Joakim Qvänsel

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4.7
Affärer senaste året

Joakim Qvänsel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Joakim Qvänsel har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Joakim Qvänsel har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.7. Joakim Qvänsel har haft 46 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

146 omdömen om Joakim Qvänsel

Sedan starten hos Reco 2023
Katarina S
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Norrstrand

Joakim löste en snabb bostadsförsäljning åt oss.

Schützer Fredrik S
Norrstrand

Fick ett bra intryck från första början av honom och hur hela processen skulle gå till. Fick besiktning och Drönarbilder utvändigt samma dag och även förslag till annons. Två dagar senare kommer annons ut och första paret bokat veckan efter är affären klar. Snabbt o bra jobbat.

Niklas J
Karlstad

Att sälja sitt hus kändes helt tryggt tack vare Joakim. Han är otroligt proffsig, tydlig och förtroendeingivande. Med sitt lugn, sin erfarenhet och sin naturliga framtoning vägledde han oss perfekt genom hela affären. Vi kunde inte varit nöjdare och ger våra allra varmaste rekommendationer!

Dennis O
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Professionell och fantastisk bra bemötande. Även fast köp-processen gick otroligt snabbt hann vi ändå få ett bra intryck av Joakim. Det var vårt första bostadsköp och det kändes tryggt hela vägen. Vidare hoppas vi att resterande tid fram till inflyttningsfest kommer gå lika smidigt. Jag kan varmt rekommendera Joakim som mäklare

Kalle J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Fint bemötande och smidig process från visning till köp!

Bedrijna A
Kronoparken

Han har gjort bra jobb tydligt hjälpsam trevligt bemötande bra information om allt det va alt bra och trevlig bra jobbat

Kerstin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kronoparken

En trevlig respektfull och förtroendeingivande person.Bra återkoppling hela tiden gav trygghet. Affären blev en positiv upplevelse. Tack Joakim Kerstin B

Amanda V
Karlstad

Snabb etablerad första kontakt och möte. Lättillgänglig. Tydlighet genom hela försäljningsprocessen. Försäljningen gick smidigt och enligt våra önskemål.

Vanja Eva Elisabeth H
Karlstad

Mycket duktig mäklare.Man litar på honom

Ameneh M
Kronoparken

Han va jätte bra mäklare och det gick väldigt snabbt