allt. Det är ju en så viktigt stund som vi verkligen vill ska bli bra för er alla. Mvh Joakim Rosendal

Felicia Alexandra Emy M
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Jättetrevliga & fint bemötande. Hjälpte till med så mycket och förklarade tydligt då jag aldrig anordnat en begravning innan. Kommer definitivt rekommendera till andra om de behöver en begravningsbyrå.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack så jättemycket för dina ord. Det värmer fint att höra att du fått sådan hjälp och att du är så nöjd med allt. Tack. Mvh Joakim Rosendal

Jan Thore B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Enkla och bra att ha att göra med. Dessutom rimliga priser.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Jan, Tack ska du för att du lade tid på att ge oss ett fint omdöme. Glad att du kände att det var enkelt och bra och att du uppskattar våra priser. Vi gör vad vi kan för att försöka hålla dem rimliga genom allt. Mvh Joakim Rosendal

Sven Börje V

Smidigt och proffesionellt bemötande

Tack så mycket för dina ord. Fint att ni känt så. Mvh Joakim Rosendal

Helena S

Trevlig personal Bra bemötande

Tack så mycket Helena. Fint att du är nöjd med oss. Mvh Joakim Rosendal

Monica T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Monica ,Kjell och Lena ,har fått ett bra och fint bemötande från er, och ett fint avslut av våran mamma, vi tackar även för en fin minnesbok från begravningen, cateringen gjorde dom bra fin service. M.v.h. Monica Kjell och Lena

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej på er. Tack för era ord, fint att läsa att ni varit så nöjda med allt så att ni kunnat få ett fint avslut. Kul att ni även uppskattade minnesboken och att ni var så nöjda med cateringen. Mvh Joakim Rosendal

Anna G
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi valde Vita Liljan Begravningsbyrå i Västerhaninge för min fars begravning, och det blev precis så fint och personligt som vi önskade – kanske till och med mer. Min pappa kände ju nästan hela familjen som driver byrån, vilket gjorde allt ännu mer betydelsefullt och varmt. Från första mötet blev vi otroligt fint bemötta. Det var professionellt men ändå så nära och personligt, och vi kände oss verkligen trygga genom hela processen. Under ceremonin sjöng Joakim de flesta låtarna live – med en sådan känsla och närvaro att...

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Anna. Tack så mycket för dina fina ord. Glad att höra att ni varit så nöjd och uppskattat allt inför och under begravningen. Tack också för att ni uppskattade min sång.. Det är alltid fint med det personliga när man kan bidra med blommor från trädgården. Mvh Joakim Rosendal

Annelie R
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Mycket strul. Fick säga till 4 ggr innan deltagarlistan blev rätt,fel blommor var beställda och kort på min mamma blev bortglömt. Dåligt bemötande gentemot en gäst ,som ville ha svar på frågor kring blomma till begravningen, som tur fick vi kontakt med en annan delägare till Vita liljan och fick då först professionell hjälp.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Annelie, tack för att du är öppen och skriver om er upplevelse här. Det är tråkigt att det blev så mycket som kändes och blev fel för er. Det ska flyta på mycket bättre än så under denna process. Jag förstod att konversationen och missförståendet blev rätt så stort fel. och det var jag som sedan tog över kontakten med er. Det var rätt blommor som var beställda dock så fanns det uppskrivet två olika typer av blommor, då det pratades om en sorts blommor vid första mötet och andra senare via mejl. och när det senare skulle...

Claes M
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Första kontakten kändes serös. Sen blev allt fel när en äldre herre på Vita Liljan lovade saker han inte kunde hålla. Det gick så långt att vi fick blanda in chefen för företaget. Efter den kontakten byttes vår kontaktperson på Vita Liljan ut. Därefter fungerade allt friktionsfritt och det blev en fin begravning. Så mitt medskick blir att vikten av rätt kontaktperson är A och O.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och Tack Claes för att du skriver här och är ärlig med dina känslor. Det var tråkigt att det blev som det blev för er, Glad att det ändå ordnade sig för er när ni fick prata med någon annan och att det blev en fin begravning för er. Kontakten under hela processen ska alltid kännas bra för alla under denna stund så är det några tveksamheter hoppas jag att man är öppen med sina känslor som ni också var så att det går att ordna. Mvh Joakim Rosendal

Mats B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vita Liljan visade ett stort hjärta och hjälpte oss att skapa ett vackert och personligt avsked. Omtänksamma, professionella och lyhörda genom hela processen. Vi kände oss verkligen i trygga händer.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Mats för dina ord. Det värmer att ni kände er trygga under hela processen. Mvh Joakim Rosendal

Gunilla H
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bemötandet var bra i början. På begravningsakten var representanten inte bra. Inget av det vi hade kommit överens genomfördes. Tog lång tid att komma överens om ersättning.De återkopplade inte. Ingen ursäkt utan bara det är sånt som kan hända. Vi är mycket besvikna.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Gunilla. Beklagar att ni känner så här, men tack för att ni skriver. Ni får gärna återkomma till mig om på vilket sätt som ni kände att inte representanterna var bra och vad det var som ni hade kommit överens om och som inte genomfördes. Enligt representanterna så var det ingen på plats som nämnde något men förstår att det i stunden kanske inte görs. Kan inte se på något specifikt som ni önskat som inte genomfördes eller vad som inte återkopplats på. Så återkom gärna till mig om det på joakim@vitaliljan.se så ska jag kolla på det. Mvh Joakim Rosendal

Sofia L

Väldigt tillmötesgående och proffesionella! Tack för fint omhändertagande ♥️

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack så jättemycket för dina ord Sofia. Fint att du är så nöjd. Mvh Joakim Rosendal

Anna Maria L
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fint bemötande Anders och Joacim trevliga Fick fint bemötande Om det behövs så anlitar jag dom fler gånger Hälsningar Anne Marie Larsson

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Anna Marie. Fint att du är så nöjd och att du är nöjd med det bemötande du fick. Mvh Joakim Rosendal

Ulrica F
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack för all hjälp. Vi blev väl omhändertagna, kändes lättsamt i all bedrövelse. Bra kontakt med vita liljan via Mail & telefon. Varmt rekommendera! Tack

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack Ulrica för dina fina ord. Fint att ni kände så genom allt ni fått gå igenom. Jag hoppas även Minnesboken kom fram fint till er. Mvh Joakim Rosendal

Ann-Katrin B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fint bemötande av Anders och Joakim.

Ann-Katrin B och Vita Liljan Begravningsbyrå gillar detta
Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Ann-Katrin Tack så jättemycket. Jag hoppas även att minnesboken kommit fram och att ni gillade den. mvh Joakim Rosendal

Nina T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Omtänksamma, tillmötesgående och respektfulla. De hjälpte till med bla ett programblad och fick till det efter våra önskemål. Inga problem med det vi bad om även om det innebar massa ändringar fram och tillbaks.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Nina. Så fint att ni kände att allt blev bra. Ändringar fram och tillbaka kan det ju alltid bli på olika sätt och så får det vara =) Mvh Joakim Rosendal

Anette O
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bra och trevligt bemötande Bra information om händelseförloppet

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack Anette. Fint att du känt att kontakten med oss varit bra och att informationen under hela tiden fungerat som den ska. Mvh Joakim Rosendal

Agneta F
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Dom känns genuina och har dessutom ett human prissättning svarar på din frågor och är inte märkvärdiga i sin roll.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Agneta. Tack för dina ord, vi gör vårat bästa för att försöka ha humana priser. glad över att du är så nöjd med allt. Här vill vi inte vara så märkvärdiga, vi vill gärna ha alla kunder i fokus och försöka göra vårt allra bästa för att man ska kunna få det man önskar sig i den situationen man befinner sig i. Så det var ju skönt att du kunde känna det =) Mvh Joakim Rosendal

Ulf B
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Mycket trevligt bemötande, personligt helt enkelt. Stort tack.

Tack Ulf. Fint att du har känt så. Mvh Joakim Rosendal

Christer S
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi fick ett professionellt och ödmjukt bemötande av begravningsbyrås personal. Byrån gjorde allt som var möjligt och lämpligt för att uppfylla våra önskemål. Då vi tidigare har anlitat byrån och med de positiva erfarenheterna från det tillfället i minnet var det naturligt att åter använda oss av dem. Även denna gång var det ett naturligt, ärligt och ödmjukt samt proffsigt bemötande där vi kände oss mycket väl bemötta och behandlade.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack Christer för dina ord. glada över att ni varit så nöjda med oss och känner att bemötande och allt varit bra. Mvh Joakim Rosendal

Lennart C
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi har blivit väldigt bra bemötta, fått hjälp med det vi har bett om utan problem. Kan varmt rekommendera Vita Liljan Västerhaninge

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej och tack Lennart för dina ord. Fint att ni känner att ni fått den hjälp ni önskat och ni är nöjda. Mvh Joakim Rosendal

Joakim K
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Mycket nöjd med vitaliljan. Proffsigt. Arrangemang.

Tack Joakim för dina ord. Glad över att ni är så nöjda. Mvh Joakim Rosendal

Margareta W
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fantastisk hjälp och stöd av en mycket professionell personal. Har ej tidigare varit i kontakt med en begravningsbyrå så mina förväntningar var varken bra eller dåliga. Hoppas naturligtvis på att det är bra, att min upplevelse av kontakten blir bra. Det jag beställde var en urnbegravning, blommor, handbuketter. Minnessidan var trevlig och välkomnande där släkt och vänner kunde tända digitala ljus, skriva något, beställa blommor om så önskades eller skicka en slant till t.ex. Cancerfonden. (Bättre med en fond än blommor...

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack så jättemycket Margareta för dina fina ord. Det värmer att du varit så nöjd med allt och att vi kunnat finnas där för dig. Hoppas att minnesboken blir ett fint minne att alltid kunna ha. Mvh Joakim Rosendal

Jan Christer Ö
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Bästa service man kan tänka sig! Anders gör verkligen allt för beställaren!

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tusen tack för det fina omdömet. Anders tackar så mycket också. Mvh Joakim Rosendal

Kenneth D
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Företaget har behandlat mitt uppdrag på ett trevligt och tillmötes gående sätt. Även prisbilden har varit bra.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Kenneth och tack för dina ord. Fint att du är nöjd med allt och att du även tycker att prisbilden varit bra. Mvh Joakim Rosendal

Else-Maj L
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Blev bra bemött. Fick all hjälp jag önskade. Fick även lite tips på hur man kan göra. Fick hjälp med att ordna med minnesstund som vi önskade. Har den i juli. Då kommer de med urnan. Nöjd med allt.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Else-Maj. Fint att ni varit nöjda med hjälpen som varit för tillfället och fått lite tips. Vi kommer ju höras av och ses längre fram när det är dags för er minnesstund senare också. Mvh Joakim Rosendal

Annelie N
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Fint bemötande och snabba svar på frågor.

Hej Annelie, fint att läsa att ni varit nöjda. Mvh Joakim Rosendal

Fai N
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Tack för ett fint bemötande i samband med närståendes bortgång.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Fai. Tack själva för att vi fick förtroendet att få hjälpa er.

Helena T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Vi har bemötts respektfullt och fått snabba svar och hjälp med alla våra frågor på bästa sätt. Själva begravningen blev precis som vi önskade och allt var så fint ordnat.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Stort tack Helena för de fina orden och så fint att veta att ni är nöjda och fick begravningen så fint som ni önskade. Mvh Joakim Rosendal

Lillemor T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Deltagande och professionellt bemötande. Goda vänner rekommenderade Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge. Vi är mycket nöjda med hela ceremonin i kyrkan program och tack kort. Hjälp med Bouppteckningen.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Västerhaninge

Hej Lillemor. Tack så jättemycket. Det är fint att höra att ni är så nöjda med oss och allt runtomkring begravningen och Bouppteckningen. Mvh Joakim Rosendal