Alltfix Stockholm AB

Alltfix Stockholm AB

Ring 073-777 37 48 www.alltfix.com
5.0

AlltFix Städ är din pålitliga partner för professionell städning i staden. Vårt engagerade team är dedikerat till att leverera högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Vi strävar efter att skapa renare och fräschare miljöer för våra kunder. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika...

6 omdömen om Alltfix Stockholm AB

Maria M
Skrev om Alltfix Stockholm AB

Jag vill gärna ge ett gott omdöme till Alltfix Service som städar mitt hus varannan vecka. De är alltid punktliga och professionella, vilket gör att jag känner mig trygg med deras arbete. Alltfix har en fantastisk uppmärksamhet på detaljer och ser alltid till att varje rum är skinande rent. Jag uppskattar verkligen deras vänliga och hjälpsamma personal. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker en pålitlig städfirma!

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1255 omdömen 4.7 av 1255 omdömen
Badge2024

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Läs mer omdömen
Negin S
Skrev om Alltfix Stockholm AB

Städningen utfördes mycket noggrant, och jag är mycket nöjd med resultatet. Personalen var professionell, vänlig och effektiv, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Rekommenderas varmt!

Kian R
Skrev om Alltfix Stockholm AB

Jag är supernöjd, seriöst bolag som täcker mina behov!

RUTrent Stockholm AB
4.5/5 i betyg av 65 omdömen 4.5 av 65 omdömen
BadgeTwoYears

Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.

Sonja H
Skrev om Alltfix Service AB

Jag är en supernöjd kund. Kommunikationen mellan kund och företag var snabb och smidig. Städerskorna var snabba och noggranna samt tog egna initiativ vilket uppskattades. Rekommenderar varmt.

Fadi N
Skrev om Alltfix Service AB

Otroligt proffsiga och bra kundservice som svara direkt via deras hemsida. Supernöjd med min Flyttstädning

BVTLER AB
4.8/5 i betyg av 601 omdömen 4.8 av 601 omdömen
BadgeEightYears

Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!

Martina N Martina N
Läs mer omdömen
Meron Y
Skrev om Alltfix Service AB

Jag är mycket nöjd med Alltfix Service AB! De var både professionella och noggranna med städningen. Resultatet var över förväntan, och jag uppskattar verkligen deras höga kvalitet och kundbemötande. Rekommenderas varmt!