Bra service. Lugn o trygg. Lyssnar på köparen o snabb att svara 🏆
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Kalmar! Här hos oss hittar du en av Sveriges absolut äldsta bobutiker, därför är det en självklarhet att vi har massor av kunskap och erfarenhet inom mäklaryrket. Vi är ett sammansvetsat team mäklare och mäklarassistenter som har koll på varje vrå och bostad i Kalmar. Vi täcker hela...
1444 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Sedan starten hos Reco 2016
En smidig och lyhörd mäklare som jag uppfattar gör det bästa för båda parter.
Tack för ditt omdöme Stefan och grattis till dina fina försäljning :)
Kan bara komma på positiva saker. Glad varm trevlig och professionell.
Tack Fredrik för dom fina orden. Jag önskar er all lycka till framåt på nya äventyr! //Madeleine
Supertrevlig och bra att ha och göra med. Rak och ärligt i kommunikationen. Finns tillgänglig för frågor. Även hjälpsam med andra frågor och tankar såsom hur man ska tänka vid köp av annan bostad. Har verkligen inget negativt att säga om honom, vi är supernöjda!
Hon var duktig,påläst och driven.
Tack Andreas för fina ord! Jag önskar er allt gott framåt med ert nya. //Madeleine
Trevlig, social kompetent, rak. Henric rekommenderar jag stark till andra.
Tack för ditt fina omdöme Fredrik och grattis till en fin försäljning av din villa :)
Kunnig, tillgänglig och tillmötesgående. Som köpare kände vi oss trygga!
Tack för ditt fina omdöme Malin och grattis till er nya bostad :)
Extremt proffsig och tydlig från första mötet! Höll oss uppdaterade i hela processen vilket uppskattades!
Ett stort tack för de fina orden Axel! Det har varit ett riktigt bra teamwork hela vägen. Kul att få hjälpa er! //Petter
Han är professionell och har mycket erfarenhet inom sitt yrke
Tack för ditt fina omdöme Dawood. Skönt att hela resan nu är i mål. Grattis till ert nya hem! //Petter
Kristian är mycket kunnig, trevlig och engagerad. Han lyckades genomföra en komplicerad försäljning med många intressenter där andra misslyckats tidigare. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!
Den mest hjälpsamma och omtänksamma mäklaren vi någonsin varit i kontakt med! Mvh Rene Skou Larsen
Philip har ett trevligt sätt i telefon, och lätt att nå på telefon. Han var förutseende med fullmakt då vi var 3 delägare på vår fastighet. Gjorde affär utan att träffa Philip , men ändå topp jobb från Philips sida . Rekommenderar honom
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första kontakten till försäljningen av huset gick allt perfekt. Han var alltid vänlig, supertrevlig och mycket hjälpsam. Man märkte verkligen att han gör sitt jobb med hjärtat och vill det bästa för sina kunder. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen – det kunde inte ha gått bättre! Stort tack för all hjälp – varmt rekommenderas! 👏
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han har varit mycket hjälpsam under hela processen och alltid vänlig, tydlig och professionell. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja bostad
Smidig och snabb affär! Mäklaren anpassade sig enligt både säljaren och köparens önskemål.
Tack för omdömet Monika. Hoppas du skall trivas i din nya lägenhet. //Petter
Kristian är en engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla med både säljare och köpare. Vi rekommenderar!
Han är proffsig och återkopplar snabbt. Kan verkligen rekommendera honom!
Stort tack för fint omdöme Helena! Att vi envist arbetade vidare gav tillslut resultat. Teamwork är dreamwork! //Petter
Jag upplevde Kristian som seriös och duktig som mäklare. Han svarade på alla frågor och fanns lätt tillhands under hela affären. Jag kände mig trygg som köpare av lägenhet.
Trevlig tillmötesgående lätt att få tag i . Med andra ord en bra mäklare .
Lugn person som inger trygghet. Upplevdes kunnig och med stor erfarenhet.
Tack för ditt fina omdöme Susanne och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Väldigt lugnt och bra och kunnigt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Anders och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Mycket kompetent, informativ, noggrann, lugn och inlyssnande! Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme Sofi & grattis till din försäljning :)
Det märks att Håkan verkligen bryr sig om både säljare och köpare och har ett professionellt men ändå personligt bemötande. Vi uppskattade särskilt hans ärlighet, lugn och förmåga att förklara allt på ett tydligt sätt.
Vi är mycket nöjda med Ellen. Vi rekommenderar henne definitivt!
Det har varit och är ett mycket gott samarbete under hela processen. Bra återkoppling och alltid tagit sig tid när jag hört av mig. Ellen är också en sympatisk person som det är lätt att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera Ellen.
Fin kommunikation hela vägen och fantastiskt behjälplig samt kunnig
Tack för ditt fina omdöme Peter och grattis till er nya bostad :)
Ellen var en fin representant för sitt Företag.
Madeleine guidade oss expertmässigt genom processen att sälja vårt hus. Hon förklarade varje steg i detalj och påpekade eventuella hinder eller svårigheter. Hon var empatisk och extremt vänlig vid alla våra möten. Vi är mycket tacksamma mot henne för det framgångsrika slutförandet av husförsäljningen och kan varmt rekommendera henne som fastighetsmäklare.
Tusen tack för fina och värmande ord! Det har varit ett nöje att få jobba tillsammans med er och jag önskar er allt gott framåt! //Madeleine
Working with Madeleine Jonsson has been an exceptional experience. She is a true professional who not only understands the needs of both buyers and sellers, but also ensures the very best outcome for everyone involved. Her deep knowledge of the real estate market, combined with her clear and structured guidance, makes the entire process feel smooth and secure. Madeleine is highly responsive, approachable, and always ready to provide support. As an international buyer, there were many aspects I was unfamiliar with, but she...
A heartfelt thank you, Frank, for these kind and touching words. They mean so much to me! I know you’re going to have a wonderful time in your new holiday paradise. It has been a true pleasure to help and guide you through this process. I wish you all the best for the future! //Madeleine
Henric levde upp till alla våra förväntningar som mäklare med ett mycket gott bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Christian och grattis till er fina försäljning i Sporrek :)
Professionell. Agerar snabbt, Tillmötesgående och trevlig.
Tack för ditt fina omdöme Henrik och grattis till er nya bostad :)
Proffsig, engagerad och trevligt bemötande.
Tack för ditt omdöme Linda och grattis till din nya bostad :)
Jag upplever M som respektfull och inkännande och framförallt kunnig. Våra förväntningar var ganska låga detta var nytt för oss M tog tag i det hela på ett sätt som gjorde oss trygga. Bra på att hålla oss uppdaterade. Betyget ovan skall egentligen vara 5 affären är i nuläget inte avslutad så vi reserverar oss på 4.
Det har varit en ära att få hjälpa och guida er i er säljprocess. Tack för värmande ord! Jag önskar er all lycka till framåt. //Madeleine
Madeleine är en fantastisk mäklare. Hon är väldigt vänlig, hjälpsam och svarar alltid snabbt och noggrant på alla frågor. Det är lätt att komma i kontakt med henne, både på telefon och skriftligt. Jag tyckte också om att det fanns många bilder och filmer av huset och tomten – det gav en bra och tydlig bild. Budgivningen gick väldigt smidigt. När vi behövde se huset en gång till innan kontraktet, ordnade hon snabbt en visning och förklarade allt om huset på ett mycket utförligt sätt. Även vid förberedelsen av kontraktet har...
Tusen tack snälla Krista för dina värmande ord. Det har varit en fin resa att hjälpa och guida er i. Detta kommer bli så bra. Ser fram emot att ses snart igen! //Madeleine
Bra och snabba återkopplingar , lätt att nå via telefon eller SmS
Mycket kunnig och trevlig i bemötande mot mig som kund. Dessutom mycket pedagogisk i att förklara säljprocessen.
Tack för ditt fina omdöme Åke och grattis till en lyckad försäljning :)
Philip är en mycket trevlig och sympatisk man! Han har goda egenskaper för jobbet och visar också adekvata kunskaper för ärendet! Jag skulle gärna rekommendera honom till kunder!
Tusen Tack för ditt omdöme avseende min insats med förmedlingen. Tack också för att just jag fick hjälpa er!
Trevlig, tillmötesgående ambitiös som man väntar sig av en duktig mäklare Bemötandet har hela tiden varit bra
Mycket bra bemötande, god kontakt kontinuerligt. Våra förväntningar har Henric levt upp till väl. Mycket kompetent mäklar lugn och trygg.
Tack för ditt fina omdöme Veronica och grattis till er försäljning :)
Bra mäklare i mitt tycke, gjorde allt som förväntades och gjorde det på ett bra sätt
Tack för dom orden Giga! Jag önskar er all lycka till med projektet och ser med spänning fram emot resultatet längre fram. //Madeleine
Professionell och kunnig. Gör upp handlingsplan och "ligger på" med att få saker gjorda. Kontaktar intressenter. Men på ett ödmjukt och lugnt sätt.
Tack Susanne för ditt omdöme avseende mitt jobb med er affär. Det var jättekul att få hjälpa er med försäljningen!
Proffsigt agerande och flexibel
Tack Magnus för det fina omdömet och att du tog dig tid att svara här via Reco! Hoppas Amanda ska trivas bra i sin nya lya! //Petter
Filip Andersson från Färjestaden har skött vårt ärende exceptionellt bra. Vi är nöjda.
Tack för ditt omdöme Ove och även för ert förtroende med att jag fick hjälpa er med försäljningen
Bemötandet från HH var från första början varmt, trevligt och professionellt. Kommunikation var bra, han återkopplade alltid snabbt och vi kände oss viktiga som kunder. Jag kan varmt rekommendera HH som mäklare
En erfaren, kreativ och lösningsorienterad mäklare
Vi är väldigt nöjda med Madeleine Mycket trevlig och duktig Kjell
Tack snälla Kjell för fina ord. Det var fint att kunna få hjälpa till. //Madeleine
Mycket påläst. Verkligen satt sig in i vad hela denna försäljning innebär. Dessutom trevlig.
Tack snälla Ann Ing-Marie för fina ord. Det var fint att kunna få hjälpa till. //Madeleine
Mycket engagerad och hjälpsam.
Tack snälla Annette! /Ellen
Troligtvis besitter han en stor juridisk kompetens och erfarenhet av dylik affär.
Mycket kunnig och påläst och väldigt trevlig. En stor fördel är att det alltid varit lätt att få kontakt med Philip. Återkommer alltid om han är upptagen när man sökt honom. Jag kommer definitivt anlita Philip igen i framtiden och kan varmt rekommendera Sv. Fasth. Förmedling på Öland.
Tack för omdömet om mitt arbete Daniel. Jag skall se till att ställa upp när jag behövs igen i framtiden givetvis! Vi ses i Sandbergen!