Tack för hjälpen, kommer räkningen snart?👍
A Berggrens Bilservice I Floby AB
Välkommen till A Berggrens Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Floby! A Berggrens Bilservice ABs bilverkstad har funnits sedan 1972 i Floby, strax utanför Falköping. Vi är en allbilsverkstad med auktorisation för Hyundai, Fiat Professional och Isuzu. Vi tar emot alla bilar oavsett märken, modell och drivlina och...
325 omdömen om A Berggrens Bilservice I Floby AB
Mycket gott bemötande. Service av husbilen som ni utförde perfekt. En bilservice som vi anlitat många gånger o kommer att fortsätta med.
Mycket bra arbete. Listen längst ner är jättesnygg. Må så gott. TOM
Så trevliga och bra service . De hämtade även vid stationen då jag kom med tåg . Super
Bra bemötande allt enligt tidsplanen med service högsta poäng 👍
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Vänligt bemötande, fixade felet på husbilen som inte andra klarade av !? Proffs!!
Väldigt servicevänilga och lyssnar på kunden. En seriös verkstad som kan det de gör.
Jag bokade en tid för oljebyte i växellådan och fick hjälp med husbilen på ett proffsigt sätt och nu har jag lägre transmissonsljud och en växellåda är mjukare och smidigare att växla så jag är mycket nöjd med det jobbet. Hälsningar Roy.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Fantastisk bemötande. Stort engagemang Fin service. Ni har en mycket nöjd kund. Önskar en trevlig Valborg Mvh Fredrik Nilsson
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevligt och kunnigt bemötande. Bra service och tydlig information om vilket arbete som m utförts.
God service och Trevligt bemötande
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Lätta att diskutera med, ett bra bemötande.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Tillmötesgående och proffsig mekaniker. Ett företag man gärna anlitar fortsättningsvis.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra bemötande och duktiga medarbetare Tack för hjälpen
Dom löste mitt problem snabbt och smidigt, mycket trevlig personal. Bra utfört arbete. Kommer att komma tillbaka. Vänligen Mikael
Alltid proffsig och vänlig personl.
Ett företag som ger kunden 100% focus och ställer alltid upp å hjälper till.👑
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Enkel bokning bra service bra jobb och trevlig personal sllt gott kommer tillbaka.
Ett vänligt och trevligt bemötande från all personal. Gör ett fint arbete.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
De gör alltid sitt bästa och är trevliga att ha och göra med!Inget att klaga på!
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Proffesionellt utfört arbete. Trevligt bemötande. Rätt bedömning av vilka åtgärder som behövs göras.
Har under alla år jag servat aldrig varit missnöjd. Bokar en gång per år under april och det passar mig utmärkt. När man ställer frågor om hur man ska sköta fordonet så har jag fått konsekvensa svar. Har rekommendeat Berggrens till flera husbilsägare.
Ringde och beställde delar till min husbil,snabb service,delarna fanns där morgen efter
Trevlig och snabb service. Alltid lika nöjd.
Nöjd med hanteringen och bra service.
Ordning och reda. Bra kommunikation. Mycket nöjd.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.
Funkade hur bra som helst Är jättenöjd med servicen
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Som alltid känns det så bra att lämna bilen där. Proffsiga och så trevliga! Bilen var inne på service.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.
Det är en jättebra verksamhet. Bra och trevliga personal.
Service på min husbil och kamremsbyte. Det är alltid ett bra bemötande. Har varit nöjd alla gånger jag varit där.
Bra rakt igenom Jag är mycket nöjd
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt å familjärt allt enligt ök
Problem fritt på alla sätt , enkelt
Ett väldigt bra bemötande och arbetet utfört med stor skicklighet.
En väldogt bra och fin service och trevligt bemötande..
Mycket trevligt bemötande och bra service. En verkstad med ordning och reda, personal som brydde om mig som kund.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Funkade bra, hade bokat service på bilen och den genomfördes.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Bra service och bra kommunikation från hela gänget på Berggrens!
Bra bemötande trevliga killar och bra service
Fixade problemet på husbilen som ingen annan klarade av hade den inne på 2 stk Fiat verkstad
Enkelt och förtroendeskapande bemötande
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket bra service å väldigt trevlig personal
Snabb service,löst ett svårt problem!
Mycket till mötesgående hade även lånebil när de gjorde service
Servat bilar hos Berggrens i över 20år, alltid bra resultat, trevligt bemötande och service.
ack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Jättebra och snabb service Mycket bra bemötande
Bra service som vanligt , inga problem att låna ett fordon när man väntar!!
Vi vill ge högsta betyg till fin service. Kunnig personal och bra bemötande
Duktiga mycket bra bemötande och service inriktade gjorde ett kanonjobb snabbt
En mycket trevlig och service inriktad verkstad