A & J Tak och Plåt AB
Välkommen till A & J Tak och Plåt AB
A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.
Ett tak ska aldrig negligeras och på A&J Tak och Plåt AB ser vi till att utföra vårt arbete så att ditt tak alltid håller måttet, och får ditt hus att må bra. Vi lägger nytt tak och underhåller det befintliga. Vi kontrollerar din takpapp och lägger ny om det skulle behövas. Vill du byta takmaterial från ditt befintliga, står våra takspecialister redo att lyssna till dina önskemål och diskuterar igenom möjligheterna för bytet. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väldigt viktig för oss. Därför strävar vi alltid efter bästa resultat för både projektet och relationen till våra kunder. Är det dags att se över taket? Tveka inte att höra av dig till oss på A&J Tak och Plåt AB.
Utmärkelser
221 omdömen om A & J Tak och Plåt AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi är jättenöjda, fint resultat, duktig personal som var lyhörda för våra synpunkter och önskemål. Rekommenderas!
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Helt otroligt snabbt, snyggt och med mycket hög kvalitet på utfört takbyte. Att de dessutom gjorde jobbet till ett mycket överkomligt pris gjorde ju inte saken sämre direkt 😃.
Jag är verkligen supernöjd ned A&J Tak. Jag gladde mig särskilt åt att det var så renstädat och snyggt på tomten när allt var klart. Rekommenderar verkligen ett tak byte hos dem.
Stort tack!!
Mats -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Trevligt bemötande från början till slut, lätta att ha att göra med och ett mycket bra utfört jobb med byte av tak, plåtarbeten för skorsten och byte av takfönster.
Seriöst företag med referenser och att de tar in besiktningsman som gör en delbesiktning och slutbesiktning ser vi som ett stort plus och trygghet.
Vi är mycket nöjda! -
Duktiga plätslagare. Mycket nöjd
med det utförda arbetet 👌 -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Mycket bra offert, allt tydligt och detaljerat. Besiktad utan
anmärkningar. Proffsigt
utförande! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Från platsbesök, offert, planering, genomförande och slutbesiktningen är jag mycket nöjd. Det gick alltid lätt att få tag i Arthur (ansvarig) om man hade frågor kring arbetets utförande. Taket var ca 360 kvm med blandning av tegel , trä och plåt med mycket vinklar och språng och bedömt som ”svårt” tak (vi tog in flera offerter och firma vågade inte ge offert pga av takets komplexa utformning) . Materialvalen är av kvalitetsprodukter (jag kollade upp och jämförde). Bor insett sk euro-hus. Snyggt och städat både under arbetet och efteråt. Takläggarna var trevliga och lätta att få kontakt med.
Jag kan varmt rekommendera firman och de takläggare som arbetar där !
Mvh
Sebastian, Täby -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi fick ett väldigt bra bemötande. Först kom en kille och tittade noggrant och antecknade vad vi diskuterade för att sedan ge en offert. Arbetet utfördes på mycket bra sätt och med lyhördhet för våra behov och önskemål. Vi är mycket nöjda och rekommenderar bolaget.
Bra service, duktiga arbetare,
trevlig säljare. Jobbet utfört
mycket proffsigt, städat varje
dag. Start och slut av jobbet
enligt planering. Varmt
rekommenderar! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Väl utfört takarbete som överensstämde med offerten. Trevligt bemötande och bra kommunikation. Återkommer gärna med nästa projekt.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Fick hjälp från AJ tak&plåt med plåtarbete på våra projekt. Bra kvalité på arbete och allt utfört enligt överenskommelse. En pålitlig firma som vi kommer att samarbeta i framtiden med! Tack för hjälpen.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Tack för ett snabbt och väl utfört takarbete.omfattande byte av underlagspapp, läkt, tegel och allt plåtarbete inkl my taklucka och takstege. Vi uppskattade också den extra tryggheten med att en oberoende besiktning ingick.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Efter referenser från tidigare beställare kontaktade vi A&J Tak och plåt för offert byte av hus -och garagetak.
A&J genomförde snabbt en takkontroll och lämnade därefter en detaljerad offert. Vi hade en öppen och bra dialog med A&J och gjorde vissa ändringar i offerten så att den stämde med våra önskemål.
Arbetet genomfördes enligt offertspecifikationen av trevliga, och professionellt kunniga takläggare.
Vi är mycket nöjda med A&J genomförande av tak bytet. Kan väl rekommenderas -
En liten reparation. Utfört snabbt
och professionellt. 5/5! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Mycket prisvärt och bra resultat.
Städning utfört mycket noggrant.
Rekommenderar! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Mycket bra bemötande, duktiga och snabba i sitt arbete
Proffsigt, seriöst bemötande.
Snabbt utfört på bästa sett.
Prisvärt. Vi är jättenöjda -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Trevlig personal som utförde arbetet enligt våra önskemål. Rekommenderar A&J Tak och Plåt till andra !!!
skrev om A & J Tak och Plåt AB
De var bra, men de hade inte lagt snöskydd، och hade heller inte påmint om det annars skulle vi fixat det. Utöver det var jag nöjd
skrev om A & J Tak och Plåt AB
A&J Tak och Plåt AB tillhandahöll oss en komplett uppsättning av tjänster för installation och reparation av tak, inklusive installation av byggnadsställningar, byte av fönster, avrinningssystem och metallkomponenter. Alla arbeten utfördes inom utsatt tid och på rätt nivå, vilket gjorde att vi kunde avsluta vårt projekt i tid.
Företaget var professionellt och reagerade snabbt på alla våra förfrågningar. Dessutom uppskattade vi kvaliteten och hastigheten på arbetet, samt det ansvarstagande förhållningssättet till projektet.
Vi var glatt överraskade av det höga professionella kunnandet och effektiviteten i arbetet som utfördes av teamet.
Slutligen rekommenderar vi detta företag som en pålitlig och kvalitativ partner inom installation och reparation av tak. Tack A&J Tak och Plåt AB för det utförda arbetet! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Kontakt med AJ för offert av nytt hustak och garagetak efter att vi fått dem föreslagna från tidigare beställare.
Snabb återkoppling, snabb offertframtagning, smakfulla resonemang av offertlämnare vilket underlättade mitt beslut till att beställa arbetet.
Dem andra firmorna var långt ifrån pris- och kommunikations- mässigt. Snabbt utbyte och färdigställande. Rekommenderas varmt. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi ger en femma i betyg.
Vi fick en väl specificerad offert på den takomläggning vi ville göra .
Efterhand fungerade kommunikationen med ansvarig person bra.
Vi fick snabba skriftliga svar på våra frågor.
Av olika skäl drog starten av jobbet ut på tiden.
Företaget planerade sitt arbete hos oss utifrån väderförhållandena, vilket vi uppskattade.
Vi är på det hela taget mycket nöjda med A&J Tak och Plåts takomläggning hos oss. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Överlag ett i det närmaste friktionsfritt projekt att få taket omlagt. Kommunikationen när saker och ting skulle ske var väl kanske inte alltid 100%ig och framförhållningen kunde kanske vara bättre. Jobbet som sådant förefaller fackmannamässigt utfört (besiktningsmannen hade mycket få noteringar) och bemötandet av hantverkarna var hela tiden professionellt.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Den initiala inspektionen av taket kändes seriös och vi fick redan här en
positiv bild av företaget. Vi upplevde det som en noggrann och grundlig
inspektion och företaget kändes seriöst.
Den arbetsbeskrivning vi fick var väl detaljerad och jag tycker vi fick en bra
överblick över vad som skulle göras, dock lite oklart om när arbetet kunde
tänkas utföras. Efter lite email-konversation startade det tidigare än vad vi
förväntade oss.
Arbetet i sig gick fort men kändes ändå inte slarvigt på något vis.
Efter besiktning återstod några punkter som skulle fixas. Det var inga problem
med att åtgärda dessa men det tog lite väl lång tid efter det att det stora
arbetet var utfört tills dess att de sista detaljerna var fixade.
På det stora hela är vi mer än nöjda med resultatet. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Det läckte från tre takkupor i ett hus som tillhörde ett dödsbo. A & J Tak och Plåt AB kom mycket snabbt och åtgärdade det inom bara några dagar. Nya takkupor monterades. Det var både plåt- och träarbeten. Jobbet blev perfekt utfört. Det syntes inte ens att de varit på platsen. Allt var avstädat. Mycket lätta att ha att göra med. De kan varmt rekommenderas.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Svarade snabbt på offertförfrågan, kom dagen efter och tittade på jobbet, kom med en prismässigt bra offert och levererade det de offererade till överenskommet pris! Kommer att anlitas igen om behov uppstår!
Tomas -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Bra jobb, duktiga hantverkare ,snabbt utfört
Bra på att svara snabbt på förfrågan. -
Lyhörda kundanpassade proffsiga
Takreparatörer
Rekommenderas varmt
Jan Rydheim -
Reparation av tak.
Bra och korrekt utfört arbete.
Rekommenderas! -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Tydlig och omfattande offert. Svarar snabbt på mail vid frågor innan och under arbetet. Arbetet tog längre tid än beräknat pga leveransutmaningar under pandemin.
Mycket nöjd med genomförandet och slutresultatet. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Jag blev vänligt bemött framför allt av Agnes.
Jag är nöjd med arbetet som A&T utförde hos oss.
det handlade om att rengöra takavloppet. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
A & J Tak och Plåt AB är en professionell och tillförlitlig partner. Vi rekommenderar dem som en kompetent aktör inom branschen och är nöjda med samarbetet.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Jobbet gjordes snabbt, effektivt och bra!
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Jag är jättenöjd med A & J Tak och Plåt AB. Arbetet gick enligt plan och taket blev precis som jag tänkt mig.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi är nöjda med AJ tak och plåt. Vi bytte taket på vårt hus från 1906 från plegel till dubbelfalsad plåt. AJ gav den bästa offerten av de firmor vi jämförde (både billigast och kändes mest seriös). När väl takbytet satte igång var det inte en spikrak resa då det uppstod ett par missförstånd men jag upplevde att de var väldigt flexibla och allt gick att lösa så det kändes bra, vilket är det viktigaste. De höll vad de lovat gällande tid och pris och vi är nöjda med resultatet. Rekommenderas.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
A&J la om mitt tak nu ganska nyligen. Jag är super nöjd med de. De kan tak.
Det känns tryggt -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Bra utfört arbete. Inom tidsramen. Prisvärda.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Hade fått eldningsförbud p.gr.a bristande taksäkerhet. A & J bytte tak steg till fast monterad tak stege, monterade plattform samt bytte fast monterad skorstenshuv till öppningsbar. Vid offerten berättade han också att plåten för skorstenen inte var rätt monterad och det var en del trasiga tegelpannor på min takkupa och att de tyckte jag skulle byta till falsad plåt så vi åtgärdade det också. A & J var snabba, kunniga och noggranna. Vi är jättenöjda och kommer absolut anlita dem igen.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Seriösa redan vid första besöket inför offert lämnade , själva offerten var enkel att tyda, inga konstigheter . Grabbarna som la om taket var effektiva och väldigt trevliga , efter avslutat arbete kom en arbetsledare från företaget ut och kontrollerats allt . 5/5👍
Stort tack A&J Tak och Plåt 👍👍 -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Seriösa, punktliga, jobbar snabbt o bra.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Efter 45 år var det dags att byta ut vårt eternittak. Mycket bra hantering och sanering med pannorna av asbest. Vi fick en mycket tydlig och specificerad offert. Arbetet fungerade mycket bra och skickligt hantverk av plåtarbeten. Alltid städat och snyggt vid dagens slut. Vi är mycket nöjda med vårt nya tak.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi fick snabbt kontakt och besök av AJ Tak och Plåt. Offert inom en vecka som stämde överens med slutresultat. Byte av hela taket.De kunde börja med arbetet någon vecka tidigare vilket var positivt. Allt klart på 2 och 1/2 vecka, trots snöfall på slutet. De två killarna som var här jobbade på hårt hela tiden. Ett mycket bra slutresultat som har lyft utseendet på hela min villa.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
I have compared 4 different companies and A&J gave both clearest offert and good price. They did a good job with changing the whole roof and added two takfönster. All done according to the detailed offert. The best is that the offert includes oberoende besiktningsman. The Besiktningmanen came and gave good comments, and they didn’t mind to do some extra as my old roof was not properly ventilated by the original design. The workers are easy to communicate and work hard. The preparation work was done in a safe way and they keep the workplace clean. It was a good experience with the work team. They also did follow up after half a year and fixed some small issues free of charge. Really nice!
I have encountered many renovation companies that just want to finish and send invoice. A&J seems also work for its reputation. Such company will surely survive long thus the “15 year guarantee” of the roof is more reliable. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi är super nöjda med arbetet som gjordes på vårt tak!! Jag skulle varmt rekomendera!
Redan när de va ute och tittade på taket inför offert fick vi ett stort förtroende. Vi fick bra tips och svar på alla våra frågor redan där och då.
Sen utförde de ett helthets arbete att byta hela taket med takfönster, byte av alla plåtdetaljer samt bygga ut ett skärmtak på garaget. Dialogen va bra hela tiden och offerten va väl utförlig att vi kunde alltid diskutera kring den. Eftersom de va en helhets lösning kom ställningen lagom i tid innan arbetet och plockades ner direkt efter slutbesiktningen var färdig.
Offerten va i princip helt enlig med fakturan i slutändan! Inga oväntade utgifter. -
Utmärkt Stöd!!! A&J Tak och Plåt
Snabb uppföljning , lätt att arbeta med mycket rymligt vad gäller prissättning . Arbetet var utmärkt och vi är mycket nöjd med allt .
Jag rekommenderar stark deras takomläggningar tjänst .
Stort TACK för ett bra arbete A&J Tak och Plåt ❤️ -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Anlitade AJ Tak för byte av tak från 40 år gamla betongpannor till tegel, inkl rivning ned till råspont, återuppbyggnad, borttag av vindslucka, flytt av ventilationsstos, plåtarbeten etc.
Tydligt specificerad offert, konkurrenskraftigt pris och smidiga att ha att göra med genom hela processen. Jobbet tog någon vecka längre än vad som ursprungligen kommunicerats - men samtidigt var det under perioden köldknäpp och snöfall vilket komplicerade. Besiktningsmannen hade inga anmärkningar och AJ Tak kändes som att de brydde sig både om kunden och sina arbetare och vill göra ett bra arbete rakt igenom. Är mycket nöjd så långt och hoppas på ett problemfritt tak under många år och på lika gott bemötande om det mot förmodan skulle dyka upp några problem. -
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi är otroligt nöjda. Snabb kontakt, snabbt att få offert, trevliga och tillmötesgående människor. Takarbetet gick snabbt med hög kvalité. AJ tak och plåt rekommenderas starkt!
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Trevligt bemötande och professionella. Uppdraget utfördes enligt överenskommelse och tid. Jag kan starkt rekommendera.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Offert motsvarande utfört arbete. Arbetet tog betydligt längre tid än planerat. Städning fungerade bra.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi är väldigt nöjda med plåttaket som AJ tak och plåt gjorde hos oss. Det gick snabbare än vi räknade med och med fint resultat.
skrev om A & J Tak och Plåt AB
Vi beställde byte av 155 m2 plåttak.
Vi fick en mycket väl specificerad offert från A&J Plåt AB, som dessutom låg bra till prismässigt.
Bemötandet var korrekt och professionellt.
När den 90 år gamla plåten var borttagen visade det sig att även råsponten behövde bytas, vilket företaget fixade föredömligt snabbt, även det till rimlig kostnad.
De små anmärkningar som kom fram vid slutbesiktningen fixades utan strul.
Sammanlagt är vi mycket nöjda!