Kan bara säga positiva saker. Svarade på mobilsamtal, ringde upp, kom hit enl överenskommelse, tydlig offert mm. Allt har gått mycket smidigt o jag är absolut nöjd.
43 omdömen om Erik Lindström
Trevligt bemötande. Kom med bra förslag på fönster och dörrar. Bra servicekänsla.
Allt blev bra och tider hölls trots tids press på grund av rotavdraget 2025. Bra återkoppling på telefonen varje gång man ringde. Tacksam för hjälp med äldre Elitfönster.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig att höra att allt fungerade bra trots tidspressen och att du upplevde återkopplingen som bra. Kul också att vi kunde hjälpa till även med dina äldre Elitfönster. Tack för förtroendet!
Erik är trevlig o kunnig säljare.Kom hem och tog mått på alla fönster lätt att ringa till om frågor svara han inte så ringer han upp. Funkar mycket bra. Jag beställde 12st fönster och 2st terassdörrar.Leveransen var på lovad vecka mycket nöjd med Erik.
Stort tack för det fina omdömet! Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet, tillgängligheten och leveransen. Tack för förtroendet och för att du valde oss – det uppskattas mycket.
Han har väret utrolig hjälpsom
Tack så mycket! Det gläder mig att höra att du upplevt mig som otroligt hjälpsam. Stort tack för ditt omdöme!
Grymt trevlig, tydlig info och snabba svar.
Jag blev trevligt bemött av Erik Lindström. Han gav ett förtroendegivande intryck och jag har inget att klaga på gentemot honom.
Stort tack för vänliga ord! Det gläder mig att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och förtroendegivande. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Som säljare lyckades han få med mig men levererade dåligt tidsmässigt. Gjorde affär i början av juni och fönstren på plats V47 21/11 Nu väntar jag på serviceteam för att åtgärda flera fel på produkten. Som helhet så känner jag att ett visst prisavdrag borde göras på grund av ovanstående brister i helhetsupplevelsen. Mvh Glenn Ernström
Hej Glenn, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du delar din upplevelse. Jag beklagar verkligen att leveranstiden blev längre än förväntat. Jag har full förståelse för att detta påverkar helhetsintrycket negativt, och det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Leveranstiderna under perioden var tyvärr längre än normalt, men det är samtidigt vårt ansvar att vara tydliga och följa upp så att förväntningarna stämmer. När det gäller serviceärendena är de registrerade och kommer att åtgärdas...
Väldigt kunnig säljare som gav oss de bästa råden.
Tack för ett väldigt trevlig omdöme. Återkom gärna om ni behöver mer hjälp i framtiden.
Han är kunnig och gjorde en bra och noggrann första mätning av ytterdörren som skulle bytas. Det gick snabbt att få hem honom för denna mätning. Sedan var det bra att man när som helst kunde vända sig till honom via sms eller telefon vid frågor. Bemötandet var professionellt och klanderfritt.
Tack Mats, Det betyder mycket att du är nöjd både med mätningen och kontakten under vägen. Jag försöker alltid finnas tillgänglig och göra processen så enkel som möjligt, så det är roligt att höra att det uppskattades. Tack igen för förtroendet – hör gärna av dig om du behöver hjälp med något framöver.