A & J:S Bilelektriska AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 0520-365 00 Dela

Välkommen till A & J:s Bilelektriska AB – din Autoexperten Bilverkstad i Trollhättan! Vi är din verkstad för bilservice, reparationer, däckbyte, hjulinställning, AC-service och påfyllning av AC samt kamremsbyte, bromsbyte och mycket mer. Vi är en allbilsverkstad och servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vår...

70 omdömen om A & J:S Bilelektriska AB

Stålhandlarna Anders Persson A

Trevligt bemötande! Kunniga alltid hjälpsamma 👍

Marinko M
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Utomordentligt bra bemötande och service.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ruth Anna-Beth K
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Fick de upplysningarna jag behövde 😊. Tyvärr inget att göra åt ACn utan väldigt dyra rep/byte, som inte är värt på en äldre bil.

Anna Julia L
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Det var lätt att komma i kontakt med dem och får en offert.

Christer Martin E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevlig personal. Väl utfört jobb.

Dino Zlatan S

Pålitliga,,professionella, kunniga

Alli Hellevi E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevliga, hjälpsamma och serviceinriktade, är A&J:s före någon annan oavsett fel och problem jag har med bilen 👍🏻 10/10

Jan Olof P
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra bemötande, jag fick det jag beställde. Allt till belåtenhet, utom att reservdelar till Volvo kostar för mycket. Mvh Olle

Aneliz R
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Alltid bra service . Tack så jättemycket.

Peter Joakim M
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevligt bemötande och snabb och bra service

Torbjörn Henrik A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Provsigt bemötande och bra priser. Kunnig personal.

Lars Stefan J
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevligt bemötande och kunnig personal

Marie-Anne W
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Alltid personlig och fin hjälp med bilen.

Lillemor Ingrid Anett H
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Toppen, snabb och proffsig service!

Stig Åke M
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Snabbt svar och mycket bra och snabbt utfört arbete med bilen.

Jozef E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Väl bemötande och bra analys..

Leif Torbjörn L

Bra bemötande Inga överaskningar Höll vad dom lovade

Per-Gunnar Ivar K
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Mycket gott bemötande med trevlig personal. Hoppades på bra pris och bra bemötande samt bra reparation. Hittills har det varit som jag hoppades på.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Björn Eric Å
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Fixar snabbt reparationen. Stöter det till svårigheter får man samtal som de sedan löser snabbt.

Lars-Erik F
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Mycket snabb och bra service!

Carl Jörgen J
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Mycket nöjd med allt! Gjorde ett kamrems byte och service. Blev väldigt bra bemött av personalen.

Leif Tommy Å
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Alltid ett trevligt bemötande och man känner sig väldigt välkommen! Har man bokat en tid så stämmer det och bilen blir alltid klar i tid! Om dom upptäcker något övrigt så hör dom alltid av sig! Överenskommet prisförslag har alltid stämt för mig och jag har inget att klaga på!

Emelie Linda Kristina S
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Jag fick problem med min bil och kom in till dom på fredag lunch på måndag eftermiddag hade dom hunnit få delar som dom beställt och lagat min bil eftersom dom fick en lucka i kalendern.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Ervent A

Toppen 👍 Snabb o bra service

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars N
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

De fixade servicen utan problem som de gjort i flera år . 👍

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars Håkan J

Mycket nöjd dom , för bra Service och reparationer , anlitat dom under flera år

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bror Mika L
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Alltid trevliga och förklarar vad som är gjort och behöver göras.

Namaki & Kids A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Fick snabbt hjälp att hitta felet som andra verkstäder inte hittat. Priset betydligt lägre än jag hade förväntat mig. Rekommenderas varmt

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Ingrid Elisabeth L
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Jag är mycket nöjd med A & J:s Bilelektriska. Jag gjorde en service till ett bra pris och bilen blev klar snabbt. Tack för god service!

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans Robert K
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Felet på bilen upptäcktes och åtgärdades. Priset var humant. Mycket nöjd med A&J bilelektriska.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Bo Per Oscar A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Kunnig och serviceinriktad personal.Löste mitt problem snabbt och smidigt. Höll vad de lovade. Helt annan kundupplevelse jmf med märkesverkstad.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Carl Peter A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra och snabba. Bra pris. Trevligt bemötande.

Karl Allan Daniel P
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Snabbt bra och bra pris. Service på bilen

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Monica Karin Elisabet P
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Väldigt serviceinriktad personal.. Trots semestertider gick reparationen snabbt. Rekommenderas!

Abris A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Snabbt och smidigt. Enkel kommunikation.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Emil Gunnar E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Enkla att ha och göra med! Trevlig och snabb service

Sven Olof Ingemar J
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Blev rekommenderad AJs av en bekant. Uppfyllde förväntningarna. Full service plus assistans försäkring till bättre pris än märkesverlstaden. Enda lilla minuset var att man i verkstadslokalerna möttes av en stank av cigarettrök. Kändes en aning ofräscht.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten

Barbro Anita E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bästa service man kan få.Otroligt duktiga lätt att komma intill vänligt bemötande snabba aldrig några problem

Kenth Ivar H
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevligt bemötande och väl utfört arbete

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jörn S
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra service, bra info om bilen. Snabbt jobbat.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars Niclas A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Trevligt bemötande och kunnig personal. Helt ok pris för en stor service av en Audi A4.

Karin Elise B
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Snabb och bra service. Pålitliga lösningsfocuserade och bra kundbemötande! Rekomenderas varmt

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Ajs L
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

På a j:s är dom reparatörer och inga montörer.. det är en jätte stor skillnad att kunna lösa problem utan att byta ut en massa reservdelar som kostar massa pengar ..

Trollhättans Glasmästeri A
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra, personlig, kompetent och snabb service

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Eva Charlotte J
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Fantastiskt bra service och rak och uppriktig på ett bra sätt!

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!

John Sverker E
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra sevice, letade bg delar utan att vi behövde be om det då vi har en gammal bil 😊👍

Marita Synnöve J
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Jag är mycket nöjd med A & J:s. Alltid trevligt bemötande, duktiga mekaniker och smidigt hanterat!

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Spectar A

Brå bemötande Trevlig personal Brå kvalitet

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Kevin W
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Great job and professional customer service.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Thank you! Glad to hear that you appreciated your experience with us.

Matthew Stuart T
Skrev om A & J:S Bilelektriska AB

Bra bemötande och service. Jätte nöjd överlag.

Svar från A & J:S Bilelektriska AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!