Städhjälp in Huddinge

25 reviewed städfirmor in Huddinge municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 134 opinions
    Jannica N
    Jannica N: Väldigt bra kommunikation vid bokning och innan flytt, kände mig trygg hela vägen. Bra pris också! Snabba och professionella under flyttdagen. Beställde även flyttstäd och de gjorde ett noggrant och bra jobb! Jag är väldigt nöjd överlag och rekommenderar Flyttflex varmt.
  • Driver du städfirma i Huddinge?

• Kristallrent AB

479 opinions
    Varmt välkommen till Kristallrent – Låt oss göra jobbet!
    Alexander R
    Alexander R: Fantastiskt bra, både proffsig, engagerad och vänlig kommunikation, jättebra utfört jobb, helt enligt vad vi beställt, och sen aningen mindre (!) på fakturan än avtalat! Tusen tack! Denna firma har jag lagt till bland mina få som jag verkligen kan rekommendera!
  • Cleaning By Emily

96 opinions
    Välkommen till Cleaning By Emily - Vårt ledande team består av branschexperter!
    Thomas S
    Thomas S: Rent, snyggt och missar aldrig en städning.
  • 136 opinions
    Jakob J
    Jakob J: Uppfyllde alla förväntningar och levererade ett bättre städ än vad jag upplevt andra städfirmor gjort
  • 157 opinions
    Vi utför all typ av städning, både för privatpersoner och företag. Även andra hushållsnära tjänster som strykning, mattpiskning och fönsterputs. Välkommen!
    Kevin Fredrik O
    Kevin Fredrik O: Hörde av mig till Borko för städning av min företagslokal. Svarar mycket fort på kommunikation och kontoret är skinande rent efter varje städtillfälle. Rekommenderar starkt. /Kevin
  • JCS Company AB

117 opinions
    Behöver du hjälp med Städ, Bygg eller Transport? Välkommen till oss på JCS Company!
    Lars N
    Lars N: Ett utmärkt utfört arbete .allt fungerade utmärkt. Lars
  • 44 opinions
    Mathias Sundberg S
    Mathias Sundberg S: Mycket noggranna och proffsiga. Allt gick på utlovad tid.
  • Neonia AB

64 opinions
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • 27 opinions
    Solveig B
    Solveig B: Mycket trevligt par som alltid levererar topp resultat. Kan verkligen rekommenderas.
  • BRITT-INGER S
    BRITT-INGER S: Städade vårat hus på Dalarö, super bra städning, så nöjda. Bra pris, trevlig o proffsig personal.
  • 32 opinions
    Mark William Magnus B
    Mark William Magnus B: Vi har varit kund hos Ludwa i flera år och uppskattar den kontinuitet och kvalitet som de levererar. De är enkla att ha att göra med och flexibla när så behövs.
  • 32 opinions
    Lena K
    Lena K: Flyttstädning var deras första uppdrag vilket vi var nöjda med. Därefter regelbunden städning hemma. Trevliga människor att ha göra med. MEN framför allt :de städar väldigt bra!
  • Orion Städ AB

25 opinions
    Gisele S
    Gisele S: Orion städ is a trustful and very high quality company. They always deliver a fantastic job always being careful with our house stuff. It is the best cleaning company i know in Stockholm.
  • 21 opinions
    Borislav C
    Borislav C: Fantastusk väl utfört arbete. Känns som att komma till ett helt nytt hem. Kan varm rekommendera Rent Resultat Sverige Henrik
  • Caroline B
    Caroline B: Alltid rent, lätt kontakt, proffsigt.
  • 8 opinions
    Thilini M
    Thilini M: Hemstädning. Utmärkt service, lyhörd personal, anpassar sig efter kundens önskemål och behov. Ren och fin lgh varje gång.
  • 9 opinions
    Bojana J
    Bojana J: Alltid trevlig personal, trevlig bemötande och först och främst är vi 100% nöjda med tjänsten! :-)
  • 8 opinions
    Carina K
    Carina K: Jag har anlitat Miljörenen sedan hösten 2019 för städning av tre lokaler på totalt ca 800 kvm. Ordinarie städare är noggranna, trevliga, hjälpsamma och flexibla. Städansvarig är serviceminded över alla förväntningar. Ingenting är omöjligt. Han är lätt att nå och fixar mina önskemål snabbt. Miljörenen har ett stort miljö- och hållbarhetstänk vilket är avgörande för mig och de är dessutom prisvärda. Om det någon gång varit problem så är det när ordinarie städare är sjuka och de tar in en reserv, men även då har de snabbt åtgärdat om jag klagat. Miljörenen får gärna använda mig som referent.
  • Eliza I
    Eliza I: Bästa städföretag ,rekomenderar 👍👍👍👍👍👍
  • Kjell H
    Kjell H: Hebe Städ & Fastighetsservice AB hjälper oss med slipning av stengolv i trapphus. Det blir ett lyft och kunderna är nöjda. Samarbetet fungera väldigt bra.
  • Driver du städfirma i Huddinge?

Show page: