Bra och snabb service, överkomligt pris
A & H Turbo Bil Service AB
Välkommen till AH Turbo Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Kåge! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för alla bilmärken oavsett märke och modell. Vi utför bilservice, bromsservice, felsökning, batteribyten samt montering av motor- och kupévärmare. Välkommen till oss när du behöver hjälp med dina däck. Vi hjälper...
35 omdömen om A & H Turbo Bil Service AB
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Min bil var där i totalt 5 månader, vilket är för lång tid. Dålig återkoppling från verkstadens håll gällande bilen, fick ringa flera gånger och fråga vad som hände med bilen. Ett plus var att jag fick ett litet prisavdrag.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Anlitat vid ett flertal tillfällen. Snabba, bra återkoppling och service!
Trevligt bemötande och snabb service
Dom har snabb och bra service och kan sin sak
Bra service, lätttillgängliga, snabba och till rätt pris
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Serviceminded,snabba och prisvärda. Rekommenderas varmt!
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Mycket bra bemötande. Bra jobb och vettiga priser. Har lämnat in bilen där tidigare och är mycket nöjd med dom. 😀👍🏻
Mycket nöjd👍🏻😃 både med att få en snabb tid och mycket trevligt bemötande. Och nu fungerar bilen perfekt🙌😁
Super🔥🤝personal super🔥👍 plats super
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevliga, snabba till ett rimligt pris. Riktigt bra!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Tack för god service och fint bemötande
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten
Behövde byta hjullager, ringde spontant och de kunde klämma in en drop in tid direkt. 10/10
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra jobbat med min bil och det gick bra
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Jag fick snabb hjälp med att åtgärda felen på min bil Turbon lagades Spindelled Bromsklossar Service Är saker som gjordes på bilen och jag har fått bra bemötande på plats. Jag kommer rekommendera dem till andra som behöver hjälp med sin bil. Mvh Gustav
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Jättebra service och noggrann till ett bra pris.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra o snabb service Påfyllning av AC
Mycket bra och snabb service. Kan rekommenderas
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Mvh Autoexperten
Är mycket nöjd med deras bemötande snabb service och bra pris
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Verkstad med väldigt kunniga mekaniker med snabb service. Löser dom flesta problem även vad gäller elektronik.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Fick tid snabbt, ACn lagad till ett bra pris, rekommenderas!
Snabb och bra service. Prisvärt och kunnig personal
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.
Bra priser, enkelt att få tider, och effektivt arbete!
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen! Vänligen Autoexperten
De löser problemen och har bra priser. Lätt att få tid.
Tack för ditt omdöme och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Mvh Autoexperten
Trevligt bemötande och enkla att ha och göra med. Fixade allt som jag behövde ha fixat utan problem.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänligen Autoexperten
Skellefteås bästa bilverkstad. Noggranna, snabba och trevlig personal. Bra priser. Rekommenderar verkligen !
Tack för din kommentar! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen! Mvh vi på A & H Turbo Bil Service AB
Snabb och bra service. Kort väntetid att få en verkstadstid vilket uppskattas. Fyllde AC och nu är bilen kall och sval igen. Rekommenderas
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka när det är dags att serva eller laga bilen! Hälsningar A & H Turbo Bil Service AB
Trevligt bemötande. Kunnig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar A & H Turbo Bil Service AB
Bra bemötande och bra service
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Jättebra som alltid, dom är snabba, prisvärda och duktiga.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Väldigt trevliga och informativa! Hade lite otur då jag hämtade min bil där men dom gav väldigt bra pris och förstaklassigt utförande av jobben! Sen som ett plus i kanten var dom extremt snabba med att fixa bilen!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Anna
Min tredje service hos A-H. Bra bemötande. Kunnig och kompetent personal, kan lösa oväntade problem inom bilservice. En kaffe med killarna efter servicen ++++++
Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera på topp varje gång. Vänligen Petra
Friendly owner And you know the price what the components while cost. And they work bra
Thank you very much! Have a great day. Regards Petra
Trevligt, och som jag uppfattar det, professionellt bemötande
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänligen Petra
Jätte bra service fasta priser skickliga mekaniker kan varmt rekommenderas.