24/7 Flytt & Städ Sweden AB

24/7 Flytt & Städ Sweden AB

www.24flytt.se
  • Badge2025

24/7 Flytt & Städ Sweden AB är en flyttfirma som erbjuder prisvärd, professionell och smidig flytthjälp. Vi utför flyttar över hela landet och hjälper även till vid utlandsflytt. Med 99% i kundnöjdhetsgrad kan vi garantera hög standard i alla våra uppdrag. Vi skräddarsyr våra flytt- och städtjänster efter dina behov och förutsättningar....

42 omdömen om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Braulio M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag vill ge en stor eloge till denna flyttfirma som hjälpt mig att flytta i Stockholm. Allting var verkligen helt perfekt från början till slut. De kom i tid, var väldigt trevliga och professionella från första kontakten till sista momentet. Mina saker togs omhand med största omsorg och hänsyn, och allt packades otroligt noggrant. Man märkte verkligen att de hade erfarenhet och brydde sig om att göra ett bra jobb. Jag rekommenderar varmt denna flyttfirma – bättre kan det inte bli.

Ann W
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Behöver du hjälp med flytt kan vi varmt rekommendera 24/7. Trevlig, tydlig, och snabb kontakt för offert och bokning. Duktiga, artiga och starka killar som med stor omsorg, plastade, bar, täckte och flyttade vårt bohag. Vi är så nöjda!

Linda J
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Först blev de sena med 1,5 timma, men de hörde av sig och förklarade. Sen flytta de mina 3rok till nästa lägenhet på under 3h. Sjukt snabba, smidiga och plastade och skyddade möbler. De var även trevliga vid kontakt. Skulle absolut rekommendera. Nu har jag inte haft min städning än men flytten var med beröm godkänd.

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för din fina kommentar! Det betyder mycket att höra att flytten gick snabbt, smidigt och att bemötandet kändes bra. Vi vill gärna förtydliga att förseningen faktiskt var cirka 65 minuter. Vi började försöka nå dig redan från klockan 07.00 på det telefonnummer som fanns angivet i bokningen, men där fick vi tyvärr inget svar. Senare kontaktade du oss från ett annat nummer, och då kunde vi äntligen få tag på varandra och meddela den uppdaterade ankomsttiden. Vi är glada att själva flytten blev så lyckad och hoppas att städningen lämnar samma goda intryck. Tack igen för rekommendationen!

Amir Mohammad A
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack grabbar på 24/7 Flytt & Städ – ni fixade flytten och städningen utan stress, allting kom fram helskinnat och lägenheten var spot-on ren!👏

Yam Y
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Helt otroliga killar! Så duktiga och starka! Väldigt smidig och snabb flytt, jag är supernöjd och kommer boka igen.

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Stort tack för de fina orden! Vi blir så otroligt glada att höra att du uppskattade grabbarnas insats och att flytten var både smidig och snabb. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång!

Anita L
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Allting smidigt och bra och prisvärt

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme och förtroende. Önskar dig all lycka och hoppas du trivs i din nya bostad😊Mvh 24/7 Flytt & Städ Sweden AB.

Soriti D
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag är otrolig nöjd med flytten! Allt gick super smidigt och fort! Inga konstigheter! 10/10 service

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme och förtroende. Önskar dig all lycka och hoppas du trivs i din nya bostad😊Mvh 24/7 Flytt & Städ Sweden AB /Eddie

Mustafa S
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Wow – vilken flytt och städning jag fick av 24‑7 Flytt och Städ Sweden AB! Att flytta ca 80 m² kan kännas överväldigande, men de gjorde det så smidigt – all flytthjälp gick som en dans och mina saker behandlades med varsamhet. Sedan städningen – rent, snyggt och utan någon som helst knussel. Kontakten innan var supertrevlig och proffsig, och jag är verkligen jättenöjd med att ha valt dem för både flytten och städningen. Tack för ett toppenjobb! 🙏

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme och förtroende. Önskar er all lycka och hoppas ni trivs i er nya bostad😊Mvh 24/7 Flytt & Städ Sweden AB/Eddie

Susanna S
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för att ni kunde hoppa in med så kort varsel och flytta mitt piano när den andra flyttfirman uteblev. Superbra kämpat uppför alla trapporna. Det blev lite dyrare än jag först hade trott, men det var det värt. Trevlig och kunnig personal också. Tack igen!

Karin S
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Rekomenderas verkligen ! Trevliga och effektiva och framförallt lösningsorienterade , vår soffa gick inte in i trapphuset men istället för att bara säga att det inte gick ansträngde dom sig utöver vad som var förväntat och lyckades få in den genom fönstret.

Catrin R
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag fick en väldigt bra upplevelse. Dom var väldigt tillmötesgående. Förklarade allt dom skulle göra/inte göra mycket tydligt. Eftersom flytten inte skett än så hoppas jag att den blir som jag förväntat mig. Att den blir smidig och bra. Har beställt en flytt och städning av min lägenhet

Oscar T
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Beställningen av tjänsten Vi fick ett gott bemötande från bolagets sida med en utförlig beskrivning av flytt-tjänstens innehåll och villkor. Förväntningarna och upplevelsen Vi hoppades på en väl utförd flytt - dvs. packning ett par timmar, tömning av allt i huset, säker transport och därefter avlastning inne i det nya huset. Flyttkarlarna var extremt effektiva och var samtidigt varsamma i hanteringen. De höll ett mycket imponerande tempo och förmådda vara vänliga under tiden. Vi kan intyga detta eftersom vi var närvarande...

Lisa H
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för hjälpen och bra jobbat grabbar! Denna flyttfirman rekommenderas, flyttade från Eskilstuna till Stockholm utan problem. Mina möbler är hela och fina. Dessutom var även flyttstädningen väldigt noggrann städat och fint gjort. Om jag flyttar i framtiden kommer jag att anlita den här företaget igen! Återigen tack så mycket, rekommenderas verkligen!!

Stephanie L
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Snabba & noggranna, försiktiga med möbler & proffsigt utfört jobb!

Stina M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Flytt: Trevliga, artiga och duktiga killar, packat snabbt och fint, flyttat många mil packat upp lika snabbt och fint. Inte något trasigt eller förstört. Städ: snyggt och rent, lika duktigt. Så nöjd och tacksam. Jättebra gjort.

Jessica R
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jättebra bemötande, trevliga och proffsiga personaler. Jag är nöjd med 24/7 Flytt &Städ service.

Alen A
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

The team was professional, efficient, and incredibly careful with all of our belongings. They made what could have been a stressful day smooth and stress-free. Everything arrived safely. Highly recommend their services!

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Thank you so much for this wonderful review! We are incredibly happy to hear that the team was professional, efficient, and incredibly careful with all of your belongings. Making a potentially stressful moving day feel smooth and stress-free is exactly our goal. We appreciate your high recommendation and are delighted to know everything arrived safely! 🌟 We look forward to being of service again in the future!

Linnea R
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag är verkligen imponerad av den planering som krävdes för att få med allt i en och samma last. På flyttdagen arbetade teamet snabbt, effektivt och med stor omsorg om mina saker!

Sandra Elisabeth V
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Toppen killar som kunde ställa upp med kort varsel. Flytten gick snabbt och smidigt och dom var otroligt noggranna. Skulle absolut rekommendera dom till andra!

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme och förtroende. Önskar dig all lycka och hoppas du trivs i din nya bostad😊Mvh 24/7 Flytt & Städ Sweden AB/Eddie

Nikki H
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Super trevliga killar! Dom var oerhört snabba utan att tumma på kvaliteten. Plastade in möblerna ordentligt och packade noga i bussen. Skulle absolut anlita dom igen och kan varmt rekommendera dom!

Henok M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag anlitade 24/7 flytt & stöd både för flytten och för flyttstädningen, och jag är otroligt imponerad över hur smidigt och professionellt allt sköttes starkt rekommendera till 24/7 trevliga personer och duktiga killar som gör bästa jobb jag har flyttat några gånger med andra man 24/7 är den bästa ni kan välja kan jag säga till er tack för fina jobb son ni har gjort.

Sidra M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag anlitade 24/7 flytt & stöd både för flytten och för flyttstädningen, och jag är otroligt imponerad över hur smidigt och professionellt allt sköttes! Flytten gick snabbt, effektivt och helt utan stress. Personalen var punktliga, försiktiga med möblerna och väldigt hjälpsamma. Allt packades och transporterades med största omsorg, och det kändes verkligen tryggt hela vägen. När det var dags för flyttstädningen gjorde de ett fantastiskt jobb. Hela bostaden blev skinande ren, in i minsta detalj. Fönstren glänste, kök och...

Barbro G
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Bra upplevelse! Kom tiden som var sagt, trevliga, duktiga och hjälpsamma killar som gjorde ett jättebra jobb. Bokar dem gärna igen - om vi ska flytta någon fler gång. Tack! Barbro och Arne

Katarina F
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Väldigt bra flyttfirma. Det gick snabbt och smidigt och utan problem. Rekomenderas!

Eddie M och Ash G gillar detta

Birgitta V
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Trevliga killar som utförde sitt uppdrag på bästa tänkbara sätt

Åsa Maja Maria Margareta L
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Flexibla, tillmötesgående och mycket nogranna! Glada och trevliga! Måna om att arbeta smart, effektivt och fokuserat. Mycket lösningsorienterade och jag som kund kände mig trygg från första stund. Allt kom fram fint, inte en skråma på något och jag uppskattar att allt plastades nogrannt innan flytt. Jag har redan rekommenderat företaget för folk jag känner 😊

Linus A
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag tog hjälp av 24/7 Flytt & Städ Sweden AB vid min senaste flytt och är riktigt nöjd. De kom i tid, jobbade effektivt och var väldigt trevliga att ha att göra med. Inget strul och allt kändes tryggt från början till slut. Städningen efteråt var också riktigt bra – lägenheten var skinande ren vid besiktningen. Som småbarnsförälder med mycket att tänka på uppskattar jag verkligen att allt bara flöt på utan stress. Kan varmt rekommendera dem! /Linus, 44 år, Stockholm

Khaled T
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Tack för att det finns ett så bra flytt- och städföretag som ert. Grabbarna var starka, hade mycket bra kondition och var väldigt trevliga. Jag fick både flytt och städning, och städningen var verkligen noggrann. Efter städningen såg huset ut som om det hade renoverats. Flytten gick också väldigt smidigt. Tack så mycket!

Noor Raian Nabil N
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Flytten gick smidigt och utan stress tack vare det här fantastiska teamet. De bar försiktigt, höll tiderna och var dessutom väldigt trevliga. Städningen efteråt var fläckfri – hyresvärden hade inget att anmärka på. Kunde inte varit mer nöjd!

Dan L
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

dom kom inte fick flytta med några kompisar

Svar från 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Hej Dan. Vi är ledsna om det blev en missupplevelse den här gången. Vi kom ut som planerat på den bokade tiden, men eftersom vi inte fått någon avbokning visste vi inte att du redan hade löst flytten med vänner.

Maria F
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Bästa betyget. Killarna var artiga, duktiga, snabba och hjälpsamma i fråga om råd. Flytten uppfyllde verkligen våra förväntningar. Kan varmt rekommenera denna flyttfirma!

Christina P
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Bra och mycket snabba och trevliga killar. De skulle varit tre men var bara två, de fick slita hårt. Tråkigt att de inte kan svenska vilket försvårade. Jag hade beställt flytt av 200 kvm boyta plus källare och flyttstädning av boytan.Tydligheten kring hur mycket lastutrymme 40 kubikmeter är mer än att det är ca 120-130 kvm hade varit bra samt information om hur lång tid flyttstädningen skulle ta. I det stora hela är jag mycket nöjd med både flytt och städning.

Toni B
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Efter att ha jämfört priser och tidigare betyg/omdömen så valde vi Flytt & Städ Sweden, och är väldigt nöjda! Det funkade smidigt med all kontakt och flytt-grabbarna var väldigt effektiva och hjälpsamma :) Lite längre fram så kommer delar av familjen att anlita dessa igen, rekommenderas starkt! 🙂

Marie Denise M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Trevliga och flexibla, flyttade flertalet känsliga och ömtåliga saker som alla levererades i perfekt skick. Mycket nöjda!

Mona K

Jättenöjd. Trevlig personal och städningen var superbra. Rekommenderas

Zirak A
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Ni har gjort jätte fin städat. Vi rekommendera er till alla andra.

Ulrika K
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Trevliga snabba billiga rekommenderas varmt

Bo Gunnar Erik H
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Bra service, gick väldigt smidigt

Amer S
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag kunde inte vara mer nöjd. Hela processen var smidig, professionell och väldigt välorganiserad. Flyttteamet var punktliga, noggranna och hanterade mina saker med stor omsorg. Städningen var helt fläckfri – lägenheten såg ut som ny efteråt! Personalen var dessutom trevliga och hjälpsamma, och det märktes att de brydde sig om att göra ett riktigt bra jobb.

Philip-Bedirhan B
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag är oerhört nöjd med flyttfirman! Från första kontakt till sista momentet präglades hela upplevelsen av professionalism, effektivitet och ett genuint engagemang. Teamet var inte bara snabba och hjälpsamma – de hanterade alla mina tillhörigheter med största omsorg och respekt. Allt kom fram i perfekt skick, utan minsta skada. Jag kan med största värme rekommendera dem till alla som söker en pålitlig, trygg och högkvalitativ flyttservice. Stort tack för en enastående insats!

Claudia M
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Jag vill verkligen lyfta fram hur nöjd jag är med firman. Teamet var punktligt, otroligt effektiva och gjorde hela flytten stressfri. Deras kommunikation var tydlig och de var väldigt lyhörda för mina behov. Jag uppskattade verkligen deras professionalism och noggrannhet. Om du letar efter en flyttfirma som verkligen levererar, sök inte längre! Jag är supernöjd!

Mahdi S
Skrev om 24/7 Flytt & Städ Sweden AB

Försiktiga och duktiga flyttgubbar, de plasta in alla möbler nogrannt och var super trevliga också från bokning till avslut!