Detta var min första kontakt med företaget Wowto där jag köpte ett begagnat fordon. Jag hade en mycket bra upplevelse med ljusa och fina lokaler och ett avslappnat sätt. Min säljare var kunnig och hjälpsam utan att vara påträngande eller stressande. Jag tog god tid på mig att titta på det fordon jag var intresserad av och efter en dryg timma bestämde jag mig för att genomföra köpet. Affären gick smidigt och veckan efter kom jag tillbaka och hämtade fordonet där samma trevliga säljare var på plats och hjälpte mig igenom processen.
Wowto Sweden AB
Välkommen till Wowto Sweden AB tidigare Fordonsbolaget! Med många års erfarenhet av bilbranschen kan du känna dig trygg när du handlar bil av oss. Tillsammans med vår verkstad jobbar vi intensivt med noggranna tester för att alla våra bilar ska vara i bästa möjliga skick, allt för att våra kunder ska ha ett problemfritt bilägande....
1348 omdömen om Wowto Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2017
Jag kom i kontakt med Carl på Wowto. Han gjorde ett superbra jobb. Han var rak, ärlig , tillmötesgående, svarade snabbt och var tillgänglig. (Även efter stängning vilket man aldrig ska förvänta sig ) Han sätt att jobba passade mig väldigt bra. Jag har högt ställda förväntningar ,jag hade många frågor . Det var även ett avstånd inblandat på ca 60 mil. Vi kom överens och knappt 1,5 vecka senare var jag på plats hos Wowto. Vilken otrolig anläggning! Ska tilläggas att jag även blev hämtad vid Rosersberg station av Carl. Detta...
Asif gjorde verkligen bildrömmen sann, fantastiskt kundbemötande, proffsig och enkel. Inte nog med alla frågor man ställt så har han alltid haft bra svar, stannade kvar längre för att genomföra affär, och har hjälpt till fantastiskt bra i efterhand när några små bekymmer dykt upp. Wowto och Asif har absolut fått mitt förtroende för framtida bilaffärer!
Serviceminded Rak Tydlig Duktig
Asif är en genomgående proffesionell säljare med rätt inställning till kundens behov och önskemål. Raka konkreta besked och dessutom trevlig och hjälpsam med eventuella problem. Många hälsningar Ove Lundmark
Anläggningen i sig är jätte fin, Säljaren Asif gör upplevelsen ännu unikare. Genuint nöjd med hela äffären.
Smidigt affär. Inget att klaga på.
Professionellt och trevligt bemötande. Kunnig.
Superbra, mycket nöjd. Trevlig och snabb på att svara.
Trevlig Kunnig och tillmötesgående. Svara alltid, har bra tips och är det något med en bil han sålt så tar han anvar för det. Kan lätt tänka köpa en bil av honom igen.
Kundupplevelsen är alltid på topp, här känner du dig verkligen sedd och hörd som kund. Bra bemötande där man gör det lilla extra för kunden, vilket har resulterat i två bil affärer på drygt ett år, bra gjort Asif Ahmad!
Kommer alltid att göra affärer med Wowto speciellt med asif bästa säljaren
Jag är otroligt nöjd med bemötandet och servicen från Asif Ahmad. Han var lyhörd, professionell och väldigt hjälpsam under hela processen. All information var tydlig, inget kändes stressat och han tog sig alltid tid att svara på mina frågor. Jag kände mig trygg genom hela affären och resultatet blev bättre än förväntat. Rekommenderas starkt!
Asif på Wowto är otroligt proffsig, noggrann och kunnig. Hela affären gick smidigt och tryggt från start till mål. Dessutom är Wowto en riktigt snygg bilfirma med otroliga bilar. Rekommenderas varmt.
Köpte nyligen en ny bil av Wowto bytte samtidigt in min befintliga bil. Jag fick hjälp av Carl och det var fantastisk service från första samtalet till överlämningen av nycklarna. Rakt igenom en riktigt bra upplevelse! Kan verkligen rekommendera Wowto!
Bra bemötande. Bilen, 2023, 1.900 mil, dock inte alls servad inom rek intervall. Uppdateringar ej gjorda vilket bl a medförde att takluckan ej gick att stänga. Batteriet defekt - laddade ur på ett dygn. Fick bidrag till ovanstående service och batteri motsvarande lågprisdelar/verkstad men föredrog Mercedesverkstad och betalade mellanskillnaden själv.
Asif!! Guldmedalj i kundbemötande, en rak och tydlig kommunikation. Ordnar allt som behövs utan minsta dröjsmål. Mycket nöjd kund.
Mycket bra säljare, fantastiskt bra bemötande! Försäljningschefen Elias, Saron och company, jätte nöjd med allt!
Bra försäljare Saron, som gjorde ett mycket proffsigt jobb.
Fantastiskt bemötande genom hela köpet. Proffsig, personlig och lättsam att ha kontakt med. Stark rekommendation!
Mycket bra bemötande och kommunikation från första kontakt till genomförd affär. Även efter köpet av bil har det inte varit några problem att få hjälp osv. Rekommenderar starkt och tvekar inte att återkomma för framtida affärer!
hon är en erfaren bilsäljare som vet vad hon sysslar med, mycket bra!
Väldig spontan person med lite planering och stressad dök jag upp nästan helt oanmäld till Saron en torsdag ändå blev affären smidig ock lyckad även när min bank krånglar löste det sig! Åkte hem med bilen någon timme efter! Rekommenderas stark henne kan man lita på! 💫
Trevlig tillmötesgående kontakt.
Köpte bil på distans, Carl var supertydlig och engagerad för att jag skulle bli nöjd! Smärtfri affär, 5 av 5!
En trevlig säljare med ordning och redo på sakerna.
Servicen var både professionell och personlig – jag fick snabbt svar på mina frågor och hela processen gick smidigt och effektivt från start till mål. Försäljaren var lyhörd, kunnig och genuint intresserad av att jag skulle hitta rätt bil för mina behov, utan något säljtryck. All information var tydlig och jag kände mig trygg genom hela köpet
proffsigt och bra service nöjd! Härligt med glad och positiv försäljare som är beredd att gå exstra milen thanks Carl
Mycket trevligt och seriöst bemötande. Tog sig tid och kändes engagerad. Enkel bilaffär för mig som kund.
Bästa säljaren & kundupplevelse
Hade kunnat informera om skador på fälgar muntligt ! Förutom det, super trevlig o proffsigt bemötande
Trevligt bemötande och proffsig hantering av bilaffären, som kund känner vi oss trygga o nöjda.
Tack för att jag äntligen träffade ett seriöst bilföretag. Proffsigt bemötande. Kunnig personal. Kan bara rekomedera!
Jag fick ett fantastiskt bemötande av Saron, som verkligen tog sig tid att lyssna på mina behov och önskemål. Hon presenterade Mercedes 350 GLE på ett mycket kunnigt och engagerat sätt, vilket gjorde hela upplevelsen både trygg och inspirerande. Saron utstrålade professionalism, var hjälpsam och hade en imponerande kompetens. Jag kan varmt rekommendera henne och ger henne det allra bästa omdömet.
Venlig og imødekommende. Forventet professionel hjælp til import af bil hvilket Saron beviste at hun kunne.hurtigt svar på mail så alt fungerede fint. Pengeoverførsler fungerede som aftalt.Et meget lille skår i oplevelsen var min forventning til det kosmetiske hvilket vi dog fik løst på dagen. Summa summarum ville jeg handle ned Wawto og Saron igen og anbefale jer.
Väldigt bra, avslappnad och kunnig
Det var 3:e bilen som jag köpte av Sebastian, tack för en riktigt bra service, nu ses vi inte på ett tag för RS6:an går som en dröm :)
Sålde min bil på 48 timmar grymt gjort
De fixar inte problem de lovar att lösa på bilen när den ska hämtas. Väldigt dålig kommunikation med dig som köpare. Fick vänta onödigt länge för att få en ny A35 logga på bilen (3 Timmar)
Sivans affärsmannaskap märks tydligt. Professionell, driven men samtidigt lyhörd. Vilket resulterar i att jag som kund känner en trygghet under ”processen” (köpa objekt, byta in objekt, finansiell rådgivning m.m). Kan efter att under åren säkert köpt ett 30-tal bilar, verkligen ge mina bästa vitsord gällande Sivan!!
Sivan var trevlig och bemötande. Han svarade tålmodigt på alla våra frågar då det var vårt första stora bilköp tillsammans. Vi är mycket nöjda med både bil och säljare!
Sivan mötte mig på ett trevligt sätt samt att han höll vad han lovade. Kunnig och hjälpsam.
Köpte en Range Rover Sport P400e. Allt fungerade perfekt. Sivan var proffsig och serviceinriktad. Rekommenderas.
Mycket bra service, pålitlig & trevlig. Köpet gick supersmidigt.
Trevligt och hjälpa samma person, kan verkligen sitt jobb. Jag är jätte nöjd och tacksam för allt hjälp Sivan .
Supertrevligt bemötande, informativ och bra kommunikation. Ena framlyktan behövde bytas efter köp, detta löste Sivan smärtfritt med både kontinuerliga uppdateringar om hur det går och utan massa krångel. Kan inget annat än att rekommendera WOWTO och Sivan :)
Mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderar Wowto om ni letar begagnad bil.
Trevligt bemötande från början till slut. Ser till att man som kund är helt nöjd med sitt köp. Rekommenderar👍
Riktigt proffsig säljare! 10/10 helt klart. 🌟