Mycket bra utfört arbete. Vi är väldigt nöjda med resultatet och uppskattar det professionella och noggranna arbetet. Rekommenderas varmt!
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...
2290 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Sedan starten hos Reco 2014
Vi är supernöjda med vår mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig under hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Rekommenderas varmt!
Bra kunnig, hungrig, vågar tänka utan för boxen. Lösningsorienterad. Fick det pris jag ville ha trots att det var ett pris i överkant vad alla mäklare jag diskuterade med trodde jag skulle få.
Stefan har varit lugn och tydlig o förklarat väl i alla steg, och svarat tålmodigt på frågor.
Det är tredje gång jag har med Stefan att göra, ett köp och två försäljningar och det går lika smidigt och professionellt varje gång. Jag rekommenderar honom starkt.
Kunnig ,hjälpsam, tillgänglig
Trevlig, bra och proffsig mäklare. Vi hade en väldigt kort försäljningsprocess och är helnöjda överlag.
Att sälja vår bostad och köpa en ny inom en månad har krävt en betydande arbetsinsats och är skälet till att jag dröjt med svar. Som tur är har vi haft en mycket tillmötesgående mäklare i Stefan Engroos, som kunnat leverera snabba och uttömmande svar på vår mängd av frågor och haft en bra känsla för vilken typ av objekt vi sökt. Jag tror att vi "landat väl". Nu ser vi fram mot inflyttningen och skapandet av ett nytt boende. Lars Olof Nilsson, Nederhult, Vingåker
Hej! Jag är väldigt ledessen att ni har fått påminna mig om återkopplingen till Stefan så många gånger, men inom en månad har vi sålt vårt hus och köpt en lägemhet, dvs tiden har varit mycket stressig. En mycket snabb affär med många frågor. Stefan har alltid snabbt och artigt svarat på våra frågor. Jag upplevet honom som en professionell och respektfull mäklare. Med vänliga hälsningar Kaisa Komulsinen-Nilsson
Hej Stefan han är jättebra mäklare underbart Har tala mot ödmjuk svara på alla frågor Det spelar ingen roll om det är vuxna eller barn Han är tydlig Och ärligt
Stefan gjorde hela försäljningen enkel och stressfri. Alltid snabb att svara, ärlig i sin rådgivning och professionell i varje steg. Engagerad och tydlig i sin kommunikation, med bra rådgivning genom hela processen. Kändes tryggt hela vägen. Rekommenderas varmt!
Bra kontakt under säljarbetet - lätt att nå och informerade snabbt när något hände. Erfaren och sympatisk, två goda egenskaper i detta arbete.
Superbra mäklare, rekommenderar honom verkligen. Kunden i fokus hela tiden. Vet inte om han har någon fritid, fick uppdateringar även kvällstid. Blev överraskad att det gick så fort, från det att vi skrev kontrakt tills att fastigheten blev såld.
Lugn, tydlig och väldigt hjälpsam. Alexander tar sig tid att förklara och har varit ett stort stöd genom hela processen. Vi sålde utan att behöva fotografera eller lägga ut bostaden på annons. När det sedan drog ut lite på tiden innan vi hittade något att köpa och stressen började krypa sig på, lugnade Alexander oss och guidade oss i rätt riktning. Vi har känt oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera honom.
Vi är väldigt nöjda med Stefan. Han var lyhörd, kompetent och processen kändes trygg hela vägen till mål. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja sin bostad!
Tack vare att Stefan fick oss att lägga ut vårt hus som kommande objekt trots att vi inte riktigt tyckte att vi ännu var där kunde vi göra snabb affär till bra pris med vårt nya hus. Det var mycket bra för oss och vi är glada att han tjatade på oss. 😊
Vi är väldigt nöjda med Alex som mäklare. Han är kunnig, tydlig och lätt att prata med. Alex har ett lugnt och tryggt sätt som gör att man känner sig i väldigt goda händer genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom
Vi fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande av Pia i samband med vårt köp av bostaden på Uttringevägen 6. Från första kontakten upplevde vi henne som engagerad, hjälpsam och lätt att kommunicera med. Som köpare hade vi förväntningar på att få tydlig information, snabba svar på våra frågor och att känna oss trygga genom hela processen. Pia levde verkligen upp till våra förväntningar. Hon var alltid trevlig och tillmötesgående och tog sig tid att svara på våra frågor och förklara sådant vi undrade över. Vi uppskattade...
Good experience. Pia is professional.
Rekommenderar varmt Alexander. Oerhört professionell, lyhörd och förtroendeingivande.
Mycket seriös och lyssnar på vad man behöver. Toppen bra
Väldigt professionell, trevlig och engagerad mäklare! Vi köpte vårt nya hus med Martin Berglind som mäklare och kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Martin var alltid tillgänglig, tydlig och hjälpsam, vilket gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Martin!
Martin Berglind på Svensk Fastighetsförmedling Salem har varit väldigt professionell, engagerad och tillgänglig. Jag upplever att han är kunnig, trygg i sin roll och tydlig i sin kommunikation. Han har varit hjälpsam genom hela processen och alltid tagit sig tid att svara på frågor och ge bra råd. Jag är mycket nöjd med mitt samarbete med honom och kan varmt rekommendera honom.
Lugn, trygg i bemötandet både för mig och spekulanter. Flexibelt i början med privata visningar när intresset var något svalare samt en öppen visning som sedan ledde till avslut. Kontinuerlig uppdatering om vad som hände genom hela processen. Alexander rekommenderar jag till andra om man är i behov av en bra mäklare.
Mycket professionell, engagerad och trevlig genom hela processen. Tydlig kommunikation och alltid snabb på att återkoppla. Kan varmt rekommendera!
He drove us thru the process of buying our first house. He is very professional and dedicated.
Upplevs som seriös och proffsig.
Stort tack till Stefan Engroos för ett fantastiskt jobb! Från dag ett har bemötandet varit 10 av 10. Stefan är superlyhörd, lätt att ha att göra med och har verkligen det där lilla extra engagemanget som gör hela skillnaden.
Stefan har under vår försäljningsprocess varit väldig engagerad hela vägen. Hans engagemang har lyst igenom när han efter varje steg, visning och samtal hör av sig om hur det ligger till. Han har varit lyhörd för våra önskemål och kommit med tips. Helt klart en mäklare man ska använda om man vill ha en mäklare med fullt engagemang och fokus på människan. Kan starkt rekommendera!
Ett förtroendefullt intryck, kunnig och snabb med ett leende på läpparna. Vi kan varmt rekommendera Alexander!
Alexander är trevlig, effektiv och professionell. Under de korta kontakter vi har haft så fick jag även känslan att han är pålitlig och gör det han säger att han ska göra.
Jag är väldigt nöjd med Stefans insats vid försäljningen. Han är engagerad och tillgänglig, och under processen har han varit tydlig. Tryggt och professionellt från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Stefan..
Riktigt duktig mäklare som håller en uppdatert hela tiden. Engagerad !
Jag är supernöjd med Stefan och hur han hjälpte mig med försäljningen av min bostad. Från första kontakten kändes det tryggt och smidigt. Han var alltid tydlig i sin kommunikation, gav bra och ärliga råd utifrån marknadsläget och var lätt att få tag på när jag hade frågor. Det jag uppskattade mest var att Stefan var ärlig och rak genom hela processen och samtidigt väldigt lyhörd för mina önskemål. Han gav mig en realistisk bild av läget och försökte aldrig måla upp en för fin bild bara för att få upp förväntningarna....
Stefan Engroos är en fantastiskt bra mäklare! Proffsigt bemötande från start och en ständig, tydlig kommunikation under hela försäljningen. Vi kände oss trygga, välinformerade och prioriterade genom hela processen. Skulle inte tveka en sekund att anlita Stefan igen!”
Jag upplevde Stefan som trevlig och professionell i sitt bemötande av alla mina frågor som jag som köpare hade.
Jag är väldigt nöjd! Professionell, engagerad och alltid trevlig och hjälpsam genom hela processen.
Jag hade en negativ uppfattning av mäklare, Alexander ändrade min inställning till dem. Professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Genuin och ärlig i sitt bemötande. Kunde inte varit mer nöjd!
Otroligt duktig och kunnig. Jag har känt mig väldig trygg med Stefan som mäklare, han har alltid funnits till hands för frågor och funderingar.
Trevlig , lättsam , kunnig och bra på att enkelt förklara alla turer som ingår i att köpa/sälja en bostad.
Trevligt bemötande och någon jag kan rekommendera.
Björn Petrén på Svensk Fastighetsförmedling är en lugn, erfaren och flexibel mäklare som från första stund ger ett genuint seriöst intryck. Med tydliga handlingsplaner och en genomtänkt strategi leder han hela processen framåt på ett väldigt strukturerat sätt. Björns ingjutande trygghet gör att han aldrig känner ett behov av att hävda sig eller bevisa något, vilket skapar en avspänd och säker känsla för både köpare och säljare. Han är extremt alert på marknaden och har en god förmåga att fånga rätt möjligheter precis när...
Jätteduktig och otroligt lösningsorienterad när det kan uppstå hinder!
Toppen mäklare! Lösningsorienterad och sakkunnig!
Som köpare ( jag) enkel och trygg upplevelse där Pia har koll på dokumenten och tydlig genomgång . Nöjd köpare 😊
Pia var förtroendeingivande lättsam och kunnig. Rekommenderas
Bra bemötande, punktlig, snabb uppdatering och återkoppling, enligt förväntan!
Så flexibel och hjälpsam på alla sätt
Ambitiös, noggrann, ansvarstagande gentemot säljare och köpare. Alltid beredd att driva affären mot mål oavsett motgångar, i tätt samarbete med säljaren.
Trevligt bemötande och en professionell attityd till uppdraget