Henric är oerhört bra på sitt jobb! Kunnig, pålitlig, en trygghet i stora affärer. Tack!
Henric Gustafsson
Henric Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Henric Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Henric Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Gustafsson har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
107 omdömen om Henric Gustafsson
Tack för ditt fina omdöme Emelie och grattis till ditt nya hus :)
Vi är väldigt nöjda med Henric som mäklare och med hur han hanterade hela köpeprocessen. Från första kontakten till avslutad affär var han professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Han var tydlig i sin kommunikation och såg till att allt gick smidigt och kändes tryggt hela vägen. Vi kände stort förtroende för Henric och kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa bostad.
Tack för ditt fina omdöme Marcus och grattis till ert nya boende :)
Mycket bra. Han kändes proffsig.
Tack för ditt omdöme Mari och grattis till din fina försäljning :)
Bra service. Lugn o trygg. Lyssnar på köparen o snabb att svara 🏆
Tack för ditt fina omdöme Urban och grattis till er nya villa :)
En smidig och lyhörd mäklare som jag uppfattar gör det bästa för båda parter.
Tack för ditt omdöme Stefan och grattis till dina fina försäljning :)
Trevlig, social kompetent, rak. Henric rekommenderar jag stark till andra.
Tack för ditt fina omdöme Fredrik och grattis till en fin försäljning av din villa :)
Kunnig, tillgänglig och tillmötesgående. Som köpare kände vi oss trygga!
Tack för ditt fina omdöme Malin och grattis till er nya bostad :)
Lugn person som inger trygghet. Upplevdes kunnig och med stor erfarenhet.
Tack för ditt fina omdöme Susanne och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Väldigt lugnt och bra och kunnigt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Anders och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Mycket kompetent, informativ, noggrann, lugn och inlyssnande! Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme Sofi & grattis till din försäljning :)