Lokalvårdare i Huddinge

15 rekommenderade lokalvårdare i Huddinge kommun

• Vi utför all typ av städning, både för privatpersoner och företag. Även andra hushållsnära tjänster som strykning, mattpiskning och fönsterputs. Välkommen!
    W Mudalige Geeshani Jeewica F
    W Mudalige Geeshani Jeewica F: "Vi på förskolan har haft förmånen att anlita B&B Städfirma i flera år nu, och vi kan med glädje säga att de erbjuder den bästa servicen. Deras dedikerade team har visat enastående professionalitet och effektivitet i sitt arbete, och vi är mycket nöjda med resultatet. B&B Städfirma har konsekvent visat på en hög standard när det kommer till rengöring och underhåll av våra lokaler. Deras personal är välutbildad, pålitlig och tar alltid extra hänsyn till våra specifika behov som förskola. De är även mycket noggranna med att följa våra städprotokoll och säkerhetsföreskrifter. Vi uppskattar deras flexibilitet och förmåga att anpassa sig efter våra tidsscheman och eventuella förändrade behov. De är alltid punktliga och arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att våra lokaler är rena och inbjudande för våra barn. Utöver deras professionella städtjänster har B&B Städfirma även visat enastående kundservice. De är lyhörda för våra önskemål och är alltid vänliga och hjälpsamma i vår kommunikation. Det är tydligt att de strävar efter att upprätthålla en långsiktig och framgångsrik relation med sina kunder. Sammanfattningsvis är B&B Städfirma det självklara valet för oss när det kommer till städtjänster. Vi rekommenderar dem varmt till alla som söker pålitlig, högkvalitativ och professionell service. Tack till B&B Städfirma för att ni har tagit så väl hand om våra städbehov under alla dessa år!"
  • Driver du städfirma i Huddinge?

• Irene K
    Irene K: Bra kontakt med Monika - hon svarar alltid på mailen. Vill gärna träffa städerskan vid byte av person - det är ju faktiskt ngn man släpper in i sitt hem. Har fungerat bra hittills med städningen, trots att jag haft lika olika personer. Vill ju helst ha samma person varje gång.
  • Neonia AB

Verifierat företag
    48 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • 32 omdömen
    Mark William Magnus B
    Mark William Magnus B: Vi har varit kund hos Ludwa i flera år och uppskattar den kontinuitet och kvalitet som de levererar. De är enkla att ha att göra med och flexibla när så behövs.
  • 32 omdömen
    Lena K
    Lena K: Flyttstädning var deras första uppdrag vilket vi var nöjda med. Därefter regelbunden städning hemma. Trevliga människor att ha göra med. MEN framför allt :de städar väldigt bra!
  • Andreas C
    Andreas C: Uselt resultat och uselt bemötande. Vill ni få det rent, anlita en annan firma.
  • 8 omdömen
    Thilini M
    Thilini M: Hemstädning. Utmärkt service, lyhörd personal, anpassar sig efter kundens önskemål och behov. Ren och fin lgh varje gång.
  • Herman B
    Herman B: Bokade flyttstädning för två lägenheter och jag kan inte säga något annat än att jag är riktigt nöjd. Städningen var väldigt bra och kontakten med Per som kom och hämta nycklar osv. var toppen, grym känsla för bra service och kundbemötande!
  • Kim B
    Kim B: Detta är ett företag som jag själv har anlitat för kontorsstädning som inköpare, jag har dessutom erfarenhet av dem gällande "hushållsnära tjänster" för städning i mitt hus. Jag uppfattar företaget som pålitliga, de är noggranna samt serviceminded! Det bästa är att de har erbjudit mig helhetslösningar gällande fönsterputsning, hemstädning, kontorsstädning, golvvård. Sist men inte minst har de hjälpt mig med golvslipningen av våra parketgolv! Owe som jag tror dessutom är ägare, har jag haft förmånen att lära känna som kund. Jag anser att han gör ett oerhört bra jobb tillsammans med den säljare som jag träffat. För att inte tala om alla de medarbetare som gör att jag sparar tid och pengar. För mig är det avgörande att ha en leverantör som är snabb, pålitlig och tillmötesgående för mina behov. Jag kan varmt rekommendera detta företag till ALLA jag känner som kanske vill spara tid och pengar i samband med de nya skattereglerna med 50 % avdrag! =) /En mycket nöjd kund som gärna rekommenderar andra som vill ha ett fräschare kontor och arbetsmiljö, privat hem!
    Sonja v
    Sonja v: Städfamiljen gjorde ett utmärkt jobb för bra pris! Mycket pålitliga. Dessutom trevligt bemötande och professionella. De höll löpande kontakt och lämnade efter sig en välkommen-blomma till de som köpt vår lägenhet - med visitkort och uppmaning att kontakta dem direkt istälet för oss om något inte var bra. Ansvar och professionalism - det gillar vi!
  • Kelly L
    Kelly L: De lyssnar och jobbar hårt för att jag blir nöjd. Och jag är det!
  • 4 omdömen
    Anki R
    Anki R: Jätte bra service, personligt och trevligt stor tumme upp.
    Barbara M
    Barbara M: September 2023, Flyttstädning. Ytstädning bara. Det var bruna "grej" på dörrar, matbitar i köket, grå/svärtade fönsterkarmar, dammväv på väggarna. Plus: allt som behövde en stege eller att stå på knä var inte rent. Vi hade ett snävt tidsschema och bestämde oss för att inte utnyttja garantin. Vi hittade så många andra smutsiga delar efteråt att vi tror inte att det skulle ha hjälpt mycket att använda det.
  • Mats F
    Mats F: Riktigt uselt när gäller Flottsbro camping.Saknar helt professionalitet.
  • Driver du städfirma i Huddinge?

Pia E
    Pia E: Vi var överens om att han skulle lägga golv i ett av sovrummen kl 8,00.Han dök inte upp hörde inte av sig.När vi försökte kontakta honom på mobilen vad det bara mobilsvar.Nu står vi här med en upp och nedvänd lägenhet och inget golv blev inlagt.Han är inte seriös.Annonsen hittade vi på blocket.Jag skulle absolut inte rekommendera honom.