A Berggrens Bilservice I Floby AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 0515-400 57 Dela

Välkommen till A Berggrens Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Floby! A Berggrens Bilservice ABs bilverkstad har funnits sedan 1972 i Floby, strax utanför Falköping. Vi är en allbilsverkstad med auktorisation för Hyundai, Fiat Professional och Isuzu. Vi tar emot alla bilar oavsett märken, modell och drivlina och...

325 omdömen om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Mikael S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tack för hjälpen, kommer räkningen snart?👍

Kenneth B
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Mycket gott bemötande. Service av husbilen som ni utförde perfekt. En bilservice som vi anlitat många gånger o kommer att fortsätta med.

Tommy G

Mycket bra arbete. Listen längst ner är jättesnygg. Må så gott. TOM

Carina F
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Så trevliga och bra service . De hämtade även vid stationen då jag kom med tåg . Super

Inge Lennart E
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra bemötande allt enligt tidsplanen med service högsta poäng 👍

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Jari Matias H
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Vänligt bemötande, fixade felet på husbilen som inte andra klarade av !? Proffs!!

Annika Karolina W
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Väldigt servicevänilga och lyssnar på kunden. En seriös verkstad som kan det de gör.

Roy Ingvar L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Jag bokade en tid för oljebyte i växellådan och fick hjälp med husbilen på ett proffsigt sätt och nu har jag lägre transmissonsljud och en växellåda är mjukare och smidigare att växla så jag är mycket nöjd med det jobbet. Hälsningar Roy.

Stig Fredrik N
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Fantastisk bemötande. Stort engagemang Fin service. Ni har en mycket nöjd kund. Önskar en trevlig Valborg Mvh Fredrik Nilsson

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Tommy Peter T
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Trevligt och kunnigt bemötande. Bra service och tydlig information om vilket arbete som m utförts.

Lars Roland J

God service och Trevligt bemötande

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Per K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Lätta att diskutera med, ett bra bemötande.

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Bo Roland K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tillmötesgående och proffsig mekaniker. Ett företag man gärna anlitar fortsättningsvis.

Klaus Manfred K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra bemötande och duktiga medarbetare Tack för hjälpen

Mikael Anders Hans J
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Dom löste mitt problem snabbt och smidigt, mycket trevlig personal. Bra utfört arbete. Kommer att komma tillbaka. Vänligen Mikael

Anna Christina Margar S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Alltid proffsig och vänlig personl.

Kenneth B

Ett företag som ger kunden 100% focus och ställer alltid upp å hjälper till.👑

Stig Arne K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Enkel bokning bra service bra jobb och trevlig personal sllt gott kommer tillbaka.

Inga-Lill Kristina H
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Ett vänligt och trevligt bemötande från all personal. Gör ett fint arbete.

Stig P
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

De gör alltid sitt bästa och är trevliga att ha och göra med!Inget att klaga på!

Inge J
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Proffesionellt utfört arbete. Trevligt bemötande. Rätt bedömning av vilka åtgärder som behövs göras.

Lars Olov H
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Har under alla år jag servat aldrig varit missnöjd. Bokar en gång per år under april och det passar mig utmärkt. När man ställer frågor om hur man ska sköta fordonet så har jag fått konsekvensa svar. Har rekommendeat Berggrens till flera husbilsägare.

Karin Liselott L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Ringde och beställde delar till min husbil,snabb service,delarna fanns där morgen efter

Anneli L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Trevlig och snabb service. Alltid lika nöjd.

Håkan A
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Nöjd med hanteringen och bra service.

Maud Inga-Lill Mari A
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Ordning och reda. Bra kommunikation. Mycket nöjd.

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.

Siv Ann-Louise A
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Funkade hur bra som helst Är jättenöjd med servicen

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!

Lars Georg B
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Som alltid känns det så bra att lämna bilen där. Proffsiga och så trevliga! Bilen var inne på service.

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Bengt-Olof P
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Det är en jättebra verksamhet. Bra och trevliga personal.

Marita S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Service på min husbil och kamremsbyte. Det är alltid ett bra bemötande. Har varit nöjd alla gånger jag varit där.

Sara Louise Å
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra rakt igenom Jag är mycket nöjd

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!

Lennart Sören A
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Trevligt å familjärt allt enligt ök

Lars Gunnar P
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Problem fritt på alla sätt , enkelt

Hans Magnus J
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Ett väldigt bra bemötande och arbetet utfört med stor skicklighet.

Joacim E
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

En väldogt bra och fin service och trevligt bemötande..

Ann Mona Katarina V
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Mycket trevligt bemötande och bra service. En verkstad med ordning och reda, personal som brydde om mig som kund.

Pernilla Kristina L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Funkade bra, hade bokat service på bilen och den genomfördes.

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Malin Pauline K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra service och bra kommunikation från hela gänget på Berggrens!

Anders Samuel P
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra bemötande trevliga killar och bra service

Anders H
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Fixade problemet på husbilen som ingen annan klarade av hade den inne på 2 stk Fiat verkstad

Mats Konrad N

Enkelt och förtroendeskapande bemötande

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Patrik Bo Lennart H
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Mycket bra service å väldigt trevlig personal

Jerry S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Snabb service,löst ett svårt problem!

Bert-Ove K
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Mycket till mötesgående hade även lånebil när de gjorde service

Jan Kristoffer E
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Servat bilar hos Berggrens i över 20år, alltid bra resultat, trevligt bemötande och service.

Svar från A Berggrens Bilservice I Floby AB

ack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Ingrid A
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Jättebra och snabb service Mycket bra bemötande

Per S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Bra service som vanligt , inga problem att låna ett fordon när man väntar!!

Bengt-rune L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Vi vill ge högsta betyg till fin service. Kunnig personal och bra bemötande

Carina Ingela Ingeg S
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

Duktiga mycket bra bemötande och service inriktade gjorde ett kanonjobb snabbt

Inger L
Skrev om A Berggrens Bilservice I Floby AB

En mycket trevlig och service inriktad verkstad