Isabell Askerfors

Isabell Askerfors

Isabell Askerfors är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum

Isabell Askerfors har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Isabell Askerfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.7. Isabell Askerfors har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

210 omdömen om Isabell Askerfors

Sedan starten hos Reco 2014
Ellinor J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Björkekärr

Bra nätverk och bra kommunikation genom hela processen. Många kloka idéer och beslut.

Hampus F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Björkekärr

Väldigt bra bemötande men ibland lite dålig koll på vissa saker men stora hela väldigt bra.

Mats A
Almedal

Alldeles utmärkt på alla sätt; väl förberedd, genomförde allt professionellt och hon var väldigt trevlig.

Jonatan S
Björkekärr

Mycket kunnig och bra att ha att göra med. Svarar när man ringer och sköter allt runtom. Bara positivt.

Johnny H
Kålltorp

Kämpade inte för att få upp priset på lägenheten. Kändes som det var bara att bli av med den så snabbt som möjligt.

Svar från Isabell Askerfors

Hej Johnny, Vad tråkigt att läsa om din upplevelse. Tack för att du tagit dig tid att skriva och ge mig feedback. Jag delar inte din upplevelse om vad som hänt men tar givetvis till mig detta och ska försöka göra allt jag kan för att ingen ska ha samma känsla som du efter en affär. Jag vill samtidigt försäkra dig om att jag har gjort mitt yttersta för att nå bästa möjliga resultat utifrån förutsättningarna och marknadsläget.

Hanna J
Kålltorp

Isabell har varit lyhörd och gjort ett bra jobb!

Joakim L
Örgryte

Proffsig! Personligt bemötande. Tillgänglig.

Gunnar F
Gårda

Mycket påläst, professionellt och trevligt bemötande. Bra återkoppling och mycket smidig affär.

Malin W
Kålltorp

Isabell är en genuin mäklare med stenkoll på allt! Vi kände oss trygga i hela processen och är glada att hon bistod oss i vår försäljning. Kan varmt rekommendera Isabell till andra säljare!

Felix M

Proffesionellt bemötande, svarar i god tid och otroligt trevlig! 5 av 5