Bra service till konkurrenskraftiga priser. Trevlig personal
A Engmans Bilservice AB
Välkommen till Engmans Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lidköping! Vi är din lokala bilverkstad och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina, inklusive mopedbilar, husbilar och transportbilar. Våra tjänster omfattar bilservice enligt tillverkarens rekommendationer...
342 omdömen om A Engmans Bilservice AB
Mycket trevligt bemötande vid service som blev snabbt utförd…😊
Allt kanon, väldigt nöjd. Bra service och bemötande
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Superbra bemötande och smidigt att lämna in bilen
Fick mycket bra bemötande hade inga förväntningar. Gjorde service och kammrems byte. Är mycket nöjd med jobbet de gjorde
Bra service och trevlig personal.
En firma som värnar om sina kunder och är duktiga mekaniker
Trevligt bemötande. Allt gick smidigt och enkelt.
Bra med genomgång av vad som gjorts med bilen i samband med hämtning. Priset man fått reda på i förväg stämmer när det ska betalas.
Fick en tid samma vecka för service + lite annat Och fri assistans 1 år,och fick bilen klar som bestämt.
Gillar personalens lyhördhet, goda råd och fina bemötande. Detta inger förtroende.
Ett bra och seriöst mottagande och smidig hantering för mig som kund.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Alltid ett trevligt bemötande av personalen och bra service.
Bra bemötande, mina förväntningar infriades.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag tyckte det var väldigt bra och är nöjd
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt o bra bemötande både på telefon och Kassan. 😊
Bra bemötande och förklarande
Mycket trevligt mottagning Mycket kunnig personal Mycket praktisk parkering
Funkar som alltid jättebra!!!!
Snabb service och trevligt bemötande
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Det blev en bra upplevelse , problemet löstes på kort tid av bra folk, då blir man nöjd,
Helt problemfritt och pålitligt. Dessutom en uppdaterad kundyta sedan senast jag var där 👍
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Snabba med svar, hade svar på mina frågor. Hittade lite grövre (dyra) problem på bilen. Bra att dom ringde upp och kollade om jag ville lägga ner dom pengarna på bilen innan dom lagade den
Mycket bra mottagning Snabb service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabbt och enkelt effektiva grabbar att ha att göra med
Alltid bra bemötande, bra service, bra med offert innan servicen ska genomföras. Har servat våra bilar hos Engmans i ca 15 år.
Snabb proffsig service. Kunnig personal.
Löste vårt problem på ett otroligt bra sätt, stort tack för detta.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Möjlighet till att boka snabbt och bra återkoppling.
Jätte trevligt bemötande och snabb service då de bytte startmotor och trasig blinkers på min bil.
Trevlig personal lätta att prata med.Jag känner dom sedan tidigare o fick snabbt tid för reparation. Fick snabbt lånebil så jag klarade mig bra.Dom bytte kupefläktmotor som är ganska komplicerat och det gjorde dom bra. Tack till alla inblandade, jag är helt nöjd. Torgny Stadling
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra och tydligt information. Bra bemötande
Alltid bra bemötande på detta företag, även väldigt bra kommunikation i alla frågor.
Ett mycket bra och vänligt mottagande vid ett akutbesök dom fixa bilen direkt toppenbra gjort
Snabb service och trevlig personal
Funka bra rakt igenom. Inget att anmärka på.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb service, kom in två dagar före julafton med en v50 med dålig effekt på motorn, spridaren i cylinder 3 hade tydligen lagt av men det visste inte jag när jag kom in. Lämnade in bilen kl 7 på morgonen och de sade att de skulle kolla på bilen den 23/12. Tidig eftermiddag den 22e så ringde de och berättade att de lyckats diagnosticera felet och att bilen borde vara fixad innan lunch den 23e. Fantastisk bra service, kunde till och med snacka med mekanikern som fixade min bil när jag hämtade den.
Bemötande och kunnig personal
Snabb hjälp och bra att man kan lämna in bilen på kvällen innan. Alltid hjälpsamma.
Blev bemött på ett trevligt sätt och fick svar på mina frågor
Bra. De påpekar extragrejer som behöver åtgärdas så att man kan ta det samtidigt som övrig service och spara tid.
Mycket bra service och bemötande
Trevligt bemötande Och snabb o bra service
Ett mycket bra kundmottagare. Ett bra bemötande! Gjorde det de sa! Perfekt?
Helt ok Bra service mm. Kunde inte va bättre
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Har alltid fått ett trevligt bemötande! Förklarar vad som behöver göras och lämnar sen ett kostnadsförslag. Det har inte tillkommit andra avgifter än det som stått på offerten. Blir snabbt klara med rep. o skickar sms när arbetet är slutfört.
Trevlig personal oavsett vem man pratade med. Prisvärt jobb. Ett par tre tusen billager än märkesverkstaden i stan. Fick monterat motorvärmare och kupévärmare och allt ser mycket bra ut. Kommer att anlita dom igen.
Alltid trevligt och ett proffsigt bemötande!
Lämnade in bilen för att vindrutespolningen hade pajjat fick den utbytt snabbt o proffsigt blev väldigt väl motagen trevlig o vänlig personal jag är väldigt nöjd
Väldigt bra service. Raka och ärliga svar på mina frågor och ett snyggt resultat av arbetet som gjordes. Lätt att rekommendera Engmans till andra.