Ania's Städ i Roslagen hjälper vid till vid diverse olika sorters städ. b.la byggstädning, flyttstädning, hemstädning med mera. Kontakta oss gärna för en offert!
Hans Niclas Yngve C:
Finns bara gott att säga om VanFre Städservice. Utöver den utmärkta städservicen och upplevelsen av pålitlighet som är viktig för mig, så är de mycket prisvärda.
Clean Living har nästan 20 års erfarenhet och erbjuder städning till både privatpersoner och företag med 100% nöjd kund garanti och 100% trygghetsgaranti.
Yvonne E:
Anlitade clean living för både flyttstädning och flytthjälp. De var punktliga, noggranna, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
Björn V:
Alltid riktigt bra städat, även i semestertider då ordinarie personal ersätts. Flexibelt när man behöver boka om. Rekommenderas!
/Nöjd kund sedan 7 år tillbaka
Kicki L:
Vi valde Städia som bolag för städning av vårt huvudkontor. Mycket trevlig personal, alltid lätta att ha att göra med och mycket nöjda med städningen.
Pawa S:
Mycket trevligt och personligt bemötande. Lätt att ha kontakt med via mail, snabb återkoppling och tydliga svar. Har använt dem två gånger för städning privat och har varit jättenöjd både gångerna med utfört arbete. Har även funkat bra med nyckelutlämning etc. Städpersonalen har alltid kommit i tid. Rekommenderas varmt!
Lars J:
Flyttstädet gick bra sa dom nya ägarna och det räcker bra mig. Stort plus för att ni packade ner innehållet i ett köksskåp som flyttfirman glömt och körde det till mitt ex. Rekommenderas!
Mattias K:
Helt värdelös flyttstädning tidigare i år.
Städsakerna de tog med sig var direkt skitiga och sådana jag inte ens i värsta fall skulle använda hemma. De som städade första gången hade ingen aning om vad de gjorde. Andra gången blev det inte bättre heller. Så det slutade med att vi fick städa själva.
Brutalt oärliga och helt usla på att städa. Hemskt företag!