Daniella Ahlström

Daniella Ahlström

Daniella Ahlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Daniella Ahlström har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Daniella Ahlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Ahlström har haft 32 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

161 omdömen om Daniella Ahlström

Sedan starten hos Reco 2022
Ellen S
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Okome

Daniella har inte bara varit professionell och kunnig, utan också varm, lugn och genuint omtänksam. I en period som stundtals varit både nervös och känslosam har hon alltid tagit sig tid, svarat på alla våra frågor och fått oss att känna oss sedda och prioriterade. Det märks verkligen att hon älskar sitt jobb och bryr sig om människorna bakom affären. Vi är så tacksamma att vi valde just henne som mäklare och hade utan tvekan valt henne igen alla dagar i veckan. Daniella, stort tack för att hjälp! Ellen och Victor

Svar från Daniella Ahlström

Tack snälla, jag blir så himla glad för era fina ord! Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med ert fina hus och så roligt att ni är nöjda med allt. Nu blir det dubbelgrattis till er, både för försäljningen och köpet, så roligt att ni hittat nytt redan!

Hans J
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Okome

Väldigt bra bemötande och väldigt bra uppföljning.

Svar från Daniella Ahlström

Tack Hans och stort grattis till ditt köp! Vad roligt att det blev din tur denna gång. Jag tror du kommer trivas jättebra!

Monica S
Slätten

Hon lyssnar och beskrivet saker så att man förstår hon är enkel att ha med och göra trevlig

Svar från Daniella Ahlström

Tack Monica för dina fina ord, vad roligt att du är nöjd! Tack för att jag fick hjälpa dig med försäljningen och stort grattis igen!

Ebba E
Slätten

Fantastiskt nöjd med proffsig hjälp och vägledning!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Ebba, vad glad jag blir! Stort grattis igen och vad roligt att vi hittade ett hus till er tillslut. Jag tror och hoppas att ni kommer att trivas jättebra!

André R
Slätten

Daniella har genomgående haft ett vänligt och professionellt bemötande mot oss som köpare.

Svar från Daniella Ahlström

Tack André, vad roligt att ni är nöjda! Roligt att vi äntligen hittade ett hus till er, stort grattis igen och jag tror ni kommer trivas jättebra!

Elisabet C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Centrum

Bra och vänligt bemötande, snabb med svar och återkoppling vid köp av lägenhet.

Svar från Daniella Ahlström

Tack Elisabet vad roligt att du är nöjd! Grattis till köpet och stort lycka till med din egen försäljning när det är dags!

Cosmo C
Centrum

Trevlig, professionell, tillmötesgående

Svar från Daniella Ahlström

Tack Cosmo, vad roligt att du är nöjd! Stort grattis till köpet, jag tror och hoppas att du kommer trivas jättebra!

Joakim E
Tröingeberg

Väldigt duktig och jobbar verkligen för din sak, om du vill köpa eller sälja!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Joakim, vad roligt att du är nöjd! Tack igen för förtroendet även denna gång.

Mohsen S
Tröingeberg

Tydligt, trevligt, top säljare.

Mohsen S och Daniella A gillar detta
Svar från Daniella Ahlström

Tack så mycket Mohsen! Grattis igen till ert första hus, jag tror ni kommer trivas jättebra!

Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröinge Ängar

Vi hade en fantastisk upplevelse tillsammans med Daniella som var extremt snabb och flexibel!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Eva och stort tack för förtroendet, jätteroligt att få hjälpa er och att vi lyckades så snabbt!