Vill du kunna komma hem till ett skinande rent hem som är städat med yttersta omsorg? Hör av dig till oss på Carolas Hemservice. Vi skräddarsyr en lösning.
Christina K:
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Margita J:
Svensia städar trapphuset i vår Bostadsrättsförening sedan många år tillbaka. Vi har bara goda erfarenheter av dem och rekommenderar dem gärna till andra.
Monica L:
Vi anlitar Top Team som städfirma i vår kombinerade konferenslokal och festvåning. Pålitliga, prisvärda och smidiga sammanfattar min uppfattning om dem.
Har aldrig tidigare haft en firma med personal som är så trevlig, flexibel och personlig i sitt bemötande. Vi har hittat ett arbetssätt tillsammans - där de haft en aktiv roll - som är anpassat till vår verksamhet vilket är guld värt!
Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Top Team till andra! De är på god väg att uppnå betyget "Utmärkt", är säker på att det kommer inom kort.
Gilda S:
Helt ok . trappstäd i 3 portar
förväntningar , att de ska göra ett bra jobb som de gör
ej.bra att en del personal för ett otroligt oväsen i trapphus slår mot trappräcken partar högljudd i mobil ej ok hörs i hela trapphuset. men den den ordinarie är bra.
Anders G:
Yassissen ab Måleri motsvarar vad man förväntar sig av en professionell
entreprenör. Snabba på att erbjuda offert och tydliga med vad som skulle
göras och kunde trots många andra arbeten utföra vårt arbete med tidspress
från oss som kunder. Makalöst bra arbetat och jag kan verkligen rekommendera
deras tjänster. Kommer garanterat nyttja deras tjänster igen om behov
uppkommer och kommer rekommendera dem till andra om jag får frågan.
Verkligen fem välförtjänta stjärnor!