Ludwa Städ

Ludwa Städ

4.9 / 5 baserat på 32 omdömen
Ludwa Städ är ett städföretag som grundades med fokus på dig och på grund av ett enkelt behov: Behovet av att leva i ett rent och ordnat hem.

Vi erbjuder kvalitet, ärlighet, vänlig service, enkelt samarbete och professionalism. De flesta av våra kunder har varit med oss ända sedan företaget grundades för sju år sedan.

Nu vill vi erbjuda även dig möjligheten att ta del av vår mångåriga erfarenhet och de förstklassiga städtjänster som vi erbjuder.

Våra medarbetare är anställda med kollektivavtal som ger garanti till bra lön och pension samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från polisens belastningsregister.

Våra städare har tystnadsplikt, vilket står inskrivet i våra anställningsavtal.

Utmärkelser

Läs vad 32 kunder tycker om Ludwa Städ 2

 • 2020-10-09
  Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda och har stort förtroende för Ludwa städ. De har städat hos oss i flera år och är mycket noggranna, anpassar efter önskemål, flexibla och trevliga. Bästa dagen när man kommer hem och det är nystädat!
  Gilla
 • 2020-09-28
  Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda varje gång vi fått städning eller fönsterputs
  Sven Åke Slättås
  Gilla
 • 2020-09-26
  Spontant omdöme
  Vi har varit kund hos Ludwa i flera år och uppskattar den kontinuitet och kvalitet som de levererar.
  De är enkla att ha att göra med och flexibla när så behövs.
  Gilla
 • 2020-09-25
  Insamlad av företaget
  Efter att ha använt oss av Ludwa Städ i flera år till veckostädning är vi mycket nöjda.
  Allt har fungerat över förväntan.
  Gilla
 • 2020-09-25
  Insamlad av företaget
  Jag har anlitat Ludwa Städ i drygt 1,5år för hemstädning varannan vecka. De har alltid varit trevliga och professionella, kommer i tid och viktigaste av allt- de kan sin sak. Det blir alltid ordentligt städat och det är alltid samma person som kommer vilket jag värderar högt. De ser också till att bemanning finns på plats året runt och man kan få hjälp med städning även under semestertiden. Superduktiga tjejer! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2020-09-24
  Insamlad av företaget
  Jag har bara positiva kommentarer om Ludwa-företaget och dess anställda. Professionell och mycket vänlig personal, exakt arbete, alltid i tid. Jag rekommenderar starkt deras tjänster antingen för långvarigt samarbete eller då och då städning.
  Gilla
 • 2020-09-21
  Spontant omdöme
  Städ

  Vi är väldigt nöjda med vår städning, Ludwa Städ är noggrann och flexibel med kollektivavtal för sina anställda.
  Gilla
 • 2018-02-17
  Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med Ludwa städ, pålitliga och noggranna, kan varmt rekommenderas!
  Gilla
 • 2018-02-16
  Insamlad av företaget
  Kontaktade ludwa städ via Mail första gången och fick svar direkt. Möte och provstädning bokades och efter det så har alla tider och städningar skötts perfekt! Ludwa städ hjälper till med det jag vill ha hjälp med som tex vika tvätt mm. Jag är supernöjd med kvaliten och bemötande. Rekommenderas varmt!
  Mvh
  Mattias
  Gilla
 • 2017-05-25
  Insamlad av företaget
  I had a very positive experience with Ludwa Stad company. Service always very reliable, timely and very high standard. We were very positively surprised with the amount of work done without any compromise on quality. Worth to add very positive attitude and nice personality. Highly recomended !
  Gilla
 • 2017-04-28
  Insamlad av företaget
  Har beställt städhjälp i ca ett halvår vilket har fungerat toppen. Är du inte storkund vilket jag inte varit så kan man behöva vara litet flexibel med vilken dag du får hjälp även när ett schema är upplagt. Är förståeligt.
  Viktigt för mig var att de har kollektivavtal.
  Gilla
 • 2016-10-12
  Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande och fint städat hemma- jättenöjd! Gunilla Slättås
  Gilla
 • 2016-09-15
  Insamlad av företaget
  Ludwa städ har varit proffesionella från första början. Det är alltid samma person som kommer varje gång och man kan lita på att de kommer i tid och att det är lika ordentligt städat varje gång. Jag vet att allt blir lika bra städat varje vecka och kan känna mig trygg med att lämna min hund hemma när Ludwa städ är på plats. De är flexibla om vi har behövt byta städdag av någon anledning och vi blir alltid erbjudna annan städerska i semestertider, dessutom är det enkelt att förlänga städtiden om det har varit behov för det. Vi uppskattar att Ludwa städ följer alla svenska regler för kollektivavtal, löner etc så personalen får skälig lön för sitt jobb. Vi vet att Ludwa städ bryr sig om sin personal.
  Gilla
 • 2016-09-12
  Spontant omdöme
  Jätte nöjd! Har städning varannan vecka i vårt hus i Trångsund. Helt ovärderligt för oss som småbarnsfamilj. Undrade hur det skulle kännas att någon annan städade hemma hos oss men är nu så glad jag valde att testa. Har även rekommenderat dem till grannar. Man får också ett bra bemötande om man behöver flytta eller boka om någon tid. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2016-06-15
  Insamlad av företaget
  Ett trevligt, proffessionellt och korrekt bemötande samt punktliga tider. Städar perfekt och noggrannt helt efter mina anvisningar.

  Ludwa Städ kommer till mig en ggn/månad enligt överenskommelse om tid per telefon.
  Jag är mycket nöjd och vill gärna fortsätta vara kund hos företaget. Att jag nu inte ger högsta betyg handlar inte om kvaliteten på städningen utan beror på jag inte kan få städat på den veckodag jag helst skulle vilja.
  Gilla
 • 2016-06-12
  Insamlad av företaget
  Ludwa Städ har veckostädat åt oss sedan årsskiftet och har även utfört fönsterputsning.. Har utfört städningen på ett mycket bra sätt och jag är helnöjd över att ha hittat en städfirma som man kan lita på. Dom utför städningen till vår fulla belåtenhet och är flexibla med tider när vi någon gång har önskat ändra tiden. .
  Rekommenderar varmt deras tjänster.
  Gilla
 • 2015-08-27
  Spontant omdöme
  Vi rekommenderar varmt Ludwa Städ, eftersom de har mycket kompetent personal, är flexibla och gör ett suveränt jobb. Vi uppskattar särskilt noggrannheten och att alla vi kommit i kontakt med är så trevliga. Känns f ö lika magiskt varje gång, att komma hem till ett skinande hus som doftar gott!
  Gilla
 • 2015-03-24
  Insamlad av företaget
  Jag har anlitat Ludwa Städ i många år för veckostädning, storstädning och fönsterputs. Flexibilitet och pålitlighet samt noggrannhet i arbetet är sådant som jag värderar högt varför jag varmt kan rekommendera Ludwa Städ!
  Gilla
 • 2015-03-21
  Insamlad av företaget
  Veckostädning inklusive fösterputsning och i förekommande fall städning av balkong och andra ytor.

  Pålitlig, effektiv och hög kvalitet på genomförande har skapat en långvarig relation till Ludwa städ som vi kan ge bästa möjliga vitsord och rekommendation.
  Gilla
 • 2015-03-03
  Spontant omdöme
  Ludwa Städ är noggranna och proffsiga. Det är ett nöje att komma hem till ett skinande, gott doftande hem där allt är i ordning. De gör det lilla extra och ser till att varje detalj är i ordning. Jag rekommenderar Ludwa Städ till andra.
  Gilla
 • 2015-02-26
  Spontant omdöme
  Bra utförd arbete. Flexibel, proffsig, trevlig personal. Kan varmt rekommendera.
  Gilla
 • 2015-02-26
  Spontant omdöme
  Vi har under en länge tid beställt städhjälp av Ludwa Städ. Det började med att vi beställde visningsstädning som vi var så nöjda med att vi beställde flyttstäd. När även denna var toppklass bestämde vi oss för att även boka vanlig varannan veckastäd hemma. Alltid lika nöjda med både själva städningen och all kommunikation med Ludwa Städ. Kan varmt rekommenderas. // Mia Nilsson / Trångsund
  Gilla
 • 2015-02-25
  Spontant omdöme
  Ludwa Städ har jag anlitat i många år och är mer än nöjd. De Håller alltid tider, är noggranna och gör alltid det lilla extra.
  De är flexibla om jag behöver byta dag utan att det blir problem.
  Kan varmt rekommendera detta företag.
  Gilla
 • 2015-02-22
  Spontant omdöme
  Hej! Vi har anlitat Ludwa Städ i mer än ett år nu och är oerhört nöjda. De är mycket noggranna och vi har stort förtroende för dem. Jag har även erfarenhet av både deras flyttstädning och företagsstädning med samma mycket goda resultat.
  Gilla
 • 2015-02-19
  Spontant omdöme
  Vi är väldigt nöjda med vår städning. "Vår" tjej är snabb och noggrann och priset är bra. Vi har kunnat boka av med kort varsel när vi blivit sjuka. Tycker också det positivt att företaget har kollektivavtal för sina anställda.
  Gilla
 • 2013-01-09
  Spontant omdöme
  Jag har använt tjänster från Ludwa Städ sedan flera år tillbaka. Känner mig trygg och väldigt nöjd med detta företag. Fick tips om Ludwa Städ via en kollega på jobbet som också är mycket nöjd. Har själv fortsatt att tipsa vänner och bekanta.Det är alltid enkelt och vi bestämmer tillsammans utifrån mina behov vad jag behöver hjälp med och det blir alltid bra. Jag kan varmt rekommendera Ludwa Städ!!!

  Hälsningar Elisabeth Eriksson
  Gilla
 • 2013-01-09
  Spontant omdöme
  Ludwa Städ har skött städningen hos mig under två års tid. Är jättenöjd och kan varmt rekommendera dem!!
  Gilla
 • 2012-12-05
  Spontant omdöme
  Ludwa Städ hjälper oss med kontorsstädning sedan flera år tillbaka. Kontoret är alltid ren och fräsch och arbetet utförs av trevlig och kompetent personal. Har under dessa år aldrig upplevt några samarbetsproblem. Kan varmt rekommendera Ludwa Städ till andra.
  Gilla
 • 2012-12-05
  Spontant omdöme
  Det är redan andra året vi har anlitat Ludwa Städ för både hemstädning och fönsterputsning. Alltid varit supernöjda med såväl kvalitén som bemötandet.
  Inget slår känslan att komma hem efter arbetsveckan och upptäcka att det är fräscht och städat :)
  Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • 2012-12-03
  Spontant omdöme
  Jag har anlitat Ludwa städ under 1 års tid och är väldigt nöjd. Alltid väldigt fint när man kommer hem. Vänligt bemötande och det är aldrig några problem om man vill ha något extra gjort.
  Gilla
 • 2012-12-03
  Spontant omdöme
  Vi har anlitat Ludwa Städ under flera år och är mycket nöjda. De håller en hög kvalitet, är pålitliga och har alltid ett trevligt bemötande.
  Gilla
 • 2012-11-29
  Spontant omdöme
  Vi har haft Ludwa Städ i 2 år. Vi är mycket nöjda. Både med deras bemötande och kvaliten på jobbet. Rekommenderas varmt!

  Mvh Niklas
  Gilla