Proffsigt och trevligt bemötande. Toppklass!
Joakim Ernstsson
Joakim Ernstsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
.Joakim Ernstsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Joakim Ernstsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 376 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Ernstsson har haft 45 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
376 omdömen om Joakim Ernstsson
Joakim lämnar ett seriöst och gott intryck. Han har en lugn och förtroendeingivande framtoning. Högst kompetent och professionell. Vi köpte lägenhet av honom.
En professionell, förtroendegivande och lugn mäklare som har jobbat på ett tryggt och metodiskt sätt. Han är lätt att få tag på och har alltid ett väldigt trevligt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera Joakim
Enkel och trevlig att ha och göra med!
Vi har bara gott att säga om Joakim Ernstsson. Han har tryggt lotsat oss igenom hela processen. Alltid varit tillgänglig för att svara på våra frågor och bollat idéer med oss. Otroligt proffsig! Kommer rekommendera Joakim till alla vi känner!
Joakim mäklare är lugn och saklig på ett trevligt sätt. Jag har förtroende för honom.
Mycket trevlig och förtroendeingivande mäklare som gav bra svar på mina många frågor. Rekommenderas!
Joakim har hjälpt oss att både köpa och sälja bostad och vi har enbart positiva erfarenheter utav hans arbete! Mycket trevlig och inkännande, professionell och tillgänglig. Rekommenderas varmt!
Joakim gjorde ett utmärkt jobb vilket ledde till att allt löste sig till det bästa. Han var alltid lika trevlig och förstående.
Pålitlig, hög tillgänglighet, metodisk, trevligt bemötande samt väldigt god kännedom om bostadsmarknaden i Östra Centrum.