Lokalvårdare i Botkyrka

7 rekommenderade lokalvårdare i Botkyrka kommun

• Södertörns Städ

Verifierat företag
    49 omdömen
    Välkommen till Södertörns Städ - Vi är experter på städning och värnar om din trygghet.
    Helge K
    Helge K: Strålande flyttstädning till ett bra pris, bra bemötande och utmärkt service.
  • Driver du städfirma i Botkyrka?

• Kristina A
    Kristina A: Ett mycket bra och pålitligt företag med trevlig och serviceinriktad personal. Alla fönster i huset blev skinande rena.
  • 21 omdömen
    Ritu S
    Ritu S: Fantastiskt bra städningen. jätte nöjd med den prisvärda bra service. Rekommenderar varmt
  • 13 omdömen
    THOMAS H
    THOMAS H: Vi har haft Ellas i flera år och det har alltid fungerat mycket bra. Kan inte annat än rekommenderas.
  • Cicci L
    Cicci L: Jag kunde inte varit nöjdare med min flyttstädning. Snabbt, med utmärkt service och fantastiskt städat till ett mycket bra pris. Rekommenderas varmt!
  • 4 omdömen
    Nils F
    Nils F: SoftClean har utfört städuppdrag för oss i många år. Alltid till full belåtenhet. Speciellt vid jour-uppdrag på obekväm tid är SoftClean oslagbara. Våra varmaste rekommendationer
  • Driver du städfirma i Botkyrka?

• Oleg M
    Oleg M: Jag har varit kund hos dem ca.2år och väldigt nöjd med dem framförallt med Inga som är chef och städerska Marianna. Kommer att beställa deras tjänster vid behov och starkt rekommenderar dem!