A Engmans Bilservice AB

Uma parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Ligue 0510-298 51 Compartilhar

Välkommen till Engmans Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lidköping! Vi är din lokala bilverkstad och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina, inklusive mopedbilar, husbilar och transportbilar. Våra tjänster omfattar bilservice enligt tillverkarens rekommendationer...

365 omdömen om A Engmans Bilservice AB

Jan A
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Trevligt bemötande och bra intryck .Hoppas på fortsatt gott samarbete

Lisa Hellström J
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Mycket bra service och reparation.

Josefin Maria Marga J
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Toppen bra service och bemötande. Alltid ett bra arbete som utförts!

Kristoffer H
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Inga konstigheter, bra kommunikation, bra öppettider.

Stig Olof Lennart N
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

En enastående service då bilens laddning system krånglade bra bemötande och ett snabbt arbete kan med varm hand rekommendera denna bil verkstad. Lennart Nyberg.

Glenn Evert H
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

När jag lämnade in bilen hos Engmans blev jag vänligt bemött av väldigt trevlig, hjälpsam, kunnig och positiv personal, då jag hämtade bilen hade dom även kollat över andra brister och fel samt en beräknad kostnad,jag kommer att fortsätta lämna in volvon hos Engmans vid behov och förmodligen också även min Chrysler Newport 68, när det behövs,

Sven Christer Ivar S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra kontakt och bra utfört arbete tycker jag

Sven Mats Viktor E

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Bengt Gideon G

Xxxccccccchjkkcxfgkk. Hgfffhhhhj vggyuujk

Per Niklas Anders N
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra bemötande. Snabb och kompetent. Avsevärt billigare och bättre än min märkesverkstad.

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Hans Stefan Mikael A

Trevligt bemötande !! Väl utfört arbete

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lennart S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Vänligt bemötande, snabb service bra jobb byte bromsok

Anders P
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra kundmottagare, kunnig. Bra service överlag.

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Siv Mona S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Jättebra bemötande. Mycket bra kundservice. Saklig och bra information. Redovisning vad som åtgärdats.

Sven L
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Snabb och bra service av trevlig personal

Urban S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Seriösa. Har varit kund i många år, ända sen den förste ägaren. Bra service och kommunikation.

Jimmy L
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Trevlig personal och proffsigt bemötande. Snabb och bra kundservice

Michael Ryszard K
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas!

Per-Anders Ronny S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra bemötande, trevlig personal, mycket bra service

Svar från A Engmans Bilservice AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jan Erik H
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra bemötande. Fastställd prisbild. Påminnelse på SMS.

Gösta N
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra bemötande, snabb service och prisvärt.

Arvid Sune S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Jättebra fick tillbaka en bil som går underbart bra.

Elinor Maria Terese E
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Mycket bra mekat! Och dessutom 2 veckors gratis parkering.

Svar från A Engmans Bilservice AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Hans C
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra service till konkurrenskraftiga priser. Trevlig personal

Lars Göran A
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Mycket trevligt bemötande vid service som blev snabbt utförd…😊

Roger Lennart René Å
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Allt kanon, väldigt nöjd. Bra service och bemötande

Pontus Gunnar Markus S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Superbra bemötande och smidigt att lämna in bilen

Anders B
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Fick mycket bra bemötande hade inga förväntningar. Gjorde service och kammrems byte. Är mycket nöjd med jobbet de gjorde

David A
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra service och trevlig personal.

Johan B
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

En firma som värnar om sina kunder och är duktiga mekaniker

Hans J
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Trevligt bemötande. Allt gick smidigt och enkelt.

Frans Valter Ingwar Ö
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra med genomgång av vad som gjorts med bilen i samband med hämtning. Priset man fått reda på i förväg stämmer när det ska betalas.

Jan-Erik N
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Fick en tid samma vecka för service + lite annat Och fri assistans 1 år,och fick bilen klar som bestämt.

Agne Göran G
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Gillar personalens lyhördhet, goda råd och fina bemötande. Detta inger förtroende.

Ann-Sofie G
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Ett bra och seriöst mottagande och smidig hantering för mig som kund.

Svar från A Engmans Bilservice AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Hans T
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Alltid ett trevligt bemötande av personalen och bra service.

Bo R
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Bra bemötande, mina förväntningar infriades.

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Peder A
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Jag tyckte det var väldigt bra och är nöjd

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Joakim I

Trevligt o bra bemötande både på telefon och Kassan. 😊

Gustav Erik S

Bra bemötande och förklarande

Ann-Britt Margareta C

Mycket trevligt mottagning Mycket kunnig personal Mycket praktisk parkering

Johanna S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Funkar som alltid jättebra!!!!

Carin Elisabet S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Snabb service och trevligt bemötande

Svar från A Engmans Bilservice AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Jan Mikael F
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Det blev en bra upplevelse , problemet löstes på kort tid av bra folk, då blir man nöjd,

Carl Johan S
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Helt problemfritt och pålitligt. Dessutom en uppdaterad kundyta sedan senast jag var där 👍

Svar från A Engmans Bilservice AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Olle Algot L
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Snabba med svar, hade svar på mina frågor. Hittade lite grövre (dyra) problem på bilen. Bra att dom ringde upp och kollade om jag ville lägga ner dom pengarna på bilen innan dom lagade den

Bengt Olof A

Mycket bra mottagning Snabb service

Svar från A Engmans Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Nils Tommy A
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Snabbt och enkelt effektiva grabbar att ha att göra med

Carl B
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Alltid bra bemötande, bra service, bra med offert innan servicen ska genomföras. Har servat våra bilar hos Engmans i ca 15 år.

Ulla Helen Kristina H
Escreveu sobre A Engmans Bilservice AB

Snabb proffsig service. Kunnig personal.