Tydlig i samtliga delar som samtal, vägen om än krokig så ändå tydlig och uppmuntrande. Har och kommer fortsatt att rekommendera Johan N
Johan Nöbauer
Johan Nöbauer är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Johan Nöbauer har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Johan Nöbauer har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Nöbauer har haft 54 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
249 omdömen om Johan Nöbauer
Johan hjälpte oss att sälja vårt hus. En process som som tog 11 månader från att vi började förbereda med bilder tills att vi beslutade oss för att lägga ut huset till försäljning. Tack vare ett väldigt bra förberedande arbete från Johan så tog det bara 5 dagar för huset att säljas efter att det lades ut på Booli. Johan var väldigt duktig på att återkoppla tills oss under hela processen. Kan varmt rekommenderas.
Bra bemötande, kunnig och trevlig. Med vänlig hälsning, Lena Ambjörnssons
Väldigt professionell och omhändertagande. Guidade oss genom hela husköpet. Rekommenderar varmt!
Johan uppträder vänligt, informativ och proffesionell Toppbetyg!
Lyhörd, snabb återkoppling, lätt att prata med, tydlig o han "tog hand om affären" på ett mkt proffsigt sätt. Vi är mycket nöjda!
Noggrann, kunnig och hjälpsam. Trevlig mäklare som kan sin sak. Det har kännts tryggt och bra att sälja bostaden genom Johan. Som säljare har man inte heller kännt någon press eller stress. Skulle jag sälja bostad igen i framtiden skulle jag vända mig till Johan direkt.
Vi är supernöjda med Johan. Han har guidat oss genom hela köp-processen på bästa sätt. Vi rekommenderar honom om ni vill ha en grym mäklare! Tack Johan!
Han är tydlig, trygg i sin profession och han kan sin bransch.
Vänligt bemötande och gjorde ett bra jobb. Samarbetet fungerade bra och det blev ett bra resultat.