Lokalvårdare på Värmdö

5 rekommenderade lokalvårdare på Värmdö kommun

• Andreas L
    Andreas L: BÄSTA städfirman EVER enligt mig 👌👌💪💪. Professionell samordnare & personal, som jag litar till 💯% på. Tidigare upplevelser från större städfirmor där jag inte kunnat vara hemma under städningen är helt borta 🤗. Vid tillfällen då jag behöver vara hemma, fixar Paulina med personal först städning av 🛌rummet så jag kan vara där 💪💪👊👊. Rekommenderar verkligen Homever ❣️./Andreas.
  • Driver du städfirma i Värmdö?

• Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Bengt F
    Bengt F: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • 76 omdömen
    Ulrika Christina G
    Ulrika Christina G: Fick hjälp med flyttstädning denna gång. Otroligt rent och snyggt , såg ut som ett nytt hem. Mycket trevlig och duktig personal. Alltid fint bemötande , snabba svar vis mail el sms och bra priser. Alltid lika värt att välja Clean Life! Klart bäst!
  • PER B
    PER B: Från ena dagen till nästa (efter fem år utan problem) vägrade de att.åka in på vår väg om den inte byggdes om för stora belopp. Deras kundansvariga visade upp en arrogant attityd och avslutade samtalet med: "Det är inte jag som har valt att bo här"
  • Driver du städfirma i Värmdö?

• Anna Ö
    Anna Ö: Anlitade detta företag för att måla om min lägenhet. De struntade helt i att ta bort tapetskarvar fast vi hade kommit överens om det innan när vi satte priset. Spacklet sprack efter ett tag då det aldrig fick en chans att torka. Tapeterna skars flera centimeter snett så på vissa ställen täckte det inte ens. Snickerierna målades med väggfärg och väggarna målades bara med en strykning fast det behövdes minst två för att få det täckande. Kladd av färg på fönsterrutor och garderober. Golvet likaså. Sen när jag försökte resonera och få någon från företaget att komma och titta på arbetet så var det som att prata med en vägg! Vad ni än gör, anlita inte detta företag. Dom tjänar sina pengar på att lura människor. För mig blev det väldigt dyrt då jag fick anlita en ny firma för att göra om arbetet.