Mycket trevligt bemötande och mycket kunnig.
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg! Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning. Vi tillhör Sveriges främsta...
1773 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2016
Tack så mycket Kent Göran, vad roligt att ni är nöjda! Tack för att jag fick hjälpa till.
Har från första mötet fått ett mycket professionellt bemötande. Hon har alltid återkopplat och vi har lätt kunnat få tag på Daniella. Mycket lyhörd på våra önskemål och försäljningen har gått till precis som vi ville.
Tack så jättemycket Ninni både för era fina ord här och tidigare, vad glad jag blir att ni är nöjda! Tack för förtroendet och så roligt att allt gått så bra, nu hoppas jag ni kan landa någonstans och trivas!
Hampus hade ett proffsigt och vänligt bemötande! Allting gick smidigt och han var tillgänglig och svarade väldigt snabbt på meddelanden etc. Vi rekommenderar definitivt Hampus i framtiden för den som vill sälja sin bostad.
Det gläder mig att ni upplevde processen som smidig och att ni känt er väl omhändertagna genom hela köpet. Jag önskar er all lycka i ert nya hem och tack för den fina rekommendationen!
En påläst och kunnig mäklare med stort intresse för kundens bästa. Det är 3 gången vi valt Daniella som mäklare det säger väl allt, hon är bäst.
Åh va ni är snälla! Tack så jättemycket återigen, vad glad jag blir.
Vi är så otroligt glada att vi valde Hampus Sevholt som mäklare. Han har ett fantastiskt personligt engagemang och en fingertoppskänsla som verkligen gör skillnad. Hela processen har rullat på supersmidigt tack vare hans snabba återkoppling och proffsiga driv. Hampus ser verkligen både säljare och köpare, vilket skapade en väldigt positiv och trygg upplevelse hela vägen. En klockren femstjärnig insats!
Stort tack för de fina orden! Det betyder verkligen mycket. Tack för ert förtroende – det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen. Önskar er all lycka framåt!
Jag kan varmt rekommendera Hampus Sevholt som mäklare! Från första mötet till dess att kontraktet var påskrivet har han varit otroligt engagerad, lyhörd och professionell. Att sälja en bostad kan vara en stressig process, med med Hampus kände vi oss trygga hela vägen. Han var alltid snabb med att återkoppla, höll oss uppdaterade och visade genuin förståelse för både vår situation och köparnas behov. Ett stort tack för en fantastisk insats och ett över förväntan bra slutresultat!
Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det gläder mig att ni känt er trygga genom hela processen och att ni är nöjda med både resan och slutresultatet. Tack för ert förtroende och varmt lycka till framöver!
Gick snabbt och smidigt när vi lite hastigt bestämde oss för att köpa ett hus vi fastnade för. Trevligt bemötande och lätt att ha med att göra, lite svår att få tag på ibland men kalendern är väll full. haha 5 av 5
Tack :) Det här huset kommer bli så bra för er, önskar er all lycka till!
Trevlig, flexibel och förtroendeingivande. Allt gott!
Tusen tack för ditt fina omdöme – det betyder mycket för mig! Tack för förtroendet och önskar er allt gott framöver och stort lycka till i ert nya hus!
Vi kontaktade våra mäklare,Daniella när vi ville sälja för vi hade henne när vi köpte detta parhus och var supernöjda med henne då. Måste bara säga att vi är ännu nöjdare nu, i ett läge där det är osäkert på marknaden så såg hon bara möjligheter och det har gått så bra.
Tack så jättemycket Greger, va glad jag blir! Jätteroligt att få hjälpa er ännu en gång och att det blev så lyckat. Grattis igen!
Sofie bemötte oss på ett tydligt, in-lyssnande och proffsigt sätt. Svarade på åtskilliga frågor, lyssnade tålmodigt på våra utvärderingar och var ett stort stöd i vår jakt på nytt boende åt vår mamma. Stort Tack! :)
Anna är verkligen toppen! Jag hade henne som mäklare vid köp, och när jag skulle sälja var valet självklart! Alltid bra på att återkoppla och förklara processen vilket skapar en trygghet. Jag ger Anna mina varmaste rekommendationer!
Tack snälla du! Så roligt att höra att du känner så🦋 Lycka till nu framåt!
Vi fick ett väldigt trevligt bemötande från första kontakten till färdig affär. Anna var stöttande och positiv under hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Anna som mäklare vid försäljning.
Tack! Så glad jag blir😊 Så skönt att allt är klart och att vi hittat fina köpare till huset. Lycka till nu framåt!
Shkodran är kompetent,, lättillgänglig för frågor och funderingar (det hade vi många!) och lotsade oss genom vårt husköp på ett föredömligt sätt. Därför får han också förtroendet att sälja vår lägenhet - det känns tryggt!
Tack för din fina kommentar, Anna! Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa er med er bostadsförsäljning. 😊
+±+++++++++++++++++++++++++++!
Mycket trevlig och lyssnade på våra tankar vid försäljningen av vårt hus. Yrkesmässig kunnig erfaren . Vi är nöjda med hela upplägget och hur Sofie hanterade hela föreställningen Kan varmt rekommendera Sofie som säljare till andra som ska sälja sitt hus. MVH Aina o Håkan Sörbackavägen 11
Jag är väldigt mäklaren på alla sätt
Tack Bashi. Kul att jag kunde hjälpa till :)
Jag uppskattar Shkodran och hans professionella andra. Väldigt kunnig och pålitlig. Shkodran såg värdet på vårt hus och det blev sålt precis som han hade förutsett.
Tack för dina fina ord Liridon! Lycka till i framtiden :)
Absolut den bästa mäklaren ! Kompetent, ödmjuk och fantastisk människa.
Kul att jag kunde hjälpa till med försäljningen. Stort tack för förtroendet och det fina samarbetet – det uppskattas verkligen.
Anna var så trevlig när vi träffade henne på visningen, hon tog sig verkligen tid att prata med oss, lyssnade på våra frågor, det kändes väldigt lungt och bra.Vi vann budgivningen, och hela proceduren efteråt va så proffsigt utfört. Vi är så nöjda med hennes arbete.
Tack snälla! Så roligt att ni känner så. Den här stugan kommer bli toppen för er!
Vi är mycket nöjda med Ola Claessons agerande, professionalitet och bemötande. Det samma gäller också hans kolleger som varit inblandade i försäljningen av vårt hus. Tack!
Stort tack för er fina rekommendation och för det förtroende ni visat mig och mina kollegor. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med både försäljningen av ert hus och köpet av ert nya hem. Jag önskar er all lycka framöver och många härliga år i ert nya boende! 😊
Shkodran är lätt att samarbeta med, han är kunnig, faktabaserad och lyhörd.
Tack för din fina reco Aina :)
Shkodran är trevlig, påläst och professionell.
Önskar er lycka till med fritidsboendet! 😊
Trevlig, tillmötesgående och kunnig. Kan regler och bestämmelser utantill. Skapar goda relationer. Finns det mer att tillägga?
Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att jag fick hjälpa till med er bostadsförsäljning.
Blev ytterligt välinformerad. Ärendet välbehandlade med gott resultat.
Tack för de fina orden! Det var extra roligt att få vara med på er resa och se försäljningen gå så snabbt. Jag är glad att ni är nöjda och önskar er all lycka framöver!
Bra ',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Haha tack Tommy! Superglad att vi fick till affären. Vi hörs & ses snart igen.
Sofie har på alla sätt behandlat oss professionellt och vänligt. Även när jag ifrågasatte en del punkter i avtalet, tog hon dig tid att förklara dem på ett tålmodigt sätt.
Hampus gjorde ett bra arbete under försäljningsuppdraget att sälja vårt hus.
Tack för ert förtroende under försäljningen av ert hus! Det har varit roligt att få hjälpa er genom processen, och jag uppskattar verkligen er feedback. Önskar er allt gott framöver!
Vi har blivit mycket väl bemötta och är mycket nöjda med Daniellas professionella expertis som mäklare. Hon har varit engagerad, kunnig och hjälpsam genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne.
Tack så jättemycket Kevin både här och när vi sågs förra veckan, vad roligt att ni är nöjda! Grattis igen till ert första husköp, där kommer ni trivas jättebra!
Hon tog över ett uppdrag när min tidigare mäklare blev föräldraledig och verkade väldigt insatt i min lägenhet och skötte budgivning och kontraktskrivning väldigt professionellt och snabbt.
Hampus är mycket professionell och engagerad mäklare. Tydlig kommunikation, stort kunnande och ett trevligt bemötande genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!
Tack snälla för de fina orden och för ert förtroende genom hela processen! Det gläder mig att ni kände er trygga från start till mål och att ni är nöjda med resultatet. Jag önskar er all lycka framåt och tack för rekommendationen!
Väldigt trevlig och smidig att ha o göra med! snabb på att svara när man söker honom.
Tack för förtroendet. Jag önskar er ett stort lycka till framöver!
Vi blev väl mycket väl bemötta av Shkodran.Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare .Vi fick snabb och bra hjälp vid försäljningen av vårt fritidshus. Inger och Jan
Det var ett nöje att kunna hjälpa till med försäljningen av ert fritidshus. Lycka till!
Proffsig, kunnig och hjälpsam!
Hej Martina! Stort tack för ditt omdöme, det betyder jättemycket. Vad härligt för er att inte behöva hyra släp framgent, räcker med två skottkärror! Vi hörs & ses snart igen!
Hon är professionell och återkopplar snabbt.
Hampus gjorde en kanon jobb för oss vid vår försäljning Bra bemötande vid första kontakt och bra att återkoppla när något hade hänt med projektet Kan varmt rekommendera Hampus och om jag skall sälja något mer i framtiden så kommer jag garanterat använda Hampus
Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med försäljningen. Önskar er all lycka framåt, och ni är varmt välkomna att höra av er om det blir aktuellt igen i framtiden!
Mycket trevligt bemötande. Bra rådgivning och skötte affären proffesionellt och smidigt.
Tack så jättemycket Elisabet! Vad roligt att ni är nöjda. Tack för att jag fick hjälpa er, vi ses i huset :)
Proffsig, förtroendegivande och så trevlig!
Tack så jättemycket Amanda, va fint att du tog tiden att ge mig ett omdöme. Stort grattis igen till er!
Hon tog hand om vår försäljning på lägenhet med ett professionellt sett och stort engagemang. Hon var lyhörd och hjälpsam och allt gick hur smidigt som helst. Kan med glädje rekommendera henne för framtida uppdrag. Och kommer använda henne för nya uppdrag om så blir fallet.
Tack Göran, vad glad jag blir! Jätteroligt att ni är nöjda och att allt känns bra, vi ska ha bättre koll på fönstret nästa gång bara... :)
Vi har fått en lugn och fin försäljning av våran fastighet. Shkodran är inkännande och lugn i sin kontakt. Återkopplar snabbt när man ville ha kontakt. Kan varmt rekommendera honom.
Tack för förtroendet och möjligheten att få hjälpa er. Lycka till med allt framöver!
Shkodran Ramadani skötte visningen av fastigheten på ett effektivt, tydligt och pedagogiskt sätt, var snabb att återkoppla och kändes trygg i kontakten.
Tack för din fina kommentar! 😊 Vi önskar er all lycka med ert fritidshus i framtiden.
Olle har varit väldigt informativ, lyhörd och bra att bolla med under vår försäljning. Vi har känt oss trygga och sedda - rekommenderas :-)
Hejsan Emma! Stort tack för din fina rekommendation. Känns jättekul att höra att ni känt er trygga och sedda, det är min ambition. Även tack för ett gott samarbete till dig, du är grym! Vi hörs & ses snart igen!
Bra service och bemötande. Fastigheten sålde på rimlig tid och vi är nöjda med resultatet.
Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er sommarstuga!
Bra på att uppdatera, informerar Lyssnar på våra åsikter Håller kontakten
Hejsan Marita! Stort tack för att du tog dig tid att ge mig en Reco. Det har varit en lång resa i tuffa tider, men jag tycker vi alla haft ett bra tålamod och ett glatt humör under resans gång. Är glad att allt löste sig! Tack för ett mycket gott samarbete. Allt gott!
Min upplevelse av Hampus är att han är lyhörd, realistisk och ärlig. En toppenmäklare helt enkelt
Tack snälla för det fina omdömet! Det gläder mig att du uppskattat mitt sätt att arbeta:) Tack för förtroendet och för ett fint samarbete genom hela processen.
Det är ju inte helt färdigt än, tillträdet sker ju den 3/7 så därav fyra bollar i betyg. Jag tycker att Hampus har varit väldigt tillgänglig och korrekt i vår dialog. Att han dessutom är "en trevlig prick" underlättar ju att man känner sig trygg i dialogen. Vi är mycket nöjda så här långt.
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig att ni känner er trygga och nöjda med processen så här långt. Och tack för omdömet om att vara en "trevlig prick" – det tar jag gärna med mig! Nu ser vi fram emot att slutföra affären på bästa sätt inför tillträdet den 3 juli samt att omdömet uppdateras till "5 bollar" efter tillträdet;) Tack för förtroendet!
Trevlig, snabb återkoppling. Tog emot oss köpare och säljare i Mölndal då vi båda är därifrån och att Hampus var på möte i Göteborg på förmiddagen. Underlättade mycket för oss. Vid själva övertaget av fastigheten sker i Falkenberg.
Tack för de fina orden! Det gläder mig att ni uppskattade både återkopplingen och upplägget. Vi på Svensk Fastighetsförmedling försöker vara flexibla och hjälps gärna åt över kommungränserna för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Tack för förtroendet, så ses vi vid tillträdet i Falkenberg! :)
Amanda är otroligt trevlig, tillmötesgående och proffsig! När man möts av henne på visning så får man verkligen ett varmt och tryggt bemötande.
Tack snälla Hanna för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder mig verkligen. Jag misstänker att namnet blev lite tokigt i farten, men eftersom du även berättat detta för mig tidigare blir jag minst lika glad över att läsa det här 😊 Stort grattis igen till huset och lycka till i ert nya hem!
Mycket professionell och engagerad
Tack så jättemycket Anders! Roligt att få hjälpa dig med försäljningen.
Kände mig väldigt trygg och lugn med Daniella. Hon visade upp huset på ett väldigt fint och proffsigt sätt. Även all kontakt och frågor man haft längs vägen. När kontrakt skulle skrivas så kände jag mig väldigt varmt omhändertagen och tydligt informerad. Kunde inte vart mer nöjd än vad jag var med Daniella!
Tack snälla Emma, vad roligt att ni är nöjda och att allt känns bra. Stort grattis igen och hoppas ni kommer trivas jättebra!
Kände genast förtroende för Daniella o den känslan bara växte. Hon är lugn noggrann o påläst o jag kunde helt slappna av i hennes närhet. Mycket proffesionellt bemötande.
Tack Veronica, va fina ord! Både här och när vi setts. Jätteroligt att jag fick hjälpa dig med försäljningen och att det gick så bra.