Adams Full Service

adamshemrent.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Call 08-771 14 77 Share

Välkommen till Adams Full Service AB! Vi är ett företag som köper och värderar dödsbon samt tar hand om alla detaljer vid flytt. Vårt team har lång erfarenhet inom bland annat värdering av konst och smycken, vilket ger en korrekt värdering av antika föremål. Vi erbjuder pålitlig värdering och tömning av dödsbon för att göra...

33 omdömen om Adams Full Service

Sedan starten hos Reco 2024

Oscar W
Wrote about Adams Full Service

Mycket bra, lyhörda och duktiga.

Elisabeth L

Hej tack för ett jättebra jobb å mycket trevligt bemötande. Mvh Elisabeth Lans

Mia E
Wrote about Adams Full Service

Mycket bra & effektiv service har inte fått veta om något kunde värderas och få pengar för det men annars supernöjd med allt.🤩

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för din fina feedback! 🌷 Vad roligt att du är nöjd med vår service. När det gäller värderingen kontaktar vi alltid kunden direkt om något visar sig ha ett ekonomiskt värde. I ert fall var det tyvärr inget som kunde säljas vidare, men vi dubbelkollar alltid sådant noggrant. Tack igen för ert förtroende och varmt välkommen att höra av er nästa gång!

Anders J
Wrote about Adams Full Service

Fantastisk service och suveränt bemötande från början till slut! Beställde tömning och flyttstädning av min fars lägenhet. Galet nöjd med insatsen. Världens trevligaste Tatia i deras kundservice och deras arbetsledare Anders som förtjänar allt beröm! Tveklöst en mycket professionell aktör! Snabbt, enkelt och största fokus på att jag som kund ska känna mig trygg. Kan bara ge detta företag mina varmaste rekommendationer.

Svar från Adams Full Service

Stort tack för dina fantastiska ord! 🌟 Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd med vårt arbete och att både Tatia och Anders kunnat bidra till en positiv upplevelse. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen – därför betyder din feedback extra mycket för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Adams Full Service AB

Berkin G
Wrote about Adams Full Service

Flytthjälpen var utmärkt. De flyttade snabbt och var försiktiga. Mina tillhörigheter fick inte ens en skråma. De var väldigt artiga. Städhjälpen kom sent. Jag fick inte samma bra resultat här som jag fick med flytthjälpen. Ändå var det inte alls dåligt.

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för din feedback! 🌟 Vi är glada att du var nöjd med flytthjälpen och att allt gick smidigt. Vi beklagar att städningen inte riktigt levde upp till samma nivå denna gång, och vi tar till oss din synpunkt för att förbättra oss framöver. Tack för att du valde oss – hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Adams Full Service AB

Björn K

Snabbt och bra jobb Kom i rimlig tid Trevligt bemötande

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vårt arbete, punktlighet och bemötande. Varmt välkommen att kontakta oss igen när du behöver hjälp i framtiden!

Gunilla T
Wrote about Adams Full Service

Det var två killar som kom. Dom uppträdde trevligt och jobbade snabbt och effektivt. Högsta betyg från mig!

Svar från Adams Full Service

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! 🌟

Marie O
Wrote about Adams Full Service

Kommer absolut att rekommendera Adams Full Service till andra. Jag har faktiskt redan gjort det och jag är supernöjd med deras arbete.

Svar från Adams Full Service

Vilken ära att du redan har rekommenderat oss vidare! 🙌 Att höra att du är supernöjd gör oss otroligt stolta och motiverade att fortsätta leverera på högsta nivå.🫶🫶🫶

Pia T
Wrote about Adams Full Service

Mycket väl organiserat. Bra kommunikation hela vägen och topp-resultat. De tömde en lägenhet och flyttstädade. Rekommenderar detta företag.

Svar från Adams Full Service

Tusen tack för dina varma ord! 💛 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både tömningen och flyttstädningen. Din rekommendation betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp. 🌟

Maria H
Wrote about Adams Full Service

Snabb bra och trevlig service och återkoppling trots kort varsel. Överträffat förväntningarna på alla sätt. Rekommenderar dem.

Svar från Adams Full Service

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏💫

Sven C
Wrote about Adams Full Service

Trevliga o snabba flyttkillar och övrig personal man kom i kontakt med.

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket! Kul att du är nöjd

Matteus F
Wrote about Adams Full Service

Bästa! Snabb och utmärkt service! Rekommenderas starkt!

Svar från Adams Full Service

Tack så jättemycket för de fina orden! 🌟 Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🙏😊

Jolanta R
Wrote about Adams Full Service

DET gick snabbt och enkelt . Tack för hjälpen.

Svar från Adams Full Service

Stort tack för dina vänliga ord! 😊 Det betyder mycket för oss – varmt välkommen tillbaka när som helst! 🌟💼

Alexandra L
Wrote about Adams Full Service

Trevliga, professionella, snabb service och bra pris - kan varmt rekommendera Adams Full Service!

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med vår service och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! 🙏🌟

Sundus A
Wrote about Adams Full Service

Snabb service och trevlig personal 😊👍

Svar från Adams Full Service

Tusen tack! 🙌 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Alltid redo att hjälpa till igen! 😊🚛

Elisabeth Å
Wrote about Adams Full Service

Snabbt jobbat! Smidigt för mig.

Svar från Adams Full Service

Stort tack, det är verkligen ett nöje att samarbeta med er!

Oksana K
Wrote about Adams Full Service

Vi behövde förbereda huset för försäljning, och jag hade ingen aning om var jag skulle börja. Det här företaget tog hand om allt! Sakerna packades noggrant, det som inte behövdes återvanns eller såldes. De organiserade även transporten av större föremål. Verkliga proffs!

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och professionell som möjligt. Lycka till med försäljningen av huset!🫶🫶🫶

Anatolii S
Wrote about Adams Full Service

Jag är mycket nöjd med tjänsten för husröjning. Vi hade samlat på oss massor av saker under åren, och jag visste inte hur jag skulle hantera det. Killarna kom, sorterade allt och hjälpte till att transportera det vi ville behålla. De arbetar snabbt och med hög kvalitet!

Svar från Adams Full Service

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till. ❤️🧡💛

Iryna P
Wrote about Adams Full Service

Jag behövde tömma huset inför försäljningen, och det här företaget räddade mig verkligen. De sorterade allt noggrant – vad som kunde säljas, skänkas till välgörenhet eller återvinnas. Ingen stress, inga problem – allt gjordes snabbt och professionellt. Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera dem till mina vänner!

Svar från Adams Full Service

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hitta något av värde – det är alltid kul med oväntade fynd!

Kateryna G
Wrote about Adams Full Service

Tack till Adams F&S för det väl utförda arbetet! Jag trodde att vi bara hade skräp i källaren, men det visade sig att de gamla lådorna med märkningar faktiskt hade ett värde.

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket! Vi är glada att vi kunde hjälpa till – varmt välkommen igen!

Catalin I
Wrote about Adams Full Service

Jätte nöjd med dom är jätte duktiga och snabba allt varit på rätt sida tackar Varmt rekommenderar den har företaget

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för de fina orden! Vi är jätteglada att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss. Varmt tack för din rekommendation – du är alltid välkommen tillbaka! 🌟🙏

Karolina U
Wrote about Adams Full Service

Trevlig, serviceminded. Rekommenderar starkt!

Svar från Adams Full Service

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och hjälper dig gärna igen.

Andras L
Wrote about Adams Full Service

Mycket bra bemötande och arbete utfört av Adams full service, skulle anlita dem igen.

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen – vi hjälper dig gärna i framtiden!

Carmen A
Wrote about Adams Full Service

Jag såg en annons på internet, gick in på företagets hemsida och lämnade en förfrågan. Inom en halvtimme blev jag kontaktad av Tatia, företagets koordinator, och vi diskuterade tidpunkten för ett möte. Snart efter mötet fick jag ett erbjudande. De gjorde jobbet i tid och med hög kvalitet. 10 av 10. Tack så mycket, det var mycket trevligt och enkelt att arbeta med er!

Rebecca A

Thank you very much, it's a pleasure to work with you🫶

Sebastian T
Wrote about Adams Full Service

Jag såg en annons på internet och gillade företagets video, allt var tydligt och välstrukturerat. Därefter kontaktade jag Tatia, och vi kom överens om ett möte för att bedöma arbetet med att tömma min mormors lägenhet. Mötet gick utmärkt: de märkte upp de saker jag ville behålla och tog dem till Shurgard, kopplade bort tvättmaskinen och tätade rören för att förhindra läckor. När jag kom dit med mäklaren efter att arbetet var slutfört var allt perfekt rent, till och med spikarna hade tagits bort från väggarna. Rekommenderar starkt!

Thank you very much, it's a pleasure to work with you🫶

Liga G
Wrote about Adams Full Service

"Adams" hjälpte oss med värdering av saker och försäljning på auktion. Vi fick mer pengar än vad andra företag erbjöd. Stort tack, "Adams", det var mycket trevligt att arbeta med er!

Tack så mycket Liga, otroligt trevligt ❤️❤️❤️

Teodor F
Wrote about Adams Full Service

Jag såg en annons på internet och kontaktade kontoret. Villkoren var mycket bra, och de skickade snabbt ett erbjudande i digitalt format. Flytten gick mycket smidigt, och lägenheten var städad samma dag. Stort tack!

Svar från Adams Full Service

Jag önskar alla en sådan kund! Tack så mycket🙏🫶

Ivan D
Wrote about Adams Full Service

Efter samarbete återstod bara positiva intryck. Professionellt utfört arbete, trevlig och professionell personal. allt gjordes i tid och med hög kvalitet. Jag rekommenderar

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket det var ett nöje att arbeta med dig🙏

Baranouski A
Wrote about Adams Full Service

Arbetet utförs snabbt och mycket noggrant! Alla arbetare är proffs. Jag rekommenderar Adams Flytt

Tack snälla! 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶

Oleksandr B
Wrote about Adams Full Service

Jag blev positivt överraskad. Det fanns otroligt mycket saker i min mormors lägenhet, och över 100 tallrikar hängde på väggarna. Efter att jobbet var klart var lägenheten ren, och alla dubbar var borttagna. Jag ger 10 av 10!

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd med vår service🫶

Olena R
Wrote about Adams Full Service

Jag fick en rekommendation från vänner. "Adams" hjälpte till med värdering av saker, bortforsling och städning av huset. Mycket trevliga personer, allt utfördes i tid och noggrant. Rekommenderas!❤️

Svar från Adams Full Service

Det värmer oss att läsa ditt omdöme. Det betyder mycket för oss!

Besaga V

Svar från Adams Full Service

Tack så mycket för det fina omdömet😊!Vi är jätteglada att du är nöjd med vår hjälp och finns här om du behöver oss igen!🫶🙏