Joakim Ernstsson

Joakim Ernstsson

Joakim Ernstsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum

Joakim Ernstsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Joakim Ernstsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 369 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Ernstsson har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

369 omdömen om Joakim Ernstsson

Sedan starten hos Reco 2014
Anna S
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Björkekärr

Joakim har hjälpt oss att både köpa och sälja bostad och vi har enbart positiva erfarenheter utav hans arbete! Mycket trevlig och inkännande, professionell och tillgänglig. Rekommenderas varmt!

José R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Strömmensberg

Joakim gjorde ett utmärkt jobb vilket ledde till att allt löste sig till det bästa. Han var alltid lika trevlig och förstående.

Erik O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Lunden

Pålitlig, hög tillgänglighet, metodisk, trevligt bemötande samt väldigt god kännedom om bostadsmarknaden i Östra Centrum.

Christina H
Kålltorp

Det har varit väldigt positiv med Joakim som mäklare i vår husförsäljning. Han ger ett mycket förtoendegivande intryck, man känner sig trygg som säljare med Joakim. Han är väldigt proffesionell, lugn och lyhörd. Det märks att han vet vad han gör och har god kunskap i varje steg av processen. Vi kan varmt rekommendera Joakim, en riktigt bra mäklare! Vi har varit så nöjda!

Frida E
Björkekärr

Vi har bara positivt att säga om samarbetet med Joakim vid försäljning av vårt radhus. Han är tydlig, kommunikativ, kunnig och trygg. Vi har löpande informerats om varje steg i processen och han har lyssnat på våra önskemål samtligt som han gett oss bra och kloka råd. Även kontakter med alla andra som behövs i en försäljning har Joakim skött och det har genomgående varit flexibelt och smidigt. Tack!

Anna S
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Östra Centrum
Björkekärr

Mycket positiv! Kunnig, empatisk och professionell mäklare.

Ingrid A
Strömmensberg

Mycket proffsig. Är påläst och ger information på ett lättförståligt sätt. Ger ett mycket seriöst intryck.

Peter H
Gårda

Allt fungerade från första kontakt till köp, han är kunnig och har lång erfarenhet vilket märks på hans agerande. Kan verkligen rekommendera honom.

Tony I
Strömmensberg

Joakim är en behaglig person som uppfyller de kriterier som jag hade på uppdraget.Lätt att få kontakt med och återkom med svar!Tack

Daniel A
Örgryte

Kanon hela vägen från första kontakt till försäljning. En mycket kompetent, noggrann och påläst mäklare vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderar starkt Joakim.