Acutuscuratio Konsult AB

5.0

3 omdömen om Acutuscuratio Konsult AB

Joel L
Skrev om Acutuscuratio Konsult AB

Grym service, det märks tydligt att Martin brinner för det han gör. Otroligt kunnig, oavsett om det gäller kostråd, blodprov eller dylikt. Och alltid med ett leende på läpparna! Rekommenderas verkligen!

Svar från Acutuscuratio Konsult AB

Tack för de värmande orden 🙏 Det gläder mig verkligen att du känner så – jag brinner för att hjälpa varje patient på riktigt. Stort tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att skriva 💚

Robert Nils Tim L
Skrev om Acutuscuratio Konsult AB

Jag kan varmt rekommendera Martin och Nordic Vitality Clinic. Han utstrålar en genuin kompetens och professionalism som inger fullt förtroende redan från första mötet. Bemötandet är alltid vänligt, lyhört och respektfullt, och hans förmåga att kombinera medicinsk kunskap med ett personligt engagemang gör hela upplevelsen både trygg och effektiv.

Svar från Acutuscuratio Konsult AB

Tack snälla för dina fina ord 🙏 Det betyder mycket att du känner så — mitt mål är alltid att varje patient ska känna sig just så: trygg, sedd och väl omhändertagen. Varmt tack för att du tog dig tid att skriva 💚

Amelie E
Skrev om Acutuscuratio Konsult AB

Riktigt trevlig och proffsigt bemötande, man känner sig sedd och får alltid kompetenta råd och vägledning!

Tack för det fina omdömet 🙏, hjärtligt välkommen tillbaka 🙂